![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
Nu sorre. par to izstumshanu jau ir kaa ir, bet arii par darbiem kas taiiti vairaakas dienas: nu un? Ja no vinja kaads vak kko nospikot lai jau spiko. Vismaz manaa praksee ja piekjeera identiskus darbus un grasiigaas suudi buut abiem, tad spikotaajs atzinaas, neviens nevienu neiegaaza. Un nevajag tagad ljaustiities ka vot citi spiko un neko nedara pashi, tipa dziivo uz cita reekjina. Var jau buut ka tu pats ne no viena nespiko, taatad tev nav jeegas dot citiem.... bet tad padomaajot nonaak pie atzionjas, ka tam otram nebija obligaati tev jaadod jaunaakie diski, jaavadaa apkaart ar motociklu kas vinjam bija uz kaut kaadu chuhnju par kuru vinjsh pat nenojauta, jo tev tur bija dariishanas un sabiedriskais uz turieni neiet.
Doma taada: paliidzi citiem un paliidzees tev (aizrauties gan nevajag). Ne obligaati tev pretiid os to pashu, bet vienmeer kaut ko pretii dabuusi galu galaa. -------------------- Because i can!
|
Tjen |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 215 Joined: 10-September 05 From: Riga ![]() |
Man liekas ta un ta ka tev nav taisniba tagad jau musu dienas ir ta ka tu palidzesi tam un vel pectam vinsh tev iegazis
![]() Vismaz ta ir 98% gadijumu un ja kas es jau tik loti neaizravjos ar spikoshanu ka nospikoju pat kludas ![]() Bet nu labi tas tavs viedoklis bet es ta un ta ienidishu citiem loti bagatus vecakus kuri nerupejas par savu bernu (gudribas zinja) un vienk noper diplomu... ![]() |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
Vecāki, kuri nopēr savam bērnam diplomu pēc būtības ir noziedznieki un viņiem vajadzētu atņemt vecāku tiesības vispār. Tas bērns tak nekam nav derīgs un staigā pa dzīvi ar uzskatu, ka visu var nopirkt, censties nevajag. Tikai ko viņš darīs bez vecāku naudas es nezinu, jo bez tās tāds luteklītis ir apaļa nulle.
Labi, ka ir arī bagāti vecāki, kuri savus bērnus necenšas izlaist. -------------------- Press any key to continue
|
Kazuki |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 633 Joined: 15-September 05 ![]() |
manam pazinjam arii ir biezi senchi, bet shie vinjam lika straadaat diezgan daudz savaa lauku saimnieciibaa un tikai tad kaa algu izmaksaaja kabatas naudu. (un pareizi dariija)
a tad kad vinjsh saaka slikti maaciities, piegrieza skaabekli un atnjeema abus divus datorus un iesleedza kaut kur. |
aivvv |
![]()
|
![]() weirdo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 505 Joined: 18-September 04 From: patiess pokemonu pavelnieks un kurbijkurnes fans ![]() |
bet kurss tad ir teicis ka vinni ir stuulbi protams dalla jau ir be nejau visi un vai teissaam jums sskkiet ka jums tas ruupeetu ja juus to varat izdariit
-------------------- ![]() best anime ever ;) nedraazies pa labi un pa kreisi ja nespeej ar to sadziivot... miili savu dibenu un vinnss miilees tevi un tas nekas ka mans dibens vienalga ir smukaaks par taveejo he he |
Tjen |
![]() ![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 215 Joined: 10-September 05 From: Riga ![]() |
Tavos vardos 0% logikas
![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
QUOTE(Tjen @ Dec 6 2005, 23:30) Vinja vaardos logjika ir ljoti speeciiga un vairaak nekaa no aivvv ir pienjemts sagadiit. Tavaa praataa, turpretii, Tjen, ir 0% veelmes uzklausiit savaadaakus viedokljus. Tu gribi tikai apstiprinaajumu tam, ko esi iebukteejis savaa praataa. "Ar traktoru pa skaardu es iebukteeju vaardu..." -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
QUOTE(aivvv @ Dec 3 2005, 11:51) bet kurss tad ir teicis ka vinni ir stuulbi protams dalla jau ir be nejau visi un vai teissaam jums sskkiet ka jums tas ruupeetu ja juus to varat izdariit Vajadzētu rūpēt, bet neesmu tik naivs, ka neapzinātos realitāti. Lielas naudas pelnīšana nozīmē lielu laika patēriņu un stresu, liels laika patēriņš un stress, nozīmē maz laika ģimenei, maz laika ģimenei nozīmē "šķidru" audzināšanu un rūpes par bērniem, vairumā gadījuma tas rezultējas "še nauda, liec man mieru". un tad arī sanāk, ka nauda, TV un draugi-dēles arī audzina jauno cilvēku. Un priecājos par tiem turīgajiem vecākiem, kas spēj totāli neizlaist savus bērnus, par nožēlu tādus zinu ļoti maz, daudz vairāk ir pretējo. -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
NOAR |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 87 Joined: 22-November 05 From: Latvia ![]() |
Es uzskatu, ka labākais audzināšanas veids ir izmešana ārā (ne burtiski. es to vienkārši tā saucu), t.i. līdzīgi kā ar shumins-u. Pēc idejas - dari ko gribi, bet, ja kas, tevi var sodīt un pēc nepieciešamības tevi sodīs.
