![]() |
![]() ![]() |
![]() |
LeoR |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Heh, bet normaali sanaacis
![]() |
Aven |
![]()
|
![]() Kaigan īpašums Group: weirdo Posts: -170 Joined: 21-November 05 From: Rīga => Vecmīlgrāvis ![]() |
![]() ![]() -------------------- ![]() |
hypnotize |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 141 Joined: 15-November 05 ![]() |
eu...bet smukinji....laba kustiiga....taa kaa....tikai izkraasot...un buus Wow...
![]() -------------------- ![]() neskaties acīs - tās var hipnotizēt |
Aven |
![]()
|
![]() Kaigan īpašums Group: weirdo Posts: -170 Joined: 21-November 05 From: Rīga => Vecmīlgrāvis ![]() |
1.Man laikam tiešām nav ko darīt
2.man arī laikam patīk pazemoties... ![]() 3.stulbais skeneris ![]() ![]() -------------------- ![]() |
Cilveeks |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 368 Joined: 15-September 06 ![]() |
kaajas pa iisu...
![]() -------------------- ![]() |
Aven |
![]()
|
varētu būt, bet tomēr man šķiet ka galva ir par lielu
![]() bet tomēr jā..kājas biku ir pa īsu -------------------- ![]() |
Dead Star |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 394 Joined: 23-October 05 From: the other side of the Gate ![]() |
Vislabāk patikās tas paintā zīmētais nekrāsotais..Iesaku izkrāsot..tik tiešām smukiņš
![]() Pēdējā atkal kājas ne tikai par īsu,kreisā plauksta par lielu,tā pati kāju poza kkāda nedabīga,kreisā acs pārāk pielīmēta izskatās sejai. This post has been edited by Dead Star: Sep 27 2006, 22:45 |
Cilveeks |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 368 Joined: 15-September 06 ![]() |
varētu būt, bet tomēr man šķiet ka galva ir par lielu ![]() bet tomēr jā..kājas biku ir pa īsu kapeec uzreiz galva pa lielu... varbuut tikai kjermenis pa mazu... ![]() -------------------- ![]() |
Aven |
![]()
|
Atmetu ar roku fotošabam un pāreju uz zīmuļiem..nu man vispār patīk..zīmēju visu dienu:
-------------------- ![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Runaajot par meiteneem, 23. septembra darbs ir vislabaakais visaa topikaa, kaut arii nav izkraasots. Citaadi tie uuberkantainie, idiotiskaas grimasees savilktie purni vienkaarshi ozh (nesmarzho?).
Update: Vispaar nezinu, vai driikstu izmantot vaardu "nesmarzho". Tas ir vispaarpienjemts izteiciens vai CirvjaKaac patenteets? -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Kate |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 177 Joined: 4-August 06 ![]() |
tam pēdējam vienkārši p.sc sejas izteiksme
![]() |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Pedejais ļoti labs! Gribas vel vienureizi FMA novilkt... bet ne es vilkšu mangu.
P.S. Piestrada pie samurjiem, OK? ![]() |
Cowkiller |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... ![]() |
atgriezies pie photoshopa vai paint!
![]() tas paint daRBS IR SMUKS! ![]() -------------------- |
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
visi saka negatiivu par pēdējo, a es otrādi. man pat ļoti patīk ausis, pat pareizā vietā ieliktas. man nezanāk, būs no kā mācīties. pa ruuberkantainajām galvas formām...kas jūs domājat, ka vīrietis jāzīmē kā zīdaiņa dibens? patīk arī mati. bet tev acis nesanāk. viena par mazu, otra par lielu..
-------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
Kate |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 177 Joined: 4-August 06 ![]() |
manējais nebija domāts negatīvi
![]() man pat patīk, tieši tāpēc, ka tāds apgļukojies izskatās XDD haahahhaaaa ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 08:08 |