![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Kaede |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1221 Joined: 25-October 04 From: maybe in your dreams ![]() |
Tas bija labi! Pirmaiz zīmējums vispār super, otrais arī. Tikai pirmajam bikīt, pavisam, proporcijas kājām ta kā ne tādas, taču neņem jau mani vērā...
![]() -------------------- |
Aven |
![]()
|
![]() Kaigan īpašums Group: weirdo Posts: -170 Joined: 21-November 05 From: Rīga => Vecmīlgrāvis ![]() |
Bija peec idejas jaabuut taa lai zaabaka purngals buutu pagriezts pret skatiitaaju, bet man nesanaaca, taapeec uzziimeeju ,taa
![]() -------------------- ![]() |
Aven |
![]()
|
![]() Kaigan īpašums Group: weirdo Posts: -170 Joined: 21-November 05 From: Rīga => Vecmīlgrāvis ![]() |
Vakar skatoties uz festa bildeem man radaas iedvesma uzziimeet +chibi+ chibi!
![]() ![]() -------------------- ![]() |
Kaede |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1221 Joined: 25-October 04 From: maybe in your dreams ![]() |
Nu, tāds tīri neko. Patika! Tas jau ir daudz labāk par pirmo darbu! Malacis!
hypnotize |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 141 Joined: 15-November 05 ![]() |
njaa piekriitu, par to, ka dzudz labaak..vieniigais pamaniiju, ka viena roka nedaudz garaaka par otro..=)
-------------------- ![]() neskaties acīs - tās var hipnotizēt |
Aven |
![]()
|
Sen nekas labs nav zīmēts...vienīgais darbs kurš kaut mazliet man patika..
![]() -------------------- ![]() |
Kazuki |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 633 Joined: 15-September 05 ![]() |
ir labs, vismaz man patiik labaak nekaa chibi ziimeejums.
![]() edit: jaa man arii elfen lied atgaadina. |
Tsukino |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 296 Joined: 24-April 05 From: Hinata-sou ![]() |
Elfen Lied, ne?
Labi sanaacis, tikai ja tu ietoneetu, un buutu biku vairaak kraasu/tonju kaa kontuurliinijas izskatiitos labaak... galva iespeejams ir biku izstiepta garumaa, bet taa var buut tikai mana fantaazija... labi sanaak, tev vajadzeetu turpinaat! -------------------- ![]() Insanity: a perfect rational adjustment to an insane world. |
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
tikai tagad piesleedzos...patika pirmais... taaaac miiļumiņš....ļoti patiik dzeka galva ar skarbo seju, gribeetos veel kaut ko redzeet...
![]() -------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
QUOTE(Aven @ Dec 8 2005, 14:34) tas, tjipa, manu kospleju vinegrets? -------------------- ![]() |
Aven |
![]()
|
Laikam jau
![]() ![]() -------------------- ![]() |
Aven |
![]()
|
Man slinks kko dariit tapeec tik maz zimeeju
![]() ![]() This post has been edited by Aven: Feb 16 2006, 12:51 -------------------- ![]() |
Kaede |
![]()
|
Ļoti skaista pēdējā bilde! Es uzskatu, ka pat ļoti ļoti labi izdevusies!!!
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
ljoti patika rozes roka! vareetu veel kaut ko taadaa pasaa garaa!!!
![]() -------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
GunMetaL |
![]()
|
![]() hentai lion ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 666 Joined: 28-January 05 From: ZAFt headquarters ![]() |
oooo.... kruta!!! i like it ....
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 23:57 |