IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

12 Pages V < 1 2 3 4 5 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Iespaidi par Animefest 3
Church
post Nov 25 2005, 11:50
Post #31

sewer rat

Group: Jounin
From: latvia / riga

starpcitu .. nedaudz interesanti buutu no organizeetaajiem uzzinaat peec animefesta beigaam statistiku .. cik daudz cilveeku apmekleeja kopaa .. cik saliidzinoshi (visdriizaak vairaak?) bija atveershanas / nosleeguma dienaas .. kuri gabali/zhanri bija populaaraaki .. izsaku mineejumu, ka vismaz puse apmekleetaaju vareetu buut neotakieshi .. taapeec arii liekas interesanti, ko vareetu vairaak apmekleet/izveeleeties mirstiigie peec minimaalistiskajiem aprakstiem webaa / afishaas ;>
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
sipps
post Nov 25 2005, 15:05
Post #32

Unregistered

QUOTE(Church @ Nov 25 2005, 10:50)
.. taapeec arii liekas interesanti, ko vareetu vairaak apmekleet/izveeleeties mirstiigie peec minimaalistiskajiem aprakstiem webaa / afishaas ;>
*

minemaliem aprakstiem? nu ieteiktu palasit tev pedejo dienas izkalidi kur rakstits par animefetu raksts ka ar visas anotacijas par visam ANIME. tapatt vareja izlasit 5 minute. un katram kurs ir registrejies klase.lv atnaca aprakst diezgan plass par ANIMEFESTU un nemaz nerunajot par to ka KA NOTIKA INTERVIJAS TELEVIZIJA VESALAS DIVAS PAR FESTU KA AR INTERVIJAS RADIO. info par festu zogat bija neparasti liela un kads ir labi sagatavojies sim pasakumam
+Quote Post
misty_moonlight
post Nov 25 2005, 18:38
Post #33

Jinushi
**

Group: Chuunin
From: Riga

Aaah Howl's Moving Castle bija ljoti jauka... Pat cilveeks, kas negribiigi piekrita naakt ar mani bija apmierinaats laugh.gif
Bet shodien ga nevaru atrast nevienu, kas ar mani naaktu uz Hotaru no Haka sad.gif Bee laikam atkal vienai naaksies iet unsure.gif

--------------------
--==> misty (ミスチ) <==--
+Quote Post
Tomoko
post Nov 25 2005, 20:31
Post #34

Shishaku

He, es ieshu uz Hotaru no Haka ar maasu un mammu (ai, kaa vinjas gribeeja iet uz festu smile.gif ) Varu veel maajaas paseedeet, man kino "Riiga" ir paari ielai!! happy.gif smile.gif Baigi, jo shis buus pirmais fests uz kuru ieshu..! Just can't wait! smile.gif laugh.gif
+Quote Post
Suu
post Nov 25 2005, 21:05
Post #35

Jinushi
**

From: My friends computer.....

man patika atklaashana, filma arii patika, tikai tuulkojums gariigi garaam tas bija kaut kas šausmiigs visu pareizo tuulkojumu izķeemo.

--------------------
Izglāb draugu. Nošauj koku.
+Quote Post
_D_N_X_
post Nov 25 2005, 21:05
Post #36

Jinushi
**

Tas nebija to 3 Ls veerts
+Quote Post
bypass
post Nov 25 2005, 21:17
Post #37

Danshaku

Kas vēl ir redzēšanas vērts sestdien/svētdien? Kāpēc?
(Neskaitot gits) wink.gif
+Quote Post
Taka
post Nov 25 2005, 21:32
Post #38

Tennou

From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem

Mobile Police Patlabor - politisks trilleris no GiTS režisora Mamoru Ošīī.
Pat ja tu ciest nevari divkājainus mečus, šis ir noskatīšanās vērts.

--------------------
Press any key to continue
+Quote Post
Ayumi
post Nov 25 2005, 22:44
Post #39

Kyuuketsuki

lielisks nedeelas nogales iesaakums! biggrin.gif
Anime''Armitage 3'' man vispaar skita vaaja, protams skatiities vareeja, bet uz paarejam triis dalaam liels slinkums bija vilkties. vieniigais kas manpraat uz fona izceelaas bija muuzika.(patiesiibaa diezgan normaala) patieshaam labi iespaidi, iznemot vienu lietu- zakis teica ka speeles tomeer nebuushot! sad.gif (baac..) btw, chibi paardeva to abonamentu? biggrin.gif

--------------------
Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
+Quote Post
not_alone
post Nov 25 2005, 22:53
Post #40

Shishaku

From: Nenoteikta atrašanās vieta

wub.gif tā Darkside Blues bija tiiik forša filma!!mhm!man patīk filmas,kur tu sāc domāt..beigas bija ļoti interesantas,bet es jau zināju,ka apmēram tā sanāks ar to beibi S..s..nu neatceros vārdu.
tas bija to 2.50 vērts laugh.gif
gribu vēl,bet kabata par plānu dry.gif

--------------------
image
+Quote Post
ReD_FoXy
post Nov 25 2005, 23:09
Post #41

onibaba

From: Riga, Latvia.

