![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
Par šo jautaajumunekad neesmu domaajis....
visi kaadreiz mirst un visiem gribaas dziivot.... -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
Zuzix |
![]()
|
![]() mitsukai kogun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 610 Joined: 8-April 05 From: vietā, kur sapņi piepildās ![]() |
QUOTE(-Kai- @ Nov 19 2005, 13:55) labāk teiksim daudzi oki? wārds "wisi" newar būt attiecināms uz "grib dzīwot"... Tāpat kā daudzi grib dzīwot, tāpat arī daudzi wismaz wienu reizi mūžā apdomā iespēju NEdzīwot >< -------------------- *http://im-games.lv/
*ja nepieciešamas telpas pasākumiem vai/un pasākumu vadītāji - dodiet ziņu ;] |
Tjen |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 215 Joined: 10-September 05 From: Riga ![]() |
Sheit ir reali daudz melji (sakara ar to ka vini nebaidas no naves)
![]() Shaubos ja kads cilveks nebaidas no naves .... ja ja pielauzat no neaves nebaidas tikjaj tie kuri dzivo anime pasaule.... ![]() Es ja kas nekad neesmu domajis par navi...tapec ari neiedzilinashos vismaz uz kadiem 40-50 gadiem .... |
Zuzix |
![]() ![]()
|
![]() mitsukai kogun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 610 Joined: 8-April 05 From: vietā, kur sapņi piepildās ![]() |
QUOTE(Tjen @ Nov 19 2005, 14:16) Sheit ir reali daudz melji (sakara ar to ka vini nebaidas no naves) ![]() Shaubos ja kads cilveks nebaidas no naves ... Kāpēc uzskati ka cilwēki melo teikdami ka nebaidās no nāwes? Es, personīgi, tiešām to tās nebaidos, jo tās būtība manā uztwerē ir saprasta un nāwe man liekas kā tikai wēlwiena lieta manā dzīwē... Kas zin... warbūt pēdējā, a warbūt sekos wēlkāda dzīwe... ><... anyway.. Kāpēc Tu tā wisus apsauc par meļiem? -------------------- *http://im-games.lv/
bubu |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 526 Joined: 24-January 05 From: Rīga ![]() |
Mani atkal izbrīna, kas dažiem cilvēkiem noticis ar klaviatūras v burtu... Bet tas nu offtopikā velk...
|
Zuzix |
![]()
|
QUOTE(bubu @ Nov 19 2005, 14:41) Mani atkal izbrīna, kas dažiem cilvēkiem noticis ar klaviatūras v burtu... Bet tas nu offtopikā velk... Personīgi man wnk patīk kā izskatās w, newis v... Un uzreiz waru pateikt ka latwiešu walodas darbos (da un wispār) neizmantoju w... Ak jā - w laikam ir wienīgā mana anomālija... pati neciešu kad raksta ar z s wietā 'n' stuff >< ceru ka offtopic beidzies >< -------------------- *http://im-games.lv/
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
Nu ja, tomer daudzi... bet nu lab
![]() Man liekas... Ka nevar teikt, ka es nebaidos no naaves, ja es pats neesmu ar to saskaries.... *Kai nesaprot ko pats uzrakstija* ![]() Par offtopu: Un kaada vispaar starpiiba kas kaa raksta... es vispaar rakstu bez garumziimeem un ar lielu daudzumu kļuudu, nu un kas? ![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
bubu |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 526 Joined: 24-January 05 From: Rīga ![]() |
Nu pret translitu man nav nekas pretī, vēl nesen tā bija normāla lieta, kad nebij universāla un vienota kodējuma netā. Un kļūdas atšķirībā no v->w tu taču speciāli neielaid, ne?
