![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Shaisuke |
![]()
|
![]() shinigami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 685 Joined: 3-January 05 From: LV ![]() |
Man bij shoks kad uzzinaaju, ka gan Shoune un Aven ir ieradushies un kas vinji taadi ir. Sejas izteiksmi iepaziishanaas momentaa man neizdevaas nosleept ne no viena, ne no otra. Hehe, bet es jau nemaz arii nemegjinaju...
Ihiii, vismaz bij jautri shos ieraudziit dziivee... ~BN~ -------------------- ![]() |
Rags |
![]() ![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 259 Joined: 25-February 04 From: Riga - mazs, mierīgs nostūrītis... ![]() |
Tā kā sestdien nemaz nebiju mājās, un vakar biju pārāk noguris, rakstu tikai tagad
![]() Abas dienas bija super. Vienīgi Patlabor(un nevis Pet Laboratory kā dažas personas grībēja...) īsti neatceros, jo tur bija tāda mūzika no kuras es vienkārši atlūzu ![]() ![]() Svētdiena sākās ar nepatīkamo pārsteigumu - abonementu seansa atcelšanu ![]() ![]() Kosplejs bija sugoi, fanatrs arī. Tas ko zīmēja konkursā arī super. Prieks kak kikyou dabūja 3 vietu ![]() Tiesa neaizgāju uz Hellsing noslēguma sērijām, taču vismaz beidzot vairāk ar pazīstamiem un ne pārāk cilvēkiem parunājos un pavēroju kas apkārt notiek. Kopumā fests bija ok. Savā ziņā zaķim taisnība, otrais fests bija jautrāks jo ārā bija silts ![]() Taču programma šoreiz man patika daudz labāk ![]() ehh, tur pārdeva Interstella 5555 dvd, un kāds viņu nopirka, un tas nebiju es ![]() -------------------- Хентайная табуретка!
|
Lija |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 761 Joined: 22-March 04 From: look behind you... maybe i`m there? ![]() |
QUOTE(Rags @ Nov 28 2005, 21:49) principā būtu arī labāk ja viņi būtu uztaisījuši sižetu pēc "Dzīvnieciņju Laborotorijām' nevis to sviestu kas tur bija (ja godiigi tad neatceros neko izņemot kaut kaadu mechu un dīvainas dzeltenas vestes (jack...) )...es pilniibaa noraidu saadu variantu... tur vajadzeeja jau ieprieks uzlik uzraxtu "This is not anime of pets" vai kaut ko taadu... peec nenormaali lillā kraasas bagaatiibas manos matos beidzot esmu atgriezusies pie veselīgi sarkanā rubīnkrāsas toņa.. ![]() p.s.fests bija labs, bet vareeja buut labaaks... |
Janus |
![]()
|
![]() CLRAWE ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 265 Joined: 24-March 05 From: Soul society ![]() |
Vis butu bijis labi ja vienigi nebutu bijusi ta problema ar hellsing seansu.
![]() ![]() Ka vini vispar to veci darba panema. ![]() -------------------- |
aigarius |
![]() ![]()
|
![]() Hentai no Kami (変態の神) ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 299 Joined: 28-May 05 From: Rīga ![]() |
Tikko pabeidzu apstrādāt fotogrāfijas. Tie. kas mani labi pazīst, saprot, ka, ja es esmu nomodā šajā rīta stundā, tad es šonakt gulējis (vēl) neesmu. Tagad atliek maziņš sīkums - uzrakstīt skriptu, kas ļaus man nenomirt liekot iekšā 192 izmeklētās fotogrāfijas (no 293 uzņemtajām fest laikā
![]() Edit: Pusstunda pagājusi un skripts veiksmīgi uzrakstīts un visas manas 192 fotogrāfijas ir veiksmīgi ieliktas galerejā. Ja kāds grib dabūt kādas fotogrāfijas pilnizmēra versiju - var griezties pie manis. Edit 2: Vēl 15 minūtes un manas fotogrāfijas hronoloģiskā secībā un ar normāliem thumbnailiem var skatīt šeit: http://159.148.239.80/af3/index.html. Enjoy! -------------------- I am not an extrovert, I just pretend to be one.
And in my avatar, I am the penguin! |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
Ak.. viens jautaajums.
Kur/kaa/par kaadiem nopelniem vareeja dabuut taas smukaas animefest biletes? Es nedomaaju abonomentus, bet vienk. biletes uz seansiem tumshi sarkanaa kraasaa. Man kasee paardeva parastaas k/t Riiga biletes (ar animefest ziimogu), bet sveetdien daziem redzeeju tieshi animefest3 biletes.. smukas, tumshi sarkanas, kaardinoshas .. ar bez maz vai suveniira veeriibu.. -------------------- |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Arii es tikai tagad taadu savu kopsavilkumu rakstu...
