![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Forgotten*Memory |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 126 Joined: 17-September 04 ![]() |
*Memo pirmo reizi Animefestā, bet pirmā laikam tā atmiņā vispaliekošākā*
Šodien paspēju tikt tikai uz Hotaru no Haka, bet domāju, ka bija vērts aiziet. Anime skumīga likās, dažus cilvēkus pat līdz asarām noveda un laikam jau lielāko daļu cilvēku atstāja ar tādu skumīgu noskaņojumu (Vismaz uz 10 min.), bet patika. Un Protams cosplay - cik nu paspēju ieraudzīt, tērpi bija sugoi! :] Cilvēki pacentušies bija, tas nu bija redzams. No dažiem pat acis "atraut" nevarēja. Arī pazīstamus cilvēkus saskatīju lielajā barā. Vēl rītdien būs iespēja visu papētīt, bet tikai jau dienas gaismā... -------------------- ![]() "..." |
alt |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 607 Joined: 19-February 04 From: Oddworld ![]() |
chibi runa bija super... vinja glaaba zachuka aadu
![]() patika man viss... cosplay bija bet njemot veeraa faktu ka araa nav silts pa aaru neviens cosplejaa neskraidiija... riit buus vairaak.. sodien veel daudzi nebija... -------------------- "nav runaashanas ar durikiem, nav alus" © Kaarklinjsh
![]() http://otaku.lv/uploads/20080226_831_2006-10-31.gif |
Rags |
![]() ![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 259 Joined: 25-February 04 From: Riga - mazs, mierīgs nostūrītis... ![]() |
Summēju par pirmajām divām dienām
![]() Atklāšana bija ok. Vienīgi likās ka chibi un zakuks ar to runu steidzas ![]() Howls Moving Castle - godīgi sakot daudz labāk nekā biju gaidījis. Pirms tam biju redzējis pāris reklāmas, bet galu galā izrādījās ka ir vēl labāk ![]() Šodien, piektdien... Darkside - žēl paziņu kas šodien atnāca tieši uz šo gabalu... Pilnīgi garām ![]() ![]() Armitage 3 - lūk šis bija ļoti skatāms galabs. Tiesa man kā kiberpanka cienītājam protams nedaudz vairāk drošvien patika, bet nu tomēr ![]() ![]() Grave of Fireflies - mjā, drāma kura man nepatika, taču tikai tādēļ ka nebiju noskaņojies ko šādu skatīties. Taču visumā smags, bet labs gabals... Par pārējo daudz nevaru teikt, jo tā kā man ir abonements, eju uz visiem seansiem. Un kā parasti pauzes ir tik niecīgas ka nepaspēj pat ar visiem sasveicināties ![]() boo all, me out ![]() -------------------- Хентайная табуретка!
|
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
QUOTE(zenofex @ Nov 25 2005, 22:46) hehe, es rīt vēl līdz mājām tikšu sākumā. Plus, šodien ieejot tiimari sapratu ka ja nopirkšu sev spārnus man līdz algai, kas ir 10.decembrī ir garantēta staigāšana pa draugiem un noēšana viņu pārtikai. So meklēšu kautko ko var nokospeiot ar to kas jau ir. ^^ Kam ir piedāvājumi. -------------------- ![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Hii hii... es peec Darkside aizlaviijos prom pie braalja uz darba. Izdomaaju, ka neko vairaak negribeeshu skatiities. XD
Darkside bij ok... Tikai zefiirs tam, kas saprata kaa pie velna tur tas viss bedzaas. P.S. JURCHIX, KUR TU BIJI? X_X P.P.S. Uz cikiem riit cilveeki naak? :3 (Mekleejiet cilveeku ar gaishas kraasas biezo jaku un sarkaniem matiem; ja atrodiet, prasiet zefiirus! XD) |
Kima |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 739 Joined: 16-June 04 From: atkla jau laikam paarwaacos...... <_< ![]() |
QUOTE(alt @ Nov 26 2005, 00:03) o, jaaa, par shito Chibi atsevishkjts paldies....bet patiesham, tikai es varu 5 min pirms izieshanas uz skatuves iespruust (smagi) tualetes telpaa, jo durvis iespruuda, kleita iespruuda pashas raaveejsleedzii, liidz ar ko tas tika sapleest...un kleita nebija velkama ![]() Buutiibaa nebija man lemts tai runaa piedaliities....taas bija Chibi daargaas 5 slavas minuuutes...kuras nedriixteeja daliit... Taa nu man naacaas staigaat skolnieces teerpaa (esmu pieradusi skatiities spogulioi un atziit ka man ir mini svaarki, un tas ir + jo shkjiet nemaz tik slikti neizskatiijos ![]() ![]() mazaak hentai vajag skatiities ![]() Jaaa, un atklaashanas Howl bija kolosaals...tas kaa Mijadzaki paraadija depresiiju un bailes, bija mani miiljaakie gabali....un tad tas teikums "Sofi neej prom, no tavas rokas mees pat uudeni izcietaam"....uf....es biju staraaa.... -------------------- (\_/)
(^.^) This is Bunny. Copy Bunny to your signature ( (')(') to help him achieve world domination. """""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" |
Rags |
![]() ![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 259 Joined: 25-February 04 From: Riga - mazs, mierīgs nostūrītis... ![]() |
Jautājums - vai ir vērts rīt ierasties jau ap 13.00, vai tur kāds būs vispār?
