IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

12 Pages V « < 7 8 9 10 11 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Iespaidi par Animefest 3
Yume
post Nov 28 2005, 02:39
Post #121

challenger

Group: Jounin

piedāvāju publikai bildes no animefesta. Tā kā viņas ir zipos, galerijā bāzt man sliknums, kam vajag, lai skatās paši.
pirmais zips
otrais zips

--------------------
IPB Image
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
alt
post Nov 28 2005, 08:05
Post #122

Hakushaku

Group: NERV
From: Oddworld

QUOTE(+Chibi+ @ Nov 26 2005, 10:02)

a runājot par cosplay - man ļoti patika alt "alternative chars". būtībā, viņa cosplayoja sevi. XD un sanāca sugoi! happy.gif
*

Paldies smile.gif

zjeel ka peedeejaa dienaa bija tehniskie gljuki un peedeejaa seansaa dazji idioti.. bet nu smile.gif

bija forshi.. zjeel ka shodien jau uz darbu

--------------------
"nav runaashanas ar durikiem, nav alus" © Kaarklinjsh
IPB Image
http://otaku.lv/uploads/20080226_831_2006-10-31.gif
+Quote Post
anti
post Nov 28 2005, 09:01
Post #123

Draņķītis

From: Latvija, Rīga

QUOTE(EliminatoR @ Nov 28 2005, 01:31)
un laikam pazheeloshu tos kas skatijaas GITS...
*

a kas tad tur tāds notika, ka jāžēlo?
vienkārši mans draugs ar čomu gribēja iet, bet visas biļetes bija izpirktas. ja jau tur kaut kas nelāgs notika, tad laikam labi vien ir, ka viņi netika..

--------------------
ALWAYS, I WANNA BE WITH YOU
AND MAKE BELIEVE WITH YOU
AND LIVE IN HARMONY, HARMONY, OH LOVE
+Quote Post
Hikaru
post Nov 28 2005, 11:40
Post #124

Tennou

Group: Chuunin
From: Latvia

3 dienas gandrīz neko neesmu ēdis, jo nebija laika. Gāju uz visiem seansiem, nebija neviena normāla gara starpbrīža, un, ja vēl ar tām ķibelēm, to starpbrīžu vispār nebija. Nākošreiz uz visiem seansiem vairāk neiešu. Un kāda jēga bija savākt visus štampus tā arī es nesapratu.
Hellsingā varēja parēkt, kā Aigarius mācīja, kur jāstumj un jāspiež kursors. laugh.gif
Tās dziesmas, ko dziedāja tā grupa.... pēdējās divas atpazinu - bija Ayumi Hamasaki dziesmas.... Normāls karaoke bija. biggrin.gif
Zīmējumi bija ļoti smuki un likās labāki nekā bija iepriekšējos animefestos.
Cosplays baigi foršs bija. Kaut redzēju tikai tos kas bija zālē.
Chibi superīgs cosplay no Bleach.
Kima ļoti kawaii neko.
Lijai foršs tetovējums bija. Speciāli gāji uz salonu īstu tetovjumu zīmēt? biggrin.gif
Raine ar izkapti arī kaut ko kosplejoja?
+Quote Post
Church
post Nov 28 2005, 11:47
Post #125

sewer rat

From: latvia / riga

thnx, Chibi, par abonementu. workarrounds neesoshaam gits biljeteem ;>
un tu tik un taa esi <4th mood of Ed>. kawaii noziimee ;D
+Quote Post
jurc
post Nov 28 2005, 12:02
Post #126

Tennou

From: Liepāja

huh... beidzot arī atpakaļ mājās esmu ticis.
Fests bija izdevies, ja viņš ietu vēl vienu dienu, šaubos ka būtu izturējis, bija ok.
Mazliet jūtos arī piekāsts - nenotika papildus seanss abonomentiem un nedeva nekādus bonusus par to ka visi seansi ir apmeklēti.. bet nu kam negadaas.
Hammerboy - domāju ka būs kautkas labāks, bet nu vismaz atradās brīdis mazliet pagulēt ^^
GITS - hmm.. tiem subtitriem sekot līdzi vienkārši nebija iespējams, bet tā kā iepriekš bija jau redzēts, baudīju bildi un skaņu ^^
Anime stuff ar ir sapirkts, tagad tik atliek gaidīt nākamo festu (pēc 6 mēnešiem?)