![]() Shis bija pirmais animefests uz kuru biju. Filmas bija forshas. Zjeel, ka nedabuuju abonementu, bet bija jau labi. Ziimeejumi man bija tikai 2, bet man tomeer prieks. Prieks arii par to, ka bija ielikts manas mazaas maasas ziimeejums. Ja neskaita to, ka bija ierakstiits Shataka, nevis Shatako... Hotaru no Haka bija skaista filma. Vispaar savas izjuutas par sho filmu jaw ieprieksh uzrakstiiju. Bija prieks redzeet daudzu otakieshus.. nu labi uzrakstiishu: Aigarius, Tigra2, Gramozeks, Lija, Yume, Kikumi, Chibi, Za4peedinja, Hikaru, Lastguru, Rudoru-san, Shaisuke, Church.. baac, baigi gruuti visus atcereeties un man jau nemaz tas nav jaadara. Mangchi bija ''so-so... Ja vinji runaatu angliski, nodomaatu, ka Disneja filma... Ghost in The Shell bija forsha filma. Protams, tas ierunaataajs taa kaa mazliet izgaazaas ar savu briesmiigo runaashanu. Vinjsh neiztulkoja pusi no filmas... Briesmiigi bija tas, ka nosleegumaa pamaniiju seezjam manu krievu val. skolotaaju... Un vinja, protams, pamaniija tikai mani, nevis Lii vai Lucky... Peec tam skolaa, krievu val. stundaa saakaas jautaajumi pa krieviski: kura filma vislabaak patika, kaa vinjas sauca, par ko vinjas bija utt!!! Tokio dolls... paraava jau shkjiibi kkad, bet bija ok! Vaardu sakot, man patika un gaidu naakamo. P.S.- Es arii esmu kriminaali maza auguma, bet 14gadiiga taa kaa ... -------------------- |
Kenshin |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 183 Joined: 5-November 04 From: beyond the stars ![]() |
i HATE ilness......
man pedeejaa dienaa uznaaca taads karsonis(t 38`C)u deguns vnk pludoja, kakls bija absoluuti ciet un smadzenes arii nestraadaaja ![]() njaa...laikam , kAA jau vienmeer< palaidu garaam pashu forshaako.... demo, viss cits, ko redzeeju ljooti patika, kopumaa shis fests bija labaaks par iepriksheejiem(keep rollin`) un prieks par arzemniekeiem festaa^^ njaa, zalja skaudiiba partiem kalendaariishiem un plakaatiem, bet, ko padariisi.....:nopuuta: beet bij` labi^^ man patika^^ -------------------- ![]() |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
nez. vismaz uz briidi kad tur tiku, esoshaa palikusho plakaatu izveele bij .. teixim taa, ne manaa gaumee. vienkaarshaak pasuutiit kaadu wallscrollu caur sietu no iepuvushajiem kapitaalistiem. savukaart periodiskas lietas, kaa specifiskas ieejas biljetes vai kalendaariishi .. atminjaam kraat/tureet? es saprastu, ja shis buutu pirmais/peedeejais anifests, vai peedeejais ko taisaas dziivee apmekleet. tik spamu kraat gadu gaitaa..
|
zenofex |
![]()
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav ![]() |
Hmmm. Aigarius, kā tu piedabūji meitenes šitā šķobīties kameras priekšā? Visādi citādi bildes vnk perfektas.
-------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
ReD_FoXy |
![]()
|
![]() onibaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1027 Joined: 28-April 05 From: Riga, Latvia. ![]() |
QUOTE(zenofex @ Nov 29 2005, 17:46) Hmmm. Aigarius, kā tu piedabūji meitenes šitā šķobīties kameras priekšā? Visādi citādi bildes vnk perfektas. Es to uztvershu kaa uzbraucienu man ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() |
lastguru |
![]()
|
![]() The one who knows ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) ![]() |
QUOTE(ReD_FoXy @ Nov 29 2005, 16:03) vinjsh neielika taas bildes kur es sleepjos zem janchuka kapuces ![]() ![]() nju sho bildi es (arii?) biju iemuuzhinaajis, un shodien izlikshu (kaa jau teicu, savas bildes cenzuurai nepakljauju - visas bildes kas izdevaas izlikshu). un nav taisniiba ka taas ir shausmiigas! taas ir ljoti labas. -------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
šodien skumjš vilkos gar k/t Rīga un tagad lūrot galeriju vispār melnie sākas
-------------------- Es esmu, kas es esmu
|
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Es to galeriju caurskatiiju.
Secinaajums: zenofex ir dzimis lai cosplay-otu perverso skolotaaju no Azumanga. ![]() -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
anti |
![]()
|
![]() Draņķītis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 922 Joined: 2-April 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
šis gan bija kārtējais animefests, uz kuru es nebiju, bet atsauksmes un bildes galerijā iedveš lielāku pārliecību, ka noteikti jābūt nākamajā festā :>
-------------------- ALWAYS, I WANNA BE WITH YOU
AND MAKE BELIEVE WITH YOU AND LIVE IN HARMONY, HARMONY, OH LOVE ♫ |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 16:40 |