![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Tjen |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 215 Joined: 10-September 05 From: Riga ![]() |
Bet piem... ja es tumsha telpa ar swordu.... pakliegtu tev.... es tevi nogalinashu !
ejot pa telpu tu saktu domat par to ka tu negribi mirt un t.t. es tev saku ta butu tu vienkashi tev nebiji tada situacija nekad tapec nevari spriest(bez letalam beigam) (es ar nebiju bet es zinu ka ta butu) jo cilveki ir vaji visas jomas......................... un tu varbut neesi iznemums ![]() Bet atkal tas ir manas domas..... |
-kumori- |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 322 Joined: 5-February 05 From: 【 My Own Paranoia 】 ![]() |
Es, ka lielaka dala seit esosho, nebaidos no naves...
QUOTE(Tjen @ Nov 19 2005, 14:16) Sheit ir reali daudz melji (sakara ar to ka vini nebaidas no naves) ![]() Shaubos ja kads cilveks nebaidas no naves .... Pirms 2 gadiem es parcietu smagu "katastrofu". Es pavadiju dienu koma, arsti jau matei grasijas teikt, ka es nomirshu, bet es vakara tomer atmodos. [vel paveicas...] No tas reizes man vairs nav bailes nomirt, jo es jau biju tuvu tam un varu teikt, ka es neko ipashu nejutu. Varbut tapec, ka es guleju, man nebija bail. Bet kad atnaks diena, kad es nomirshu, es bushu tam gatava un samierinashos, jo katram reiz ir jamirst... Un, patiesiba par navi nav jadoma. Nave vienkarsi pastav un ir neatgriezeniska. Samierinaties... -------------------- |
Zuzix |
![]()
|
![]() mitsukai kogun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 610 Joined: 8-April 05 From: vietā, kur sapņi piepildās ![]() |
QUOTE(Tjen @ Nov 19 2005, 19:58) Bet piem... ja es tumsha telpa ar swordu.... pakliegtu tev.... es tevi nogalinashu ! ejot pa telpu tu saktu domat par to ka tu negribi mirt un t.t. es tev saku ta butu tu vienkashi tev nebiji tada situacija nekad tapec nevari spriest(bez letalam beigam) (es ar nebiju bet es zinu ka ta butu) jo cilveki ir vaji visas jomas......................... un tu varbut neesi iznemums ![]() Bet atkal tas ir manas domas..... Protams šādā situācijā cilwēkam sirdsdarbība paātrinās, wiņš sāk uztraukties par to, ka neredz cilwēku kas ir apbruņots un šķiet tiešām domā piepildīt sawus draudus... Cilwēks wairs nejūtas īsti drošībā un sāk apdomāt kur pie welna warētu paglābties... ja šis ir tas kas tiek definēts par bailēm - oki... es baidītos... Ja iedomājas šādu situāciju, kuru es iespējams warētu nosaukt par bezcerīgu, tad tādās situācijās mani pārņem nolemtības sajūta ><... Un wispār lūdzu - Baiļu Definējumu... man ir tāda sajūta ka es wienkārši šo wārdu saprotu stipri sawādāk >< Edited: Xe..es ar esmu sastapusies ar nāwi..ne koma bet tomēr..tāpēc domāju ka zinu ko saku.. Manuprāt wispār nāwe būtu jāpieņem kā kkas esošs, neizbēgams un dabisks (tapa pēc Mimi posta) -------------------- *http://im-games.lv/
*ja nepieciešamas telpas pasākumiem vai/un pasākumu vadītāji - dodiet ziņu ;] |
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
QUOTE(Tjen @ Nov 19 2005, 19:58) Bet piem... ja es tumsha telpa ar swordu.... pakliegtu tev.... es tevi nogalinashu ! ejot pa telpu tu saktu domat par to ka tu negribi mirt un t.t. es tev saku ta butu tu vienkashi tev nebiji tada situacija nekad tapec nevari spriest(bez letalam beigam) (es ar nebiju bet es zinu ka ta butu) jo cilveki ir vaji visas jomas......................... un tu varbut neesi iznemums ![]() Bet atkal tas ir manas domas..... nu bljin ko tad es centos tev pateikt, Jaaa es baidiitos, ja mani tagad tu... tumshaa istabaa... ar swordu.... pielaviitos.... un nogalinaatu...... Bet es nebaidiitos, ja man buutu pienaacis laiks dabiigi nomirt.... lol laikam lol |
Tjen |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 215 Joined: 10-September 05 From: Riga ![]() |
Nokonspektejot trigun galveno varoni es ari secinaju ka ...Vash... nebaidijas no naves
![]() Bet es tev dotu laiku lai tu panervozetu taja telpa tumshaja tu vinakshi mani neredzetu es tev dotu 5 min ja tu esi tik ciets tad tavs cietums nojietu kad es launi pasmietos 2minute.... un tad pec 3min ![]() |
Winry |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 434 Joined: 1-June 05 ![]() |
Ir nu gan metodes....
