![]() ![]() |
| Fausts |
Dec 25 2005, 00:50
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 32 Joined: 14-October 05 |
Lunar bija mans pirmais RPG uz PS 1, baisi labs, uzreiz pirku arii otro.
|
| One winged angel |
Dec 25 2005, 12:39
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 356 Joined: 1-September 05 |
Jaaaaa!!! Esmu speeleejis Lunar! Baigi patika, bet tas bija tiiiiiiiiiiiiiiiiik sen, ka tad man pasham veel nebija PS one, es laikam tad veel saakumskolaa gaaju
-------------------- Kewl, mans profils vel nav dzeests =D
|
| Andromens |
Dec 25 2005, 13:03
|
![]() Between Light and Darkness ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 162 Joined: 3-January 05 From: Latvia - Ventspils |
Lūk pašā augšā pirmā daķa, divas iespējas http://isohunt.com/torrents.php?ihq=lunar+story&ext=&op=and
Tikai nepriecē tas ka neviens nemāk arhivatoru lietot un visi metas uz treknako paciņu. -------------------- |
| 7thcrow |
Feb 5 2006, 13:49
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 17 Joined: 4-February 06 From: Rīga yo! |
QUOTE Kurs no jums ir izgajis lunar2 , bet vai gadijuma kads nezin vai kaut kur nevar atrast anime lunar. Man vienkarsi gribas paluret. Savadak lai noskatitos klipinus atkal jaiziet spele bet es esu par slinku. ES!!! Spēle ļoti pat retro, bet JRPG & ANIME faniem patiks. P.S. Man ir ps1 diski, spēlēju uz sava ps2. -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 1 December 2025 - 20:05 |