--------------------
IPB Image
I have anime to thank for my life now,my attitude,my friends,i have learned lifes greatest lessons through simple anime.They are my sanctuary.
+Quote Post
Aven
post Nov 28 2005, 12:13
Post #127

Kaigan īpašums

Group: weirdo
From: Rīga => Vecmīlgrāvis

Vakar ap kaadiem 18:00 aaraa pie ieejas kadu pusstundu notika zobenu ciinjas un kkaads dzheks tas nofilmeeja nu nezin kas vinsh ir bet filmu gan gribeetos noskatiities.. laugh.gif laugh.gif

--------------------
IPB Image
+Quote Post
Zuzix
post Nov 28 2005, 14:50
Post #128

mitsukai kogun

From: vietā, kur sapņi piepildās

Es īsti nez ko lai saka, jo wiss te jau ir pateikts....
Ļoti patika tas šows kas sanāca wakar hellsing'a laikā... Aigarius - respekt, malacis... Tas kursors nebija pārāk smags? happy.gif .. Wispār ļoti liels prieks ka tomēr wisu hellisng parādīja, jo nu iedomājoties ka būtu pēc tam pēdējā sērija jāskatās atsiwišķi- tas neliekas īsti patīkami ><...
Xexe... abas reizes tiku pielikta pie Stases (Chibi) matu turēšanas kamēr Kima (Za4peedinja, Chibi's personal hairstylist, wai kā tur bija x.x) centās tos matus dabūt gaisā...
LIELUMLIELS paldies BN par tērpu - diez kā lai Tew pateicas? ^.^
es pat nezinu ko lai wēl saka... *domā* Gribu nākošo festu! wienīgi to wajadzētu rīkot siltākā laikā, lai mēs waram uzturēties arī ārā... (protams paskraidīt pa sniegu arī bija jautri taču to newar darīt ilgstoši un izpalika otaku gājiens ><' )
Njaaa.. pat neņemot wērā to, ka nebiju normāli gulējusi un šodien wisu dienu staigāju apkārt ar domu - tūlīt atslēgšos... Tāds jauks nogurums... pozitīwā nozīmē ^^

--------------------
*http://im-games.lv/
*ja nepieciešamas telpas pasākumiem vai/un pasākumu vadītāji - dodiet ziņu ;]
+Quote Post
WhiteDevil
post Nov 28 2005, 15:00
Post #129

Heimin
*

From: Riga

Kāds zīmējums uzvarēja konkursā ? Kādi vispār bija tie zīmējumi ? Gibēju aiziet apsaktīties, bet nesanāca sad.gif
+Quote Post
xikes
post Nov 28 2005, 15:34
Post #130

Koushaku

Nja.. nu tad es ar izteikshos smile.gif

Buus veiksmiigi aizvadiits veelviens animefests. Zeel jau ka tik aatri paskreeja, bet nu.. bija taa veerts..
Biju aizgaajis piektdien uz Darkside un Arimtrage.. Nez, Darkside kaut kaa nepaaraak gaaja pie sirds (secinaaju, ka neesmu tomeer tik liels mistikas cieniitaajs kaa biju domaajis).. Armitrage bija tiiri ok.. nu vismaz peec Darkside`a.. heh smile.gif
Sestdienu naacaas izlaist.. gribeejaas jau redzeet Spoku paveelnieku un naakosho Armitrage dalu.. bet nu.. netiku sad.gif
Sveetdien aigaaju uz Hammerboy un Millenium Actress. Hammerboy bij taa.. so-so.. bet Millenium Actress gan man patika. Nebiju gaidiijis, ka buus tik laba.. smile.gif Bija laba.

Nja.. tad veel satiku vai/un redzeeju diezgan daudzus otakieshus. Patiikami, ka bij tik daudz cilveeku..vismaz sajuuta rodas, ka anime Latvijaa nav nemaz tik nepaziistams.. wink.gif
Kopumaa iespaidi labi..un labs gariigais uz kaadu nedeelu nodroshinaats smile.gif
Ak jaa.. un sniegs.. gluzi kaa dekoraacija special prieksh animefesta. Uzsniga tieshi pirms un tagad jau ir gandriiz nokusis .. ^^
Gaidam naakosho festu.

--------------------
The Universe doesn't care what You believe in.
IPB Image
+Quote Post
Tigra2
post Nov 28 2005, 17:11
Post #131

kawaii tora

Fests bija ļoti interesants un noteikti vērts to atcerēties, es pat latviešu valodā rakstīšu domrakstu par anime. smile.gif
Es biju tik pārgurusi, ka pat uz skolu nebiju spējīga aiziet. Vismaz mani vecāki saprot un uzrakstīs zīmi.
Ar nepacietību gaidu nākamo animefestu.

--------------------
IPB Image
*+*[b]Mans Deviantarts *+*
+Quote Post
ReD_FoXy
post Nov 28 2005, 17:35
Post #132

onibaba

From: Riga, Latvia.