Par to atzīmju lietu - darbā un augstākās skolās jau skatās tieši atzīmes nevis zināšanas. Darbā vienmēr varēsi iemācīties to, kas vajadzīgs, un skolā profiņš vienmēr atradīs veidu kā nošpikot. -------------------- (\__/)-( \_/ )--(\_/)
(O.o )-(^_~)--(o o) (> < )-(>..<)<( ' *)>join the bunny army Copy bunnys into your signature to help them on ther way to galaxie domination! |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Par naudu tusinjiem... Cik es atceros, mani vecaaki beerniibaa iipashi neaizraavaas ar taadu lutinaashanu kaa kabatas nauda. Maajaas vareeja labi paeest, paguleet utml. Bet naudu taapeec pelniiju pats. Un fanaatiski. Paardevu pashtaisiitas aviizes skolas biedriem par 3 santiimiem gabalaa. Nemaz nerunaajot par aizdoshanu uz procentiem... Kopaa laikam 5ls nopelniiju
![]() Kas to sacuuko? Vidusskola daliija naudu par olimpiaadees ieguutaam vietaam. Principaa - par neko, par IQ. Tur izlutinaajos un gribeejaas lai vienmeer taa buutu - par to, ka esmu daudz maz erudiits, lai man dod naudu. Bet taa nav realitaate. Pie realitaates peec tam jaapierod. Secinaajums: kabatas naudu var dot, bet tikai tik daudz lai iekaardinaatu ar naudas veertiibu. Vajag cilveekam iemaaciit, ka naudu var nopelniit un ir veerts to dariit. Vajag censties nedot par neko, jo peec tam ir ljoti nepatiikami, kad apzinies, ka nauda no gaisa nekriit. Ak jaa, nav veerts meegjinaat maaciit naudas veertiibu beernam, kas par saviem 10 santiimiem taapat neko citu nezin nopirkt kaa 10 konfektes. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Tjen |
![]() ![]()
|
Ai karoch es ta sapratu ka jus neierubijat ko es tur domaju
![]() Nu ta un ta es sho topu izveidoju tikaj tapec ka man ari ir bagati vecaki un vinji man uzpiez macities un naudu nedod maitas....... ![]() |
edg |
![]()
|
QUOTE(Tjen @ Dec 7 2005, 23:11) Ai karoch es ta sapratu ka jus neierubijat ko es tur domaju ![]() Nu ta un ta es sho topu izveidoju tikaj tapec ka man ari ir bagati vecaki un vinji man uzpiez macities un naudu nedod maitas....... ![]() Runaasim pareiziem vaardiem - tu uztaisiiji sho topiku, lai zheelotos. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Jackal |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 55 Joined: 30-August 05 From: The New World ![]() |
![]() Ja vecāki grib uzaudzināt cilvēku, kas nākotnē spēs uzturēt savu ģimeni un vēl palīdzētu viņiem pašiem, tad vajag viņu atbalstīt emocionāli nevis mantiski. P.S Nu tās bij manas domas šajā jautājumā! -------------------- |
Tjen |
![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 23:26 |