![]() |
![]() ![]() |
![]() |
EndlessReality |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 177 Joined: 28-August 05 ![]() |
Kas attiecas uz hellsingu, vai tas tiešām tik asiņains? Gribēju aiziet, bet man ienāca prātā ko ar mani izdarīs senči, ja atklās ka atkal biju uz kādu šausmeni. Arī mana rocība tam neatļauj tērēt 6 latus... Tagad domāju, varbūt novilkt?
|
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
nez kaa tad es neieveeroju, ka dienas beigaas lapsai bija daudz biziishu? varbuut nebija? varbuut neviens neapbizhoja?
-------------------- Because i can!
|
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
QUOTE(EndlessReality @ Nov 28 2005, 17:34) Kas attiecas uz hellsingu, vai tas tiešām tik asiņains? Gribēju aiziet, bet man ienāca prātā ko ar mani izdarīs senči, ja atklās ka atkal biju uz kādu šausmeni. Arī mana rocība tam neatļauj tērēt 6 latus... Tagad domāju, varbūt novilkt? Nav asiņains... Kaut gan, pēc Elfen Lied noskatīšanās man arī Happy Tree Friends neliekās asiņains. XDD |
Aven |
![]()
|
![]() Kaigan īpašums Group: weirdo Posts: -170 Joined: 21-November 05 From: Rīga => Vecmīlgrāvis ![]() |
QUOTE(Kikyou @ Nov 28 2005, 17:47) QUOTE(EndlessReality @ Nov 28 2005, 17:34) Kas attiecas uz hellsingu, vai tas tiešām tik asiņains? Gribēju aiziet, bet man ienāca prātā ko ar mani izdarīs senči, ja atklās ka atkal biju uz kādu šausmeni. Arī mana rocība tam neatļauj tērēt 6 latus... Tagad domāju, varbūt novilkt? Nav asiņains... Kaut gan, pēc Elfen Lied noskatīšanās man arī Happy Tree Friends neliekās asiņains. XDD Nu elfen lied tur bik ar asiniim paarcentaas, bet vispaar baig for6ais seriaals..skatos 12 epu driiz jau beigas..boo..hoo...baigi zheel to suniiti kuru ar vaazi nosita... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
man liekas ka daudziem elfen liedaa bija zheel to suniiti, bet pasakiet kuram bija zheel to apsardzes darbinieku kuram izraava sirdi? liek par kaut ko aizdomaaties, ne?
-------------------- Because i can!
|
Aven |
![]()
|
![]() Kaigan īpašums Group: weirdo Posts: -170 Joined: 21-November 05 From: Rīga => Vecmīlgrāvis ![]() |
QUOTE(ETM @ Nov 28 2005, 17:51) man liekas ka daudziem elfen liedaa bija zheel to suniiti, bet pasakiet kuram bija zheel to apsardzes darbinieku kuram izraava sirdi? liek par kaut ko aizdomaaties, ne? Man bija zheel: 50 vai vairaak armijnieku kileeru kuram roku un pau*us noraava suniiti daudzas gjimenes 15+ gjimenes 10+zinaatnieku Nanu (nr.7) daudz siiko utt.. es tikko sapratu cik gan daudz bij to nogalinaato... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() |
ReD_FoXy |
![]()
|
![]() onibaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1027 Joined: 28-April 05 From: Riga, Latvia. ![]() |
QUOTE(ETM @ Nov 28 2005, 19:42) nez kaa tad es neieveeroju, ka dienas beigaas lapsai bija daudz biziishu? varbuut nebija? varbuut neviens neapbizhoja? oh realy? ![]() toties mani kkur ceela gaisaa, nelaida valjaa, nelaagi focheeja, biedeeja ![]() Es to saucu par apbizhoshanu ![]() QUOTE(lastguru @ Nov 28 2005, 19:30) nu kaads iesaaka, a paareejie kompaanijas peec ^^ un bildes buus! es savas bildes nepakljauju cenzuurai. un es labpraat gribeetu redzeet kur tu ziemo ![]() Tu negribi redzeet kur es ziemoju... ![]() -------------------- ![]() |
ETM |
![]()
|
QUOTE(Aven @ Nov 28 2005, 17:56) QUOTE(ETM @ Nov 28 2005, 17:51) man liekas ka daudziem elfen liedaa bija zheel to suniiti, bet pasakiet kuram bija zheel to apsardzes darbinieku kuram izraava sirdi? liek par kaut ko aizdomaaties, ne? Man bija zheel: 50 vai vairaak armijnieku kileeru kuram roku un pau*us noraava suniiti daudzas gjimenes 15+ gjimenes 10+zinaatnieku Nanu (nr.7) daudz siiko utt.. es tikko sapratu cik gan daudz bij to nogalinaato... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() man gan skjiet ka tu uzskaitiiji kritushos, nevis tos ko reaali zheel bija. un taniii sarakstaa tik un taa nebija apsarga. P.S. pau*us nevienam nenoraava. bija gan leita ar kastreeshanu zinaatniskiem peetiijumiem, bet no taas aizmuka. -------------------- Because i can!