QUOTE(zenofex @ Nov 24 2005, 00:11)
Iesākums festam labs, tikai HMC subtitri skreja pa priekšu filmai. Tas nu ir akmentiņš organizētāju dārzā - filma vai kas nu tur laikam pat pārbaudīta netika sad.gif
Satiku Zuzix, Alt, Laurii, Spectre, Rags, Lija, Chibi, Kima, uc. smile.gif Ceru ka brīvdienās pūlis būs vēl lielāks smile.gif
*

Don' forget ME!!! mad.gif
Saakums bij oki... Es pat tiku uz vien seeriju no kaut kaadas animes.. Negribu kljuudiities- Zuzix zin labaak to nosaukumu... Zakjis vispaar malacis!!! happy.gif
Gaidam riitdienu ar nepacietiibu... wink.gif rolleyes.gif

--------------------
IPB Image

+Quote Post
misty_moonlight
post Nov 25 2005, 23:18
Post #42

Jinushi
**

From: Riga

Aizgaaju gan viena uz Hotaru no Haka... Anime jau laba, tik taads skumjsh noskanjojums peec tam uznaaca... unsure.gif

--------------------
--==> misty (ミスチ) <==--
+Quote Post
Dzonis
post Nov 25 2005, 23:41
Post #43

Shishaku

Peec 2. festa izlaishanas, ierados uz sho (ar abonementu kabataa, jo skataamaa teishaam padaudz). Kaa parasti redzeeju daudzus, runaaju ar dazhiem smile.gif Un shiis dienas filmas ar tiiri ok (peedejaa pat ljoti). Riit atliek sagaidiit Shin Angyou Onshi. Manga lasiita un atziita par labu esam, tagad gribas skatiit kaa ir animeetaa variantaa.

--------------------
+Quote Post
zenofex
post Nov 25 2005, 23:46
Post #44

Nausicaa fanboy

From: Nav

Vienīgais uz ko biju šodien, bija Hotaru no Haka - nu jā, ļoti drūms un bēdīgs gabals bija, man tik bezgalīgi žēl tā puiša... Ja es iedomājos, ka man māsa būtu tā jāzaudē... image

Satiku ļoti daudz pazīstamu seju, un arī daudz jaunu, kā piemēram Red Foxy, kuru es pirms tam vispār nepazinu, JA? ph34r.gif smile.gif

Kosplejs sita augstu vilni, un safotografēts tāpēc ir ļoti daudz dažādu bilžu, dažas no tām ir.. hm... man šķiet ka dažas būs jācenzē tongue.gif
Turklāt Yume man apsolīja ka RĪTĀ viņa kosplejos! Tas ir vareni! Go, Yume!

Nu jā un arī manu tērpu rītā arī redzēsiet, es būšu vēl trakāks zinātnieks nekā šodien. Nu ja.

I'm out, loving all ya an stuff.

--------------------
- "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon
+Quote Post
jurc
post Nov 25 2005, 23:53
Post #45

Tennou

From: Liepāja

mmm... atpakaļ no animefesta. Visumā diena bija izdevusies loti jauka, satiku daudz cilvēkus =)
Pēc pirmajām 5 minūtēm klausīšanās tulkojumā, sapratu ka tulkojums ir ļooti draņķīgs un ka daudz labāk ir lasīt krievu subtitrus.
Pirms Darkside Blues seansa čibi neveiksmīgi mēģināja pateikt kādu runu.
Vislabāk patika Grave of the Fireflies... Ļoti skaista, jauka, aizkustinoša un smaga drāma. Beigās vispār tāds čau!
Ir sapirkts arī visāds anime stuff, vienīgais ka ar to izvēli bija tā pašvaki - ranma manga, dvd, animegid žurnāls un animefest piespraudīte (kuru es jau paspēju pazaudēt). Rīt solīja plakātus atvest.
Kosplejs likās tāds nekāds, vismaz cilvēku kas kosplejoja bija salīdzinoši maz ar iepriekšējo reizi (varbūt pie vainas aukstais laiks). Red_foxy cosplejs atgādināja kautko no h-games, loliem XDD. Pirmo reizi redzēju cospleju ar tām koka čībām, izskatījās ka staigāšana nebija diezko ērta ^^ Jā, un Naruto arī bija, vispār jau neslikti.
Gaidu ar nepacietību rītdienu, un galvenais svētdienu - skatījos GITS reklāmu un tāda siekala notecēja... ^^

--------------------
IPB Image
I have anime to thank for my life now,my attitude,my friends,i have learned lifes greatest lessons through simple anime.They are my sanctuary.
+Quote Post

12 Pages V < 1 2 3 4 5 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16 June 2025 - 06:11