Gribas tomēr arī parunāties ar sen neredzētiem otakiešiem, taču starp seansiem nesanāk ![]() -------------------- Хентайная табуретка!
|
Shoune |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 119 Joined: 13-July 05 From: tagad uz kadu laiku parvacos uz Londonu... =( ![]() |
Jap buss =D, Es busu, lastguru, One Winget Angel, un vel dazi(it ka) =D
-------------------- ![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
QUOTE(Rags @ Nov 26 2005, 00:17) Jautājums - vai ir vērts rīt ierasties jau ap 13.00, vai tur kāds būs vispār? Gribas tomēr arī parunāties ar sen neredzētiem otakiešiem, taču starp seansiem nesanāk :unsure: Ok, meegjinaashu tikt uz to laiku. :3 Visdriizaak jau ka buushu, bet vienmeer jau viss var mainiities. |
Isabel Carmin fon Edelhain |
![]()
|
![]() Satsujin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1071 Joined: 19-June 05 From: Somewhere over the rainbow ![]() |
Uz atklāsanu biju. Labs pasāciens un Howls moving castle bija fantastiska anime. Vienīgi tulkojums austiņās bija drausmīgs (kā vienmēr). Labi ka krieviski lasīt māku, lai gan vietam nebija viss iztulkots, bet tas pat netraucēja.
Ja rīt sanāks piekāpšu paskatīties kas tur darās. Un ja atradīšu ko meklēju svetdien būšu black kitsune. -------------------- |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
QUOTE(Ayumi @ Nov 25 2005, 22:44) nē, vel ne. pieakies. cenas krīt... ![]() QUOTE(JurCHiX @ Nov 25 2005, 23:53) neveixmīgi pateikt runu? Man nebija jāsaka runa. Man bija ar jums jāpapļapā, jo es pazaudēju usagi-chan, ko es arī izdarīju. ![]() So, ja jau manas "runas" ir neveixmīgas, es piedāvāju Jurčikam pārņemt stafeti un parādīt augstāko klasi! ![]() ![]() -------------------- ![]() |
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
QUOTE(Rags @ Nov 26 2005, 00:17) Jautājums - vai ir vērts rīt ierasties jau ap 13.00, vai tur kāds būs vispār? Gribas tomēr arī parunāties ar sen neredzētiem otakiešiem, taču starp seansiem nesanāk Es buušu ^^ Un par festu... Man baigi patika Armitage, XDDD superiiga anime....Nevaru vien sagaidiit Armitage III: Dubult matrica... vajaga kaadu fanartu, kamer nava ko dariit, uzskiceet^^ Darkside - otro reizi skatos un slikti saprotu kas tajaa animee vispar par lietu, bet nu lab... Un Grave of Fireflies... ehh nepatik man drammas... ![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
buushu riit, kautkur ap 14. plkst. un jau catgirl teerpinjaaa (
![]() ceru ka riit buus arii kautkaadas citas aktivitaates iznemot ziimeshanas konkursu( ja nemaldos vinsh notika riit, ja?) ceru arii ka buus vairaak otakieshu. (ja paskataas uz postiem, neskaubos) QUOTE nē, vel ne. pieakies. cenas krīt... baidos, ka nevareeshu viss no tevis iegaadaaties to abonamentu. (ja vien, pa 5 ls vari iedot.LoL!) protams, pateicu jau ka shodien jautri gaja. aizmirsu piemineet faktu ka kikumi gandriiz nogaleeja Naruto kosplejotaaju ( no anime.lv) nezinu kas notika, bet trepes aiz vinjas gaazaas (taas kas bija pie lielaas zales) un ja muusu naruto nebuutu palecis malaa, buutu saape.... ![]() un chibi atkal laikam tika pamaniita ar teikumu ''Es jums laikam jau esmu apnikusi, ar saviem abonamentiem....'' un zakis, kursh velk chibi prom. Lol! tas viss bija vnk super! aplausi veidotaajiem. ^^ -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
Filmas vakar visas bija ok pluss/mīnuss, mīnuss, mīnuss. Armitage bija visinteresantāka.
Cospleyerus daudz neredzēju un kārtīgi apskatīt nevarēju, jo bija jāiet uz seansiem. Bet tos, kurus redzēju, bija ļoti labi uztaisījuši tērpus. ![]() Un dabūju 12 super kalendārīšus (ko abonementiem dod), no kuriem 5 ir ar FF7:AC attēliem. Sugoi. ![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
QUOTE(Hikaru @ Nov 26 2005, 10:56) var pamanīt, ka šonedēļ kāds pārāk daudz laika pavadijis ar mani un Liju. ![]() a runājot par cosplay - man ļoti patika alt "alternative chars". būtībā, viņa cosplayoja sevi. XD un sanāca sugoi! ![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 14:15 |