![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Suu |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 68 Joined: 22-August 05 From: My friends computer..... ![]() |
hmm roka ar rozi ir laba, roka man patiik rozes kaarts arii bet mani neliek mieru rozes zieds. rozhu ziedlapas ir jaaziimee savaadaak. Bet ja neraugaas uz ziedu tad ir sanaacis labi.
P.S. ieteiktu palabot ziedu! bet tes ir tikai ieteikums un mans viedoklis1 -------------------- Izglāb draugu. Nošauj koku.
|
Aven |
![]()
|
![]() Kaigan īpašums Group: weirdo Posts: -170 Joined: 21-November 05 From: Rīga => Vecmīlgrāvis ![]() |
Ha, es pukjes vispaar ziimeet nemaaku! Vispaar gandriiz zimeet nemaaku
![]() -------------------- ![]() |
Aven |
![]()
|
![]() Kaigan īpašums Group: weirdo Posts: -170 Joined: 21-November 05 From: Rīga => Vecmīlgrāvis ![]() |
Kārtējā roka!
![]() ![]() -------------------- ![]() |
Rufucis |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 75 Joined: 30-January 06 From: Tu tāpat nezini kur tas ir :) Rūjiena ![]() |
norm darbs bet man skiet ka mazais pirksts pa platu
![]() -------------------- Practise makes perfect :)
aaa un vel hate broken wings. |
Aven |
![]()
|
tev taisniiba, tagad man vinsh izskataas peec gurkja!
![]() -------------------- ![]() |
hitogoro |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 28 Joined: 14-December 04 From: nightmare ![]() |
hihihi
![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() Miilestiiba vienmeer ir kaut kas nebijis. Nav svariigi, vai mes miilam vienu, divas vai desmit reizes muuzaa, - vienmeer mees sastopamies ar kaut ko jaunu. Miilestiiba var muus iesviest ellee vai pacelt debesiis, bet taa allaz kaut ku ved. Un mums taa ir jaapienjem, jo tikai miilestiiba baro muusu eksistenci. Atsakoties no miilestiibas un baidoties pastiept roku, lai nopluuktu augljus no paarpilnaa dziives koka, mees nomirsim badaa. Miilestiiba ir jaameklee, kaut arii tas prasitu garas cieshanas un skumju stundas, dienas vai nedeeljas. Dodoties mekleet miilestiibu, mums jaaatceras, ka tajaa pashaa briidii miilestiiba dodas mums pretim. un izglabj muus... (Paulu Koelju) |
Aven |
![]()
|
neparko! tad es buutu otaku.lv dranjkjiigaakais ziimeetaajs !!
-------------------- ![]() |
Aven |
![]()
|
![]() Man vajag padomu-taa bize neiskataas labi..varbuut kaadam ir kaads bizhu tutoriaals? This post has been edited by Aven: Mar 14 2006, 16:09 -------------------- ![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Mēģināju tādu kā tutoriāli uztaisīt.
Vēlu veiksmi saprast manu rokrakstu (bija slinkums ar datoru viņam ķerties klāt). SPIEST ŠEIT Un vispār, bize neveido taisnu līniju. :3 Kas laikam arī bija vienīgā problēma ar tavu bizi. |
Aven |
![]()
|
Woohoo! paldies, es pat pamaniiju lapai otraa pusee izspiedushaas liinijas ar bizhu meegjinaajumiem ^^
-------------------- ![]() |
Aven |
![]()
|
![]() Woohoo! Pirmais manis kraasotais darbs phtoshopa...jaa es zinu...tas ir meesls ![]() -------------------- ![]() |
LeoR |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Smuki, tik bizi un apaksheejo matu skipsnu arii vajadzeeja ieenot un acis nevajadzeetu kraasot aadas krasaa, man liekas ka labaak vienmeer izskataas ja ir baltaa.
|
Aven |
![]()
|
Laiksatkal pazemoties
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
naruto, pēc tam kad laimēja 100000000 yenas un visu notrieca vienā dienā Ichiraku ramenā.
XD labs -------------------- |
Aven |
![]()
|
krāsainais mēģinājums nr.2
![]() sitiet mani ar vālēt,speriet man pa aknām! man vienalga ko es amizējos, un ma nav ko darīt ![]() This post has been edited by Aven: Sep 22 2006, 21:39 -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 26 July 2025 - 05:58 |