Man vienkārši nepatīk skatīties, kā tā kropļo valodu... |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
QUOTE(Zuzix @ Nov 19 2005, 13:52) QUOTE(bubu @ Nov 19 2005, 14:41) Mani atkal izbrīna, kas dažiem cilvēkiem noticis ar klaviatūras v burtu... Bet tas nu offtopikā velk... Personīgi man wnk patīk kā izskatās w, newis v... Un uzreiz waru pateikt ka latwiešu walodas darbos (da un wispār) neizmantoju w... Ak jā - w laikam ir wienīgā mana anomālija... pati neciešu kad raksta ar z s wietā 'n' stuff >< ceru ka offtopic beidzies >< piebildiishu arii savu viedokli shajaa offtopicaa. maaksliigi aizvietojot/kropljojot s/v/w/ teksts kljuust sliktaak lasaams/spiezhas aciis/uz nerva. protams .. pseido briiva valsts .. bet pieklaajiigi pret citiem buutu nerakstiit kr4 wnk psc <g>. ja arii lietot saiisinaajumus/abreviatuuras/zhargonu, tad taadus, kas pienjemts konkreetajaa comunity, vai ir mazaak pamanaams / nepatiikams. imho tas buus vienkaarshi pieklaajiigi / atbilstoshi netiquette. cik no malas ir gadiijies pamaniit atbilstoshi manai neesoshajai atminjai, 'w' aizraadiits ir vismaz reizes 5. x vismaz 3 no tiem, kas noklusee. |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
QUOTE(Tjen @ Nov 19 2005, 14:16) Sheit ir reali daudz melji (sakara ar to ka vini nebaidas no naves) ![]() Shaubos ja kads cilveks nebaidas no naves .... ja ja pielauzat no neaves nebaidas tikjaj tie kuri dzivo anime pasaule.... ![]() Es ja kas nekad neesmu domajis par navi...tapec ari neiedzilinashos vismaz uz kadiem 40-50 gadiem .... Spried pēc sevis? Tā izskatās, cik es esmu pētijusi ļoti daudzi cilvēki par citiem spriež, skatoties no sevis. Tā ir kristīga cilvēka domāšana "Nedari citam to, kas tev pašam nepatīk", bet jaušams arī kristīta cilvēka domāšanas pārkāpums, tu mūs nosauc par meļiem. Vai tev patīk, ja tevi sauc par meli? Un vēl kas, šaubos vai tu mūs visus tik labi pazīsti, proti lasīt domas, jūti auras un tamlīdzīgas lietas, lai varētu pateikt, ka melojam. To var uzskatīt par uzbraucienu. Katram cilvēkam šinī topikā ir tiesības izteikt savas domas, neuztraucoties par to, ka viņu nosauks par meli. Pat tad ja kāds pasaka, ka ir nemirstīgs, tapēc par to neuztraucas, mums nav jāsaka, ka šis cilvēks ir melis, jo mēs to vienkārši nevaram zināt!( Ja nu vienīgi šis cilvēks netiek novākts ![]() Atvainojos par oftopicu. -------------------- |
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
Nebaidos no naaves, kaa beigaam, baidos no saapiigas naaves, bet domaaju, ka, ja es justu, ka tuvojas naave, bet es veel neesmu pavaicis to ko veeleejos, es baidiitos no naave.... laikam....
![]() |
Kagome |
![]()
|
![]() Fire Rose ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 588 Joined: 19-March 05 From: guarding Hell's gates ![]() |
agraak no naaves baidiijos, bet vairs nebaidos, bailes no naaves paargaajo no viena cilveeka teiktajiem vaardiem, un arii sapratu ka dziive ir jaaizbauda lidiz peedeejam briidim, jo tu tieshaam nezini kas notiks peec dienas, nedelejas, meeneshavai gada
![]() -------------------- |
Tjen |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 215 Joined: 10-September 05 From: Riga ![]() |
Huh es jau nesaku ka ir meli bet nu ta tas nav piem ja es atnaktu pie kada kursh nebaidas no naves un ieshautu vinjam galva ar bisi es shaubos ka vinsh pirms tam teiktu es nebaidos vari mierigi shaut... bet nu labi tas ir tikaj manas domas.........
![]() |
Zuzix |
![]()
|
QUOTE(Tjen @ Nov 19 2005, 19:45) Huh es jau nesaku ka ir meli bet nu ta tas nav piem ja es atnaktu pie kada kursh nebaidas no naves un ieshautu vinjam galva ar bisi es shaubos ka vinsh pirms tam teiktu es nebaidos vari mierigi shaut... bet nu labi tas ir tikaj manas domas......... ![]() Pr citiem neko nez... bet manā gadienā būtu - "šauj... ja wēlies"... jo wnk 1) Tu nešautu 2) ja šautu tad tāds ir liktenis 3) nelūgtos jau nu toč... pat tad ja ļoti negribētu mirt un šādā situācijā būtu bailes newis no nāwes bet no tā kādā weidā mirsi... bailes redzot stobru un zinot ka tas izšaus ,bet nezinot kad... wislielākās mokas ir šī gaidīšana >< -------------------- *http://im-games.lv/
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
QUOTE(Tjen @ Nov 19 2005, 19:45) Huh es jau nesaku ka ir meli bet nu ta tas nav piem ja es atnaktu pie kada kursh nebaidas no naves un ieshautu vinjam galva ar bisi es shaubos ka vinsh pirms tam teiktu es nebaidos vari mierigi shaut... bet nu labi tas ir tikaj manas domas......... ![]() manupraat jautaajums bija par to, vai tu baidies no dabiigas naaves. Kursh degjeneraats nebaidiitos, ja kaads degjeneraats meegjinaatu paartraukt vinja dziivi priekshlaiciigi?????? ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 16:44 |