![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Aven |
![]()
|
![]() Kaigan īpašums Group: weirdo Posts: -170 Joined: 21-November 05 From: Rīga => Vecmīlgrāvis ![]() |
Booo Hooo... Es netiku... cik gan stulbi ir slimot shaadaas reizees, cerams ka riit atnaakshu
![]() -------------------- ![]() |
not_alone |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 460 Joined: 3-December 04 From: Nenoteikta atrašanās vieta ![]() |
nju howl's moving castle es jau in4os redzēju,ar miegu kaujoties,bet tomēr..taga biki nožēloju,ka neaizgāju vēlreiz,jo filma bij ļoti ļoti laba ^-^
nju nekas ^-^ festā jau būs vēl viss kas laps ^-~ P.S. Tigra2,tas Houls tiešām ir smukiņš ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Tik ļoti jūtams, ka filmas autors ir Mijadzaki.. Howl tāpat kā Haku Gariem Līdzi, tikai vecāks. Kopija.
![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() |
alt |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 607 Joined: 19-February 04 From: Oddworld ![]() |
Man ljoti patika....
i runaaja chibi ar zachuku labi, i Howl moving caslte.. (i'm in love too!!!) -------------------- "nav runaashanas ar durikiem, nav alus" © Kaarklinjsh
![]() http://otaku.lv/uploads/20080226_831_2006-10-31.gif |
not_alone |
![]() ![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 460 Joined: 3-December 04 From: Nenoteikta atrašanās vieta ![]() |
tā
![]() nu man personīgi šodien bija mega aplauziens-->Kri sagrabinājusi naudu,aizšļūc uz kt Rīga un pēkšņi viņai paziņo,ka ar ISIC karti nekādu atlaižu nav ![]() kā tā--nav???????? me=nikna!! nākošreiz būtu ļoti jauki,ja būtu.mjā. un pasakiet,lūdzu,vai tie zīmējumi jau ir izlikti?I wanna see my babies ![]() -------------------- ![]() |
-kumori- |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 322 Joined: 5-February 05 From: 【 My Own Paranoia 】 ![]() |
Howl's moving castle bija super romantiska filma, vismaz man ta shkita... Beidzot kada no Miyazaki pazistamam filmam ar laimigam beigam.
![]() Man loti patika ka Chibi un Kima runaja... Tik saskanigi... Viss bija pavisam feini... Un ta iisfilmina-iisanime ari bija loti smuka, tikai tagad atkal jau aizmirsu ka vina sauc +_+ Es gaidu, kas bus sestdien un svetdien, kad notiks viss tas lielais action ![]() -------------------- |
aigarius |
![]()
|
![]() Hentai no Kami (変態の神) ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 299 Joined: 28-May 05 From: Rīga ![]() |
QUOTE(ETM @ Nov 24 2005, 16:15) Nu bet ja nebuutu izcili tizlu cosplayeru, tad diez vai kaadam skjistu ka paareejie ir varen labi, taa kaa iisteniibaa cilveeks sarkanajaa ?kimono? un nepieklaajiigi, smiekliigi nozheelojamajaa paruukaa dariija labu darbu. Zlije vi, ujdu ja ot vas ![]() Ir zināmas baumas, ka piektdien attiecīgais cilveks parādīsies nevis uz pirmo filmu bet vēlāk un arī būs nomaskējies par mietpilsoni lai nekaitinātu publiku (un arī lai nevajadzētu kostīmu valkāt apkārt pa nopietnu konferenci, kurā pirmajā dienas daļā jāpiedalās ![]() -------------------- I am not an extrovert, I just pretend to be one.
And in my avatar, I am the penguin! |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
mietpilsonis ir pilsonis ar mietu, miets ar pilsoni, vai varbuut mietveidiigs pilsonis?
Un vaitad uz svariigo konferenci padusee nevar pasiost 4emodaanu ar paruuku, tizlu ?kimono? un kartona plaaksniiti? -------------------- Because i can!
|
lastguru |
![]()
|
![]() The one who knows ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) ![]() |
Galerijaa vietu tikko uztaisiiju, luudzu izmantojiet... bet taa kaa shii ir bijusi pirmaa reize kad taisu galerijas sadalju... eeetou.... anou.... nu varbuut kaut kas nestraadaas... nav ne jausmas... ja neiet - PM man.
http://otaku.lv/gallery/thumbnails.php?album=73 BTW, apsveicu Zeno at vinja vakardienas 666-to postu ![]() -------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
aigarius |
![]()
|
![]() Hentai no Kami (変態の神) ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 299 Joined: 28-May 05 From: Rīga ![]() |
QUOTE(ETM @ Nov 25 2005, 00:35) Kas esi tu, mirstīgais, lai strīdētos ar visuvareno Google ?! Runājot par fotogrāfijām - man tagad nav gluži laika, lai apstrādātu savejās (un viņas ir jāapstrādā, jo man viss ir RAW formātā), tāpēc es savas fočenes visticamāk izlikšu jau pēc festa beigām. -------------------- I am not an extrovert, I just pretend to be one.
And in my avatar, I am the penguin! |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
un kam iisti manaa jautaajumaa ir saistiiba ar tevis piedaavaato variantu saliidzinaashanai? es tikai intereseejos par konkreetaa vaarda noziimi. neuzskatiiju par iipashi lielu vajadziibu taisiit jaunu topiku, jo no manis nebuutu gabals nokritis ja man neviens nepaskaidrotu, tachu manam zemu attiistiitajam praatam ir paaraak augsta doma, kapeec jaasaliidzinaa ar kaadu vaardu kursh ir "izziists no piksta" biezhumu searchos? es tachu nekur neapgalvoju ka tu esi uzrakstiijis nepareizi. Atziistu, nepajautaaju tieshi, bet nu nevajag jau uzreiz tadu ofensiivu ar mirstiigajiem un visvarenajiem (un jaa es zinu ka arii shis posts nav nekaads puukainais).
-------------------- Because i can!
|
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
![]() ![]() Ja nenošaušos, riit atnaakšu apmeram 15:00 tiklidz no skolas tikšu araa... ![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
QUOTE(+Chibi+ @ Nov 24 2005, 00:23) Un tālāk - cosplayeri 5dien varētu nākt kaut kur uz... 13:00. Jap, Ap to laiku būs labi. Teorētiski īpašo cosplay pasākumu nav, bet vienkārši tapat var pagrozīties apkārt.. XD Tie, kas kosplejo pashi sevi arii driikst naakt? <_> Ja nee, tad es uz aatro uztaisiishu Kaiganieshu cepuriiti (no neredzamiem materiaaliem) un teikshu, ka kosplejoju Zefiiru. XD |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Nju, ko paldies dievam piektdiena ir klāt, vakarā ap plkst. 17:?? būšu klāt
![]() Heh ta jau laikam līdz vakaram ceru visus visus satikt ![]() A tagad laikam jādodas uz konferenci ![]() -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
AAh..
![]() ![]() Skolaa tagad pat stundas, kuras ir briivas un kuraas atlauts netaa seedeet, shkiet, ka velkas.. Eeh.. veel divas taadas (2x40min) un veel 40 min starpbriidis.. -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 06:15 |