![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
QUOTE(MIMI @ Nov 27 2005, 13:19) Pfuu, paldies dievam es nebiju vienīgā, kam tā likās. XD Nu tieši tā kā female assassin, tikai ar šalli! Anyway! Esmu mājās! (To var jau pateikt pēc garumzīmēm, hee hee.) Fests bija teh hax. XD Par iepriekšējām dienām jau te esmu saspamojusi, tāpēc par šodienu... Hammerboy visu neredzēju, (ak, neraža... ![]() ![]() Nu ko. Baka Kikyou-chan dabūja 3. vietu. Go me! ^O^ *rūpīgi pielīmē festa plakātu pie istabas sienas* Ou jāa... pirms es aizmirstu. Mans fanarts bija no SnS, un man bija tāds "D'OH!", jo neviens, kas prasīja no kurienes tas fanarts, to animi nezināja. Tagad es to labošu, bwa-ha-ha-ha... >:B CLICK HERE. <- Torentu linki tiek regulāri pielikti klāt. |
Nuin |
![]()
|
![]() Kakashi-sensei ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 658 Joined: 28-December 04 From: new world ![]() |
Fests iznāca godam ti žēl ka bija tāds riebīgs laiks, varētu paplosīties pa āru.
Vēl kautkāds prikols ar to Hellsing seansu. Gandrīz veselu stundu nācās torčīt, bet vismaz bija jautri.^^ Šķiet, ka mani vairāk uzmanību pievērš nevis cospleyojot, bet kad esmu uzvilcis t- kreklu ar slayers. P.S +chibi+ tu nemaz neesi tik maza kā es tevi biju iztēlojies.^^ -------------------- |
Winry |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 434 Joined: 1-June 05 ![]() |
Nu tā vakar biju uz Spoku Pavelnieku....nu man likās tāds šķidrs...bet nu varbūt tāds garīgais man bija...nezinu man ne īpaši!
Bet nu šodien biju uz Tūkstošgades Aktrisi...nu tikai viens vārds - Sugoi!!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- "Describe your sorrows and desires, the thoughts that pass through your mind and your belief in some kind of beauty - describe all these with heartfelt, silent, humble sincerity and, when you express yourself, use the things around you, the images from your dreams and the objects that you remember." (Rainer Maria Rilke)
|
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Nu ko, pasaka beigusies. Esmu mājās un man jāsastopas ar rūgto relaitāti, t.i. dzīvi (t.i. kaudzi darba un referātu). Bet pasaka bija skaistu, un bija tā laikam ko es tam veltīju, vērta. ![]() Gribētu izteikt pateicību Kimai par to, ka viņa deva man iespēju vadīt festivālu (jo es viņai piestāvēju pēc auguma ![]() Jāatzīst, ka man šis festivāls bija vislabākais, jautrība sita augstu vilni, pat tajā nelaimīgā Hellsinga seansā (priecājieties, ka tomēr parādīja visu, jo mani no sākuma nobiedēja, ka pēdējo sēriju vispār nogriezīs, bet laikam viņi nesabļāva operatoru ![]() Priex, ka šoreiz iepazinu daudzus jaunus cilvēkus, iemācījos runāt radio un tiešajā ēterā, heh. ![]() Un cosplay! Yay! Man pašai tik traki patīk cosplayot, heh heh, tādēļ man pat nekrata, ka man kaut kas nav kārtībā ar tērpu/matiem, jo it's all about the attitude [kura man laikam mūžīgi būs Eda]. Taču citiem cilvēciņiem coaply bija tik sugoi!!! Ļoti pārdomāti, tauta, respect! Būtu man teikšana, apbalvotu vai katru otro! ![]() OMG, es laikam aizrāvos. Eh. Ieaspaidu daudz, LJ nestrādā [kur es varētu izkratīt sirdi], so.. gomen.. XD Viena vārdā, ko es tikko te patiecu par festivālu: SUGOI! QUOTE(Nuin @ Nov 27 2005, 22:38) VISI DZIRDĒJA???? I'M NOT SMALL! Haw haw. XD -------------------- ![]() |
GunMetaL |
![]() ![]()
|
![]() hentai lion ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 666 Joined: 28-January 05 From: ZAFt headquarters ![]() |
no ko varu teikt bija labs barinsh ar tautu
![]() ![]() milenium actress arii bij, jo tajaa vareeja ljoti labi izreekties, par jaukaa fana centieniem paliidzeet ![]() un chibi, es nesaku ka tu esi maza jo manaa klasee ir kriminaali maza auguma meitene kas nav augusi garumaa jau kaadus 3 gadus ![]() bet kaa lai saka mums patika par tevi pajokot ![]() ![]() |
Kikumi |
![]()
|
![]() Ecchi-san ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1286 Joined: 3-May 04 From: Rīga ![]() |
Ehh, notusējos piektdien un sestdien pa teātri, mazliet paārdījos, iepazinos ar dažiem jauniem cilvēciņiem, parunājos ar jau pazīstamajiem. Patika paskatīties Hellsing uz lielā ekrāna... Bet Armitage III... Nju, ko lai saka? Nav manā gaumē... Pat nenoskatījos līdz galam. Kosplejs bija labs. Man ļoti patika Chibi Renji kostīmā.
