![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
starpcitu .. nedaudz interesanti buutu no organizeetaajiem uzzinaat peec animefesta beigaam statistiku .. cik daudz cilveeku apmekleeja kopaa .. cik saliidzinoshi (visdriizaak vairaak?) bija atveershanas / nosleeguma dienaas .. kuri gabali/zhanri bija populaaraaki .. izsaku mineejumu, ka vismaz puse apmekleetaaju vareetu buut neotakieshi .. taapeec arii liekas interesanti, ko vareetu vairaak apmekleet/izveeleeties mirstiigie peec minimaalistiskajiem aprakstiem webaa / afishaas ;>
|
sipps |
![]()
|
Unregistered ![]() |
QUOTE(Church @ Nov 25 2005, 10:50) .. taapeec arii liekas interesanti, ko vareetu vairaak apmekleet/izveeleeties mirstiigie peec minimaalistiskajiem aprakstiem webaa / afishaas ;> minemaliem aprakstiem? nu ieteiktu palasit tev pedejo dienas izkalidi kur rakstits par animefetu raksts ka ar visas anotacijas par visam ANIME. tapatt vareja izlasit 5 minute. un katram kurs ir registrejies klase.lv atnaca aprakst diezgan plass par ANIMEFESTU un nemaz nerunajot par to ka KA NOTIKA INTERVIJAS TELEVIZIJA VESALAS DIVAS PAR FESTU KA AR INTERVIJAS RADIO. info par festu zogat bija neparasti liela un kads ir labi sagatavojies sim pasakumam |
misty_moonlight |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 70 Joined: 29-March 05 From: Riga ![]() |
Aaah Howl's Moving Castle bija ljoti jauka... Pat cilveeks, kas negribiigi piekrita naakt ar mani bija apmierinaats
![]() Bet shodien ga nevaru atrast nevienu, kas ar mani naaktu uz Hotaru no Haka ![]() ![]() -------------------- --==> misty (ミスチ) <==--
|
Tomoko |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 594 Joined: 27-April 05 ![]() |
He, es ieshu uz Hotaru no Haka ar maasu un mammu (ai, kaa vinjas gribeeja iet uz festu
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Suu |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 68 Joined: 22-August 05 From: My friends computer..... ![]() |
man patika atklaashana, filma arii patika, tikai tuulkojums gariigi garaam tas bija kaut kas šausmiigs visu pareizo tuulkojumu izķeemo.
-------------------- Izglāb draugu. Nošauj koku.
|
_D_N_X_ |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 56 Joined: 11-October 05 ![]() |
Tas nebija to 3 Ls veerts
|
bypass |
![]()
|
Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 268 Joined: 22-September 04 ![]() |
Kas vēl ir redzēšanas vērts sestdien/svētdien? Kāpēc?
(Neskaitot gits) ![]() |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
Mobile Police Patlabor - politisks trilleris no GiTS režisora Mamoru Ošīī.
Pat ja tu ciest nevari divkājainus mečus, šis ir noskatīšanās vērts. -------------------- Press any key to continue
|
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
lielisks nedeelas nogales iesaakums!
![]() Anime''Armitage 3'' man vispaar skita vaaja, protams skatiities vareeja, bet uz paarejam triis dalaam liels slinkums bija vilkties. vieniigais kas manpraat uz fona izceelaas bija muuzika.(patiesiibaa diezgan normaala) patieshaam labi iespaidi, iznemot vienu lietu- zakis teica ka speeles tomeer nebuushot! ![]() ![]() -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
not_alone |
![]() ![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 460 Joined: 3-December 04 From: Nenoteikta atrašanās vieta ![]() |
![]() tas bija to 2.50 vērts ![]() gribu vēl,bet kabata par plānu ![]() -------------------- ![]() |
ReD_FoXy |
![]()
|
![]() onibaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1027 Joined: 28-April 05 From: Riga, Latvia. ![]() |
QUOTE(zenofex @ Nov 24 2005, 00:11) Iesākums festam labs, tikai HMC subtitri skreja pa priekšu filmai. Tas nu ir akmentiņš organizētāju dārzā - filma vai kas nu tur laikam pat pārbaudīta netika ![]() Satiku Zuzix, Alt, Laurii, Spectre, Rags, Lija, Chibi, Kima, uc. ![]() ![]() Don' forget ME!!! ![]() Saakums bij oki... Es pat tiku uz vien seeriju no kaut kaadas animes.. Negribu kljuudiities- Zuzix zin labaak to nosaukumu... Zakjis vispaar malacis!!! ![]() Gaidam riitdienu ar nepacietiibu... ![]() ![]() -------------------- ![]() |
misty_moonlight |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 70 Joined: 29-March 05 From: Riga ![]() |
Aizgaaju gan viena uz Hotaru no Haka... Anime jau laba, tik taads skumjsh noskanjojums peec tam uznaaca...
![]() -------------------- --==> misty (ミスチ) <==--
|
Dzonis |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 585 Joined: 19-February 04 ![]() |
Peec 2. festa izlaishanas, ierados uz sho (ar abonementu kabataa, jo skataamaa teishaam padaudz). Kaa parasti redzeeju daudzus, runaaju ar dazhiem
![]() -------------------- |
zenofex |
![]()
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav ![]() |
Vienīgais uz ko biju šodien, bija Hotaru no Haka - nu jā, ļoti drūms un bēdīgs gabals bija, man tik bezgalīgi žēl tā puiša... Ja es iedomājos, ka man māsa būtu tā jāzaudē...
![]() Satiku ļoti daudz pazīstamu seju, un arī daudz jaunu, kā piemēram Red Foxy, kuru es pirms tam vispār nepazinu, JA? ![]() ![]() Kosplejs sita augstu vilni, un safotografēts tāpēc ir ļoti daudz dažādu bilžu, dažas no tām ir.. hm... man šķiet ka dažas būs jācenzē ![]() Turklāt Yume man apsolīja ka RĪTĀ viņa kosplejos! Tas ir vareni! Go, Yume! Nu jā un arī manu tērpu rītā arī redzēsiet, es būšu vēl trakāks zinātnieks nekā šodien. Nu ja. I'm out, loving all ya an stuff. -------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
mmm... atpakaļ no animefesta. Visumā diena bija izdevusies loti jauka, satiku daudz cilvēkus =)
Pēc pirmajām 5 minūtēm klausīšanās tulkojumā, sapratu ka tulkojums ir ļooti draņķīgs un ka daudz labāk ir lasīt krievu subtitrus. Pirms Darkside Blues seansa čibi neveiksmīgi mēģināja pateikt kādu runu. Vislabāk patika Grave of the Fireflies... Ļoti skaista, jauka, aizkustinoša un smaga drāma. Beigās vispār tāds čau! Ir sapirkts arī visāds anime stuff, vienīgais ka ar to izvēli bija tā pašvaki - ranma manga, dvd, animegid žurnāls un animefest piespraudīte (kuru es jau paspēju pazaudēt). Rīt solīja plakātus atvest. Kosplejs likās tāds nekāds, vismaz cilvēku kas kosplejoja bija salīdzinoši maz ar iepriekšējo reizi (varbūt pie vainas aukstais laiks). Red_foxy cosplejs atgādināja kautko no h-games, loliem XDD. Pirmo reizi redzēju cospleju ar tām koka čībām, izskatījās ka staigāšana nebija diezko ērta ^^ Jā, un Naruto arī bija, vispār jau neslikti. Gaidu ar nepacietību rītdienu, un galvenais svētdienu - skatījos GITS reklāmu un tāda siekala notecēja... ^^ -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 06:11 |