|
Aven |
![]()
|
baac es galiigi aizmirsu...
![]() -------------------- ![]() |
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
labs topiks, kur apspriezt elfen lied atrodas sheit http://otaku.lv/index.php?showtopic=560&hl=
Ehhh festaa nebiju, nevareeju visus pwnot fan art konkursaa ![]() ![]() lastguru, turpini lapsas apbizoshanu un liec bildes!!!! ![]() |
ReD_FoXy |
![]()
|
![]() onibaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1027 Joined: 28-April 05 From: Riga, Latvia. ![]() |
QUOTE(Ghoul @ Nov 28 2005, 20:10) TAUTAS NODEVEEJS!!! ![]() ![]() ![]() Visi mani apbizho... JANCHUK!!!!!!!!!!! *runs tu Janchuks and screams for help* -------------------- ![]() |
Shaisuke |
![]()
|
![]() shinigami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 685 Joined: 3-January 05 From: LV ![]() |
Man fests patika... itsevishkji kosplejs... Ehee, es iefanoju par sevi Haruko teerpaa. Un Renji bij vnk ubersuperiigs
![]() ![]() Tador!!!!! Es ilgojos peec tevis jo man ljoti saap mugura ![]() Jaa. Man ljoti garsho Piparkuukas ^^ Piparkuuku gars forever! ~BN~ -------------------- ![]() |
Aven |
![]()
|
festsbija baigi labais, nu nezin cik reiz to var atkaartot bet nu vienalga.. cilveeki tik draudziigi bet peedeejaa dienaa laikam visi jau nogura no cosplaya un no citaam lietaam ... millenium actress aizraava..es pat neiedomaajos ka draama mani vareetu tik ljoti aizraut..zheel ka neuzzinaajaam no kaa ir taa atsleedzjinja, bet gan jau ka no kkaa svariiga...i love sad endings...boo..hooo...
-------------------- ![]() |
Kima |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 739 Joined: 16-June 04 From: atkla jau laikam paarwaacos...... <_< ![]() |
Hmmm, izskatot galeriju, pie 5 bildes kuraa es izskatos tieshaam dranjkjjiiigi apradui ar to domu....iespeejams es tieshaam taada izskatos >< jeb arii juus likaat tieshi taas bildes...Un kaapeec nav bilzhu no atklaashanas?
Fests man patika, kaa agraak sajusmina liidz galaam...vieniigi jau 6dien vakaraa juutos slikti, sveetdien jau biju noraxtiitaa slimaa un pagalam >< Tiesa gan es laikam tomeer uzdroshinaashos buut pirmaa un shkjiet vieniigaa, kas tomeer teiks, ka 2.animefests man patika vislabaak no visiem...shiis, jau taa......gomen... bij prieks par kosplejeriem un patika taisiit Chibi visas frizuuras ^^ i`m profy Starp citu VISI kam apgalvoju ka Aven ir meitene, tas ir DZHEKS un estieshaam ljoti atvainojos.... -------------------- (\_/)
(^.^) This is Bunny. Copy Bunny to your signature ( (')(') to help him achieve world domination. """""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" |
Aven |
![]()
|
QUOTE(za4peedinja @ Nov 28 2005, 19:47) Nu nekas es vienk esmu baigi sentimentaals un romantisks un tapeec jau laikam taa arii nodomaajaat.. bet tomeer man tas bija shoks ![]() ![]() ![]() P.S. nesatraucies daudziem var gadiities "ir cilveeciigi kljuudiities" kaa teica kkaads dzhekinsh, un daudz reiz jau bijis ka cilveeki domaaja ka esmu meitene -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 12:22 |