![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Rudoru-san |
![]()
|
![]() Tidus ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 159 Joined: 1-July 05 ![]() |
QUOTE(Kikyou @ Nov 26 2005, 21:01) Atceros tikai to, ka ap kaadiem vieniem seezhu un ziimeeju, un ik peec 2 minuuteem, paiet kaads iiss, graboshs cilveeks garaam. XD Grabošs cilvēks? Ar krustu, ja? Tas bija Ginji. ![]() Viss jau bija baigi forši! ![]() No cosplayiem vislabāk patika Renji (tā frizūra bija ok) un Aigariusa cosplays ar balto parūku... ![]() ![]() Hmmm, rīt laikam būšu Byakuya, tā ka lai būtu vairāk Bleach cosplayu un zobenu, got it? P.S. Tie AMV labi piesaista uzmanību Anime stendam, rīt būs jānopērk kāds plakāts. P.P.S. If somebody would like to kill me, get your own sword! ![]() ![]() -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Aha, man liekaas krusts arii bija. XD
Un kad pie ieejas notika swordfighti? ;_; |
Rudoru-san |
![]()
|
![]() Tidus ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 159 Joined: 1-July 05 ![]() |
Bija ar boofotajiem ieročiem, ko Shaisuke mums bija sarūpējusi...
![]() Hellsinga sēriju laikā. Rīt jau arī varētu būt, kkāds džeks no administrācijas mums aizrādīja, but who cares... kamēr vien tas notiek "nemanāmi" ![]() -------------------- |
Aven |
![]()
|
![]() Kaigan īpašums Group: weirdo Posts: -170 Joined: 21-November 05 From: Rīga => Vecmīlgrāvis ![]() |
Tas dzhekinsh no administraacijas mani rittiigi biedeeja...brr..vinsh taads diivains..
-------------------- ![]() |
Rudoru-san |
![]()
|
QUOTE(Aven @ Nov 26 2005, 23:09) Njā, bet man nelikās, ka viņš kaut ko tik svarīgu mums varētu aizliegt... Starpcitu, Aven, mēs festā tikāmies? ![]() Es ar nepacietību gaidu rītdienu, should be fun. Weblapā bija rakstīts, ka viena grupa uzstāsies, is that true? -------------------- |
Aven |
![]()
|
![]() Kaigan īpašums Group: weirdo Posts: -170 Joined: 21-November 05 From: Rīga => Vecmīlgrāvis ![]() |
QUOTE(Rudoru-san @ Nov 26 2005, 22:14) QUOTE(Aven @ Nov 26 2005, 23:09) Njā, bet man nelikās, ka viņš kaut ko tik svarīgu mums varētu aizliegt... Starpcitu, Aven, mēs festā tikāmies? ![]() Es ar nepacietību gaidu rītdienu, should be fun. Weblapā bija rakstīts, ka viena grupa uzstāsies, is that true? Nu nezinu biju atnaacis hellsing laikaa un aizgaaju kammer veel nebija filma beigusies..es kopaa ar zenofex'u biju cosplay'oju pats sevi ![]() ![]() -------------------- ![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
es ceru, ka man rīt vēl būs mati. jo es tikko STUNDU mazgāju ārā tās visas želejas, kas tur bija, un bail paliek domājot, ka rīt tas viss atkārtosies. Bet man ļoti patika, kā jūs man tos spike'us sataisījāt.
![]() Uuuu, un es loti iefanoju par Renji-būšanu. ![]() ![]() ![]() Un jā. Par programmu. Pirmā filma, kuras nosaukumu es neatceros un nekad neatcerēšos, mnai patīkami pārsteidza ar krāsām. Un bishouneniem, mwah hah hah. Meitenei bija lielisks tērps. woah. Kādam vajadzētu cosplayot. Ah. Hellsing. Roar. Perfect. Just perfect. Armitrage šoreiz man kaut kā īpaši neaizrāva.. Un no pēdējās filmas aizlavījos mazgāt matus. Pa ceļam gan rihtīgi sastrīdējos ar administrāciju, heh heh, bet man jau tik viegli aizkaitināt... ![]() Rīt tie, kam ir abonimenti nāk 11.45! Pārējie tad 13.30. ![]() ![]() -------------------- ![]() |
Aven |
![]()
|
a kas , abonementiem ir special features???? es atnaakshu ap kaadiem 14:00 mosh veeleaak mosh agraak, ai shodien bij vienk kolosaala diena, zheel fotika nebij vajadzeeja safo4eet tos labos mirkljus kurus pavadiiju festaa..