Bet nu lab....es pieņemsim uzskatu, ka nevar teikt tagad uzreiz ''es nebaidos no nāves''(protams tie kuri saskārušies ar to jau varētu zināt !), jo nevar zināt reakciju tajā brīdī kad tas notiks, tu jau vnk nezini kā tu reaģēsi!!....Es arī tagad saku,ka nebaidos, jo reāli es ari nebaidos, betes tik un tā nezinu kāda būs tā mana sajūta, reaģēšana uz manas nāves tuvošanos!! -------------------- "Describe your sorrows and desires, the thoughts that pass through your mind and your belief in some kind of beauty - describe all these with heartfelt, silent, humble sincerity and, when you express yourself, use the things around you, the images from your dreams and the objects that you remember." (Rainer Maria Rilke)
|
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
QUOTE(Tjen @ Nov 19 2005, 19:11) Nokonspektejot trigun galveno varoni es ari secinaju ka ...Vash... nebaidijas no naves ![]() Bet es tev dotu laiku lai tu panervozetu taja telpa tumshaja tu vinakshi mani neredzetu es tev dotu 5 min ja tu esi tik ciets tad tavs cietums nojietu kad es launi pasmietos 2minute.... un tad pec 3min ![]() Muļķības. Ne jau nāve būtu tā lieta, kas mani šādā situācijā uztrauktu, bet gan nezināmais. Varbūt tu man nocirtīsi kājas, vai ritināsi zarnas, pirms nomušīt? -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
Shoune |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 119 Joined: 13-July 05 From: tagad uz kadu laiku parvacos uz Londonu... =( ![]() |
ehh, nave,nave kur tu esi...
Es no naves nebaidos, jo ta jau man lenam, lenam nak, jo man ar sirdi ir "tragiskas" problemas, un man nav nevairak palicis dzivot ka 5 gadus, ehh es par navi vispar nebaidos, jo vina tik un ta dirz man pienaks, bet isteniba no sakuma domaju ka 5 gadi ir daudz un ilgs laiks, bet heh ka mamma teica, ka tas paies nepamanot =))), murgs isteniba.. ja godigi nevaru vien sagaidit kad varesu nomirt, miers un klusums, kas vel labaks varetu but... bet tiesam nesaprotu ka var baidities no naves, ne par jums runajot, bet vispar, visi stasta ak dievs es negribu mirt... piu... piu... piu...! ? -------------------- ![]() |
lastguru |
![]()
|
![]() The one who knows ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) ![]() |
tev droshi vien ir bail dziivot nevis mirt...
P.S. YAY! mans 700-tais posts! ![]() -------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
Tomoko |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 594 Joined: 27-April 05 ![]() |
Naave.. Vai es no taas baidos? Vai varbuut tomeer nee?.. To es nevaru pateikt. Dazjreiz, es ljoti veelos mirt, aatri, un nemanaami, taadas sajuutas biezji pienaak, bet parasti nee. Es censhos dziivi izdziivot, jo dziive ir dota tikai vienreiz. Vienreiz gan gandriiz nolecu no sava dzivoklja jo bija galiigs besis, un veel vecaaki striideejaas.. Bet tomeer savaa zinjaa no naaves nebaidos, katrs mirst, un taa buus muzjiigi muuzjos. Tas nu ir pieraadiits *saak raudaat*. Bet tomeer, par to re-taalaak-aizmirsu-ko... Taas manupraat ir muljkjiibas (tad jau sen buutu viens no tiem re-aizmirsu-kaa uzrakstijis un pateicis, ka ir re-sorry-aizmirsu-kas.. nu, manas domas ir galiigi sviestainas, un nesaprotamas, bet tomeer uzrakstiiju
![]() P.S. Latsuru, shis ir mans 1 ne-spama/gara posta neveiksmigais meegjinaajums! ![]() ![]() ![]() |
One winged angel |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 356 Joined: 1-September 05 ![]() |
hmmm.... hmmm... Jaa, te Shinchans mineeja par kaaju nocirshanu un iekshu ilaishanu pirms naaves, no taa es arii baidos- no saapeem un mociibaam. Veel es baidos no taa, kas seko naavei, mees neviens to iisti nezinaam tikai sekojam kautkaadai dogmai par paradiizi un elli, veel saistiibaa ar to bail zaudeet visu, kas dziivee ieguuts- visas atminjas, draugus, mantas, u.c. , bet par pashu naavi tur veel jaapadomaa un jaaizfilozofee, itkaa nav bail...
-------------------- Kewl, mans profils vel nav dzeests =D
|
lastguru |
![]()
|
![]() The one who knows ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) ![]() |
tev nav bail no naaves kaa taadas vecas tantiites? jaaskataas gan uz naavi kaa taadu, gan uz to kas tai seko ^^
-------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
bubu |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 526 Joined: 24-January 05 From: Rīga ![]() |
Pēc nāves viss beidzās - nav nekā. Domāšana apstājas un cilvēks vairs nekā ne jūt, ne domā.
|
One winged angel |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 356 Joined: 1-September 05 ![]() |
QUOTE(bubu @ Nov 19 2005, 22:32) Tiiri logjiski, bet ja mees njemam no gariiga viedoklja... Kur nokljuust muusu dveesele? Vai varbuut ticiiba dveeselei arii ir izdomaajums, lai cilveeki nebaidiitos un visu laiku neskumtu, ka viss reiz beigsies? Ir dazhi cilveeki, kas ir pieredzeejushi kliinisko naavi, man pat vienreiz piedaavaaja pameegjinaat. Vinju staasti arii ir dazhaadi- viens redz sevi, viens skrien pa gaiteni, cits redz gaismu tunelja galaa, cits nostaajas dieva priekshaa... Varbuut tie ir vienkaarshi sapnji? Es nezinu, un mees nezinaam... -------------------- Kewl, mans profils vel nav dzeests =D
|
lastguru |
![]()
|
Muusu smadzenes daudz ko var sastraadaat, pat tad kad esam nomodaa (es piemeeram iemaaciijos neticeet tam ko dzirdu, kad LJOTI ilgi uzskatiiju ka vienaa dziesmaa vaardi ir PAVISAM citi, nekaa tur iisteniibaa ir... un es nerunaaju par nelielaam variaacijaas, bet gan par pilniigi citaam skanjaam, vaardiem, intonaaciju)... ko tur tunaat par to ko taas var pastraadaat kad sapnjo vai mirst - tur taadi gljuki var saakties...
-------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 19:40 |