![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Righorn |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 242 Joined: 11-February 05 From: Pie kompja ![]() |
Visi laikam teelo baigi drosmiigos!!! Tagad varbuut visi- "Naave ir dabiiga" ! Vai mirt ar lodi pieree ir dabiigi???? VAi ar dunci muguraa???? vai Dievs/Daba izdomaaja ka cilveekiem vienam otru vajadzeetu apslakteet?????
This post has been edited by Righorn: Nov 28 2005, 01:24 |
bubu |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 526 Joined: 24-January 05 From: Rīga ![]() |
|
Zuzix |
![]()
|
![]() mitsukai kogun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 610 Joined: 8-April 05 From: vietā, kur sapņi piepildās ![]() |
QUOTE(Tsukama @ Nov 27 2005, 22:20) Nju nju... pašnāwība jau ir gļēwulība no dzīwes... Protams šinī brīdī cilwēks nebaidās no nāwes (wismaz ne tik ļoti ka no dzīwes ja jau jātaisa pašnāwība), taču šajā brīdī cilwēks padodas un (kā kādam paziņam patīk teikt domājot par pašnāwību) "krīt ceļos wisu grūtību un ienaidnieku priekšā, zaudē sawu pašcieņu".. sorre par offtop, ja tas tāds ir. ![]() -------------------- *http://im-games.lv/
*ja nepieciešamas telpas pasākumiem vai/un pasākumu vadītāji - dodiet ziņu ;] |
Sērfijs |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 453 Joined: 30-May 05 ![]() |
QUOTE(Righorn @ Nov 27 2005, 22:25) Visi laikam teelo baigi drosmiigos!!! Tagad varbuut visi- "Naave ir dabiiga" ! Vai mirt ar lodi pieree ir dabiigi???? VAi ar dunci muguraa???? vai Dievs/Daba izdomaaja ka cilveekiem vienam otru vajadzeetu apslakteet????? A kas tev nepatīk nāvē ar lodi pierē vai dunci mugurā, man personīgi šāda nāve patiktos labāk nekā, teiksim, mocīties ar vēzīti vai kādu interesantu vecuma kaiti, piemēram Alchaimeru. -------------------- I am an expert on anime and I become very angry when people give uneducated opinion on anime. Anime is very serious exact science and not a stupid way to kill time, it is very important to know about this subject. If you are not knowledgeable about anime then you are a moron.
|
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
|
Righorn |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 242 Joined: 11-February 05 From: Pie kompja ![]() |
QUOTE(Sephiroth @ Nov 28 2005, 15:01[/quote) A kas tev nepatīk nāvē ar lodi pierē vai dunci mugurā, man personīgi šāda nāve patiktos labāk nekā, teiksim, mocīties ar vēzīti vai kādu interesantu vecuma kaiti, piemēram Alchaimeru. vai arii mirt 90 gadu vecumaa, gultaa,saldaa miegaa! ko tu izveeleetos...(no shaadas naaves visi nebaidaas pat es..) bet kaa buutu ar baileem manaa, ieprieksh mineetajaa gadiijumaa...? re tavaa gadiijuma izeja buutu pashnaaviiba(laikam) ! te jau dazji paashnaavnieki ir... ![]() This post has been edited by Righorn: Nov 28 2005, 17:34 |
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
QUOTE(Righorn @ Nov 27 2005, 23:25) Visi laikam teelo baigi drosmiigos!!! Tagad varbuut visi- "Naave ir dabiiga" ! Vai mirt ar lodi pieree ir dabiigi???? VAi ar dunci muguraa???? vai Dievs/Daba izdomaaja ka cilveekiem vienam otru vajadzeetu apslakteet????? palasot dazus postus, treshajaa ( laikam ) shii topika lapaa, pamaniisi, ka tiek runaats par dabiigu naavi, nevis naavi ar lodi pieree vai dunci muguraa.... ![]() Bet citaadi, es piekriitu Sephiroth teiktajam!!! QUOTE(Sephiroth @ Nov 28 2005, 16:01) man personīgi šāda nāve patiktos labāk nekā, teiksim, mocīties ar vēzīti vai kādu interesantu vecuma kaiti, piemēram Alchaimeru. |
Righorn |
![]()
|
sorry tauta!
![]() ![]() |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Nebaidos no naaves.
Negribu dziivot paaraak ilgi. Vareetu liidz kaadiem 75 gadiem. Bet biezji domaaju par to, ka negribeetos, lai cilveeki (kad es nomirshu) atcereetos kaa vecu ķoķiņu, kas prasa tramvajaa peec briivas vietas. Taa kaa driizaak vareetu teikt, ka man ir bail novecot. Bet tas diemzjeel ar jebkuru normaalu cilveeku notiek. Gribeetos nomirt galiigi bez saapeem, bet tas laikam tuvaaks katram cilveekam. Vispaar sheit es gandriiz visaa piekriitu Zenofex! -------------------- |
Aven |
![]()
|
![]() Kaigan īpašums Group: weirdo Posts: -170 Joined: 21-November 05 From: Rīga => Vecmīlgrāvis ![]() |
Baidos no naaves?..shobriid nee bet ar laiku jau laikam saakshu bet tomeer dziive veel priekshaa..un nebaidos arii novecot, bet gan baidos kljuut galiigi vecs un pastulbs..
![]() -------------------- ![]() |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Nee... pareizaak buutu teikt- negribu novecot, nevis baidos..
Bet kursh ta grib... -------------------- |
Janus |
![]()
|
![]() CLRAWE ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 265 Joined: 24-March 05 From: Soul society ![]() |
Nave ir kaut kas tads par ko neviens neko nezin bet ja nu pec naves nekas nav uz tu pazudi. Bail iedomaties par to tapec tam ir jastajas preti. Un jadzivo.
-------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
|
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
QUOTE(Kikyou @ Dec 2 2005, 18:42) Vai tad tas ir neilgi? o.o Mūsu laikos cilvēki bieži nodzīvo līdz labi ja 70... Gribu palikt bērna izskatā uz mūžu. <_> To grib daudzi... mani ieskaitot!!! Hmff un viirieši dziivo vel mazaak par sievieteem XDDDD -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 03:02 |