![]() |
![]() ![]() |
![]() |
murasaki |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 32 Joined: 21-February 06 ![]() |
graamata bija lieliska, lasiiju sen, bet veel tagad atceros detaljaas. un filma - saliidzinot ar graamatu - nu taa so, so, bet pati par sevi vistotalj jauka. iesaku. beigas iespeejams paaraak laimiigas un storijs arii diezgan nereaals, bet tas piederaas pie lietas un ir ok. aktieriem - visu cienju..
![]() |
Shinya |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 151 Joined: 30-September 05 From: Dir en Grey-land ![]() |
QUOTE(Tsukama @ Feb 25 2006, 12:12) Runaajot par to, ka teeloja kjiiniete.. Es praktiski domaaju taa labaak. Kjiinieshiem ir shauraakas acis, tas padara geishu labaaku.. Neliela atkaape no temata, bet nu cik esmu noveerojusi japaanji parasti ir bik smalkaaki un acis viniem ir sauraakas nekaa kiinieshiem..vai tad ne?...vai nu es tieshaam ko jaucu... Bet nu filmu gan es gribu redzeet, tikliidz vareeshu ![]() -------------------- ![]() ~~~Taion~~~ |
-kumori- |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 322 Joined: 5-February 05 From: 【 My Own Paranoia 】 ![]() |
Es ar lielam ceribam noskatijos filmu, bet mazliet par daudz cereju. Filma bez shaubam ir lieliska. Skaisti skati, apgerbs, pat kustibas, bet man likas, ka ta filma parak ilgi velkas, mazas geishas berniba vilkas pa pus filmu, un es vel cereju, ka filmai bus nelaimigas beigas... Bet neka nebija... Nekas... Filma vienalga bija smuka, vismaz acim bija kur piedurties un pabrinities.
-------------------- |
kaarleens |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1150 Joined: 13-February 04 From: Jelgava ![]() |
Re kur arii shii filma liidz LV kino atnaaca
![]() -------------------- PERVERTS HELPING PERVERTS
![]() |
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
ļoti patika filma!! šodien noskatījos, vēl joprojām esmu tādā kā apātijā!! sižets vēl tā, bet krāsas un aktieri uz 10nieku!! labais, ka aktieri ir jau pazīstami! ļaunā vecene izskatījās uz mata kā viena no ''hell girl''! smukas beigas, bet garums ne pa knapu - bišķ vairāk par 2h! un tērpi...ahhh!!! ma tikko daleca, ka šī topika veidotājai ir vārdā Sayuri- kā pseidonīms filmā galv. varonei!! smuki!!
tomēr visvairāk patika sakuras...šitās krāsas!!!!! -------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
Madara |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 15 Joined: 15-December 05 From: Anime world ![]() |
skaista filma, ko lai saka. man patika.
![]() |
Lucy |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 26 Joined: 21-March 06 ![]() |
Es gan sho finmu neesmu redzeeejusi, bet ienaacu izstabaa kad mamma un teetis to skatiijaas...
![]() ![]() ![]() P.S. Man teetis peectam teica :" Mums tewi jaasuuta uz geishas skolu!!" ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() |
Shinya |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 151 Joined: 30-September 05 From: Dir en Grey-land ![]() |
Sodien BEIDZOT to filmu redzeeju...
![]() Nu biju mazliet viilusies saliidzinaajumaa ar graamatu, bet ne tik ljoti... tiiri taa neko... filma jau laba... ![]() ![]() -------------------- ![]() ~~~Taion~~~ |
Kaede |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1221 Joined: 25-October 04 From: maybe in your dreams ![]() |
Cik esmu dzirdējusi no citiem, tad, ārkārtīgi laba filma šī esot, bet pati nekādi nevaru saņemties aiziet. Trakerī redzēju, bet tas bija formāts, kuram, ja nemaldos, vajadzēja pleijewirīti k-kādu. Nez, vai ir vērts iet?!
![]() -------------------- |
Shinya |
![]()
|
Nee kopumaa filma ir laba, taadeelj ir tieshaam veerts aiziet un redzeet it iipashi, ja veel nav nekaada priekshstata par to kas ir geisha, bet ja ir,vienalga interesanti...
![]() -------------------- ![]() ~~~Taion~~~ |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Filma ir tā vērta noskatīties vajag.
Bet nu amerikāņu roka ir jūtama daudzām detaļām kam vajadzētu vairāk pievērst uzmanības tika parādītas pavirši. P.s. Kas tur teicās par tām acīm u.t.t. galvenā aktrise tik tiešām ir Ķīniete nevis Japāniete ... Anyway noskatīties vaig, ja neesat redzējuši. -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Jā, es arī noskatījos to filmu. man riktīgi patika. Gaisotne bija laba un aktieriem arī ne vainas (tikai žēl, ka galvenā varone nebija japāniete...). Njā, bija jūtams mazais amerikānīgums, bet varēja iztikt. Filma noteikti ir skatīšanās vērta..
-------------------- |
monk |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 46 Joined: 1-December 05 From: Starp loģiku un neloģiku ![]() |
Es ar to filmu noskatiijos pirms kaada laika. Filma likaas jauka. Tikai taas beigas taadas sasteigtas un neprasmiigas.
-------------------- Iegūstot mani tu iegūsi visu.
Bet Tava dzīve piederēs man. Vēlies, un Tavas vēlmes piepildīsies. Bet saskaņo tās ar savu dzīvi. Ar katru tavu vēlmi es dilšu tāpat kā Tavas dienas. Vai vēlies mani? Tad ņem!... Tevi uzklausīs. |
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
tiešām! tas skūpsts nebija, kur bija vajadzīgs, man šitā doma jau ilgi sēž aknās! pārāk ātri viss atrisinājās, varbūt producenti saprata, ka neiekļausies filmai dotajā laikā, tāpēc apgraizīja to pavisam.. dievs nedod, ka viņi šo kļūdu pieļaus vēlreiz!
-------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
pirmā daļa bija kolosāla - 10 balles - , nju tas ir liidz tam karam..., tad viss aizgāja kā filmā par kurtizāni, totāls špikojums...biju vīlusies.
bet dēļ pirmās puses vien vērts nenožēlot tās 2 ar kautko stundas, ja tie producenti nebuutu taa beigas sasteiguši tad tā arētu buut gadsimta superfilma. -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 04:28 |