![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Aven |
![]()
|
![]() Kaigan īpašums Group: weirdo Posts: -170 Joined: 21-November 05 From: Rīga => Vecmīlgrāvis ![]() |
bet tev acis nesanāk. viena par mazu, otra par lielu.. Acis sanāk, tas bija arī tā domāts jo viņam vislaik tāds *eh?* skatiens -------------------- ![]() |
Kenshin |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 183 Joined: 5-November 04 From: beyond the stars ![]() |
ir, ir tas pēdējais labs^^D
tik mazliet stīva sejasizteiksme, bet tas piedienas....^^D -------------------- ![]() |
Aven |
![]()
|
![]() Kaigan īpašums Group: weirdo Posts: -170 Joined: 21-November 05 From: Rīga => Vecmīlgrāvis ![]() |
Mani piespieda šito te ielikt XD
![]() -------------------- ![]() |
Storm |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 290 Joined: 12-April 06 From: nya ![]() |
Loti smuks darbs, man patiix
![]() ![]() -------------------- skills of a snail
![]() |
Cowkiller |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... ![]() |
mjaa shis ir baigi smuxais!
![]() ![]() ![]() -------------------- |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Jaa, shitais tieshaam iespaidiigi lec aaraa no visa ieprieksheeja, kas tev tapis... Kaa ziimeeji?
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Aven |
![]()
|
Skice, linearts ar pentūli,krāsoju ar brushtool
ai še laineart'u ![]() -------------------- ![]() |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Skaisti un stilīgi...visus negludumus esi nogludinājis....Varat turpināt skūpstīties.
![]() -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Erik4xp |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 312 Joined: 11-February 06 From: Mālpils ![]() |
Ļoti moderni un skaisti
![]() -------------------- Lidoju...
Bet reālajā pasaulē vēl aizvien staigāju... :P |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Bish siikaak, luudzu - kas ir pentuulis, t.i., kuraa progaa tieshi taadu atrast? Un veel - ar peli ziimeets?
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Dead Star |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 394 Joined: 23-October 05 From: the other side of the Gate ![]() |
Pentūlis ir iekš tā paša Photoshop,cik man zināms,tad zīmēts ir ar peli.
Ja runājam par zīmējumu lineart tiešām smuks,kā jau teica roka apr gigantisku,bet personīgi man acīs netīkami kož krāsas This post has been edited by Dead Star: Oct 20 2006, 22:41 |
Aven |
![]()
|
Pentūlis ir Fotošopa tūlis ar kuru zīmēt taisnas un liektas līnijas(parasti jau liektas) un ļoti smuki to var izdarīt
Ftotošops 7.0 Jā ar peli, neesu baigi bagātais lai pirktu tabletu, jo arī nav mans dzīves mērķis zīmēt animi.. Ņēmu gatavu skici, uzliku 75% caurspīdīgumu,( man patīk tā...) Pentool'im ir smuka opcija "Pen pressure" kura simulē tieši šo pašu piltenes uzspiešanu..tātad nosākuma un beigās tievs, pa vidu resns. Ņēmu un uzmanīgi ar peli vilku, lineartam ir 4 leijeri, lai vieglāk palabotu ja kas. Pēctam apakšā baltu leijeri (duh) Katrai krāsai savs leijeris, tas kas kkam pa virsu tas augstāk. Ņēmu krāsoju, kad ēnas tad ņēmu šo pašu krāsu un biku tumšāku izvēlējos, ar 3-1 brush tūl zīmēju ēnas..viss Lineart- ~3.5h krāsoju ~1h This post has been edited by Aven: Oct 20 2006, 22:52 -------------------- ![]() |
Dead Star |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 394 Joined: 23-October 05 From: the other side of the Gate ![]() |
|
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
...bet personīgi man acīs netīkami kož krāsas Nu ja nu vieniigi taas shausmiigaas rozaa zekjes...Liekas rozaa kraasa ir pati shausmiigaakaa kraasa, kaadu jebkad kaads ir uzjaucis... ![]() Ne tikai..arī tie spārni ir par košu x_x emm,es nezinu ko tur ir jaaredz,bet espersoniigi redzu 'rozavij kvadrat' gandriiz Malevich...a spaarni ir aiz kvadraata? -------------------- ![]() |
Dead Star |
![]()
|
...bet personīgi man acīs netīkami kož krāsas Nu ja nu vieniigi taas shausmiigaas rozaa zekjes...Liekas rozaa kraasa ir pati shausmiigaakaa kraasa, kaadu jebkad kaads ir uzjaucis... ![]() Ne tikai..arī tie spārni ir par košu x_x emm,es nezinu ko tur ir jaaredz,bet espersoniigi redzu 'rozavij kvadrat' gandriiz Malevich...a spaarni ir aiz kvadraata? Spārni ir no izkrāsotā zīmējuma iepriekšējā lapā.Lai gan tas "par košu" varbūt tikai man tā leikas. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 14:08 |