![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Fausts |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 32 Joined: 14-October 05 ![]() |
Lunar bija mans pirmais RPG uz PS 1, baisi labs, uzreiz pirku arii otro.
![]() ![]() |
One winged angel |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 356 Joined: 1-September 05 ![]() |
Jaaaaa!!! Esmu speeleejis Lunar! Baigi patika, bet tas bija tiiiiiiiiiiiiiiiiik sen, ka tad man pasham veel nebija PS one, es laikam tad veel saakumskolaa gaaju
![]() ![]() -------------------- Kewl, mans profils vel nav dzeests =D
|
Andromens |
![]()
|
![]() Between Light and Darkness ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 162 Joined: 3-January 05 From: Latvia - Ventspils ![]() |
Lūk pašā augšā pirmā daķa, divas iespējas http://isohunt.com/torrents.php?ihq=lunar+story&ext=&op=and
Tikai nepriecē tas ka neviens nemāk arhivatoru lietot un visi metas uz treknako paciņu. -------------------- |
7thcrow |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 17 Joined: 4-February 06 From: Rīga yo! ![]() |
QUOTE Kurs no jums ir izgajis lunar2 , bet vai gadijuma kads nezin vai kaut kur nevar atrast anime lunar. Man vienkarsi gribas paluret. Savadak lai noskatitos klipinus atkal jaiziet spele bet es esu par slinku. ES!!! ![]() ![]() ![]() Spēle ļoti pat retro, bet JRPG & ANIME faniem patiks. P.S. Man ir ps1 diski, spēlēju uz sava ps2. -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:56 |