Tagad es izteikshos tongue.gif *ievelk gaisu plaushaas cik speeka...*
Paldies - BN par teerpu pirmajaa dienaa...
Yumei par ziimeejumu rolleyes.gif ( es ar taveejo un Kazuki ziimeejumuiem shodien skolaa skraidiiju un lieliijos... jaa jaa... happy.gif laugh.gif )
Hellisng otraa dalja bija... eem... kaa lai pasaka... Es nezinaaju ka Hellsings ir komeedija laugh.gif Stundu nochakareejaamies bet toties bija jautri... Riktiigi... happy.gif
Naakamreiz laidiisim tur augshaa kaadu kas sapratiis kas jaadara un deelj kura mees tik daudz neteereesim baltaas lapas ar uzrakstu "7" laugh.gif Un vispaar gribu redzeet kaa Chibi un Zakjis tur njeemaas pa skatuvi.... Noteikti jaaredz... Es paredzu savu smieklu un saapju agoniju laugh.gif Tikai treshajaa dienaa visi mani apbizhoja mad.gif Es nesaprotu kas jums bija uznaacis huh.gif laugh.gif
(LASTGURU JA TU IELIKSI GALERIJAA TAAS BILDES ES... ES... ES... Lab ljauj man izdomaat ar ko lai tev piedraudu un tad tu man redzeesi kur ... kur ... kur es ziemoju laugh.gif ) Un pateicoties jaukajaam zobenciinjaam kas notika kameer sniga Rudoru-san ir apslimis dry.gif KAPEEC MANI NEVIENS NEPASAUCA LAI ES AIZ AUSS VINJU IEVLEKU IEKSHAA KUR SILTAAKS??? laugh.gif
Vispaar fests super... Tikai es tur lielu dalju cilveeku nepazinu... Un vispaar - sestdien ar mums apgaajaas slikti mad.gif Uzmeta kaut kur augshaa un vispaar... Grrr... Nepiedodami laugh.gif
Bija jautri... Suudzeeties nav ko... Visi reizee Hellsing saakuma dziesminjas pavadiijumaa [ shubi dubi daa laugh.gif ] - FESTU ATKAARTOT!!! ATKAARTOT!!!!!!!!11111oneoneoneone laugh.gif

--------------------
IPB Image

+Quote Post
Nuin
post Nov 28 2005, 17:43
Post #133

Kakashi-sensei

From: new world

Mjā Hellsings mani atkal ir sagrābis, atkal sāku fanot un beidzot dabūju arī OST pašlaik klausos un dziedu līdzi opening dziesmaj, domāju, ka zinat kapēc.^^

--------------------
+Quote Post
ReD_FoXy
post Nov 28 2005, 17:45
Post #134

onibaba

From: Riga, Latvia.

QUOTE(Nuin @ Nov 28 2005, 18:43)
Mjā Hellsings mani atkal ir sagrābis, atkal sāku fanot un beidzot dabūju arī OST pašlaik klausos un dziedu līdzi opening dziesmaj, domāju, ka zinat kapēc.^^
*

Nuuuuu... Tie kas bija uz 7-13 Hellsinga seeriju zin 10 seerijas saakuma tekstus no galvas laugh.gif Shkjietami abaas gan japaanju gan krievu valodaa laugh.gif Chakars bija lielas... Un taa saakuma dziesma man veeljoprojaams seezh galvaa wacko.gif
*iesleedz OST un dzied liidzi* rolleyes.gif *shubi dubi du shubi dubi du* laugh.gif

--------------------
IPB Image

+Quote Post
lastguru
post Nov 28 2005, 18:30
Post #135

The one who knows

From: Kaigan (Riga, LV)

QUOTE(ReD_FoXy @ Nov 28 2005, 16:35)
Tikai treshajaa dienaa visi mani apbizhoja  mad.gif Es nesaprotu kas jums bija uznaacis  huh.gif laugh.gif
(LASTGURU JA TU IELIKSI GALERIJAA TAAS BILDES ES... ES... ES... Lab ljauj man izdomaat ar ko lai tev piedraudu un tad tu man redzeesi kur ... kur ... kur es ziemoju laugh.gif )

nu kaads iesaaka, a paareejie kompaanijas peec ^^
un bildes buus! es savas bildes nepakljauju cenzuurai. un es labpraat gribeetu redzeet kur tu ziemo tongue.gif

--------------------
Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian

The Tao of posting:
Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience.
And never underestimate the power of stupid people in large groups...
+Quote Post

12 Pages V « < 7 8 9 10 11 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16 June 2025 - 19:40