![]() ![]() Kopumā, bija okay! ![]() -------------------- Go and die, please.
|
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
Dienas saakums bija briesmiigs XDDD atnaacu 11:30 un man saka ka seansa nebuus.... naacaas sedeet un nosist laiku liidz 14:00, jo majas iet negribejas >_O
Bet talaak viss bija ok, ja neskaita to aizkaveešanu it iipaši hellsingaa, bet iznaaca jautri^^ Hammerboy... 1 Nav japaanju 2 paarak beernišķiigs 3 es gribu sevi nošaut par to, ka es gaaju uz to un palaidu maakslinieku konkursu >< Par Hellsingu pat komentaaari nava vajadziigi... laba manta ,) Nu nezinu ka citiem, bet man Tukstošgades aktrise baigi patika, kaut gan es sakumaa, uz to negribeju iet :S Hehe un noslegums bija super, gan koncerts(nereali labs) gan anime... ![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
lastguru |
![]()
|
![]() The one who knows ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) ![]() |
QUOTE(+Chibi+ @ Nov 27 2005, 22:28) Priex, ka šoreiz iepazinu daudzus jaunus cilvēkus, iemācījos runāt radio un tiešajā ēterā, heh. ![]() aaa... kur tevi varees paklausiities/paskatiities? -------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
GM |
![]()
|
![]() Resident Alcoholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 632 Joined: 18-July 04 ![]() |
QUOTE chibi, es nesaku ka tu esi maza jo manaa klasee ir kriminaali maza auguma meitene kas nav augusi garumaa jau kaadus 3 gadus Kā saka ļoti vecs joks - she's not small, she's just very faaar away... -------------------- Пива надо выпить, в горле пересохло. В горле пересохло, на душе тоска...
|
GunMetaL |
![]()
|
![]() hentai lion ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 666 Joined: 28-January 05 From: ZAFt headquarters ![]() |
QUOTE(GameMaster @ Nov 28 2005, 01:28) QUOTE chibi, es nesaku ka tu esi maza jo manaa klasee ir kriminaali maza auguma meitene kas nav augusi garumaa jau kaadus 3 gadus Kā saka ļoti vecs joks - she's not small, she's just very faaar away... nop taa manaa klasee ir DAUDZ kriminaali mazaaka par chibi un augt ari netaisaas ![]() pat mana mazaa maasa ir lielaaka pa vinju..... un chibii ir jauks radijums kameer vien vinja necenshas tevi atsist.... par jokiem XD un vel reiz uzslaveeshu par vinjas kospleju... un laikam pazheeloshu tos kas skatijaas GITS... |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
QUOTE(lastguru @ Nov 28 2005, 01:21) QUOTE(+Chibi+ @ Nov 27 2005, 22:28) Priex, ka šoreiz iepazinu daudzus jaunus cilvēkus, iemācījos runāt radio un tiešajā ēterā, heh. ![]() aaa... kur tevi varees paklausiities/paskatiities? lielākā daļa visu lietu skanēja tieši trešdien - visas radio programmas, visas tiešraides.. Nākamnedēļ gan būs vēl viens raidījums, bet tur mēs ar Zaķi un hikaru kā idioti uzvedamies, so labāk neskatieties. -------------------- ![]() |
lastguru |
![]()
|
![]() The one who knows ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) ![]() |
QUOTE(+Chibi+ @ Nov 28 2005, 00:35) lielākā daļa visu lietu skanēja tieši trešdien - visas radio programmas, visas tiešraides.. Nākamnedēļ gan būs vēl viens raidījums, bet tur mēs ar Zaķi un hikaru kā idioti uzvedamies, so labāk neskatieties. kaapeec kaa idioti, jo lastguru tur nebija? ![]() -------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
+Chibi+ |
![]()
|
QUOTE(lastguru @ Nov 28 2005, 01:55) QUOTE(+Chibi+ @ Nov 28 2005, 00:35) lielākā daļa visu lietu skanēja tieši trešdien - visas radio programmas, visas tiešraides.. Nākamnedēļ gan būs vēl viens raidījums, bet tur mēs ar Zaķi un hikaru kā idioti uzvedamies, so labāk neskatieties. kaapeec kaa idioti, jo lastguru tur nebija? ![]() runu kam? televīzijai? a tu domā kāds tur lauj runāt to, ko tu gribi? NEVER. "Taisi šovu, nevis bīdi man savus filosofiskos tektus" ![]() -------------------- ![]() |
lastguru |
![]()
|
eee... vinja ko, otaku par klauniem uzskata? dzhihad vinjai ^^
-------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
+Chibi+ |
![]()
|
vinja muus patieshaam gribeeja padariit par klauniem, so mees ar zakji aizraavaamies un beigaas jau galiigi saakaam laist muljkji vinjai par prieku... XD
-------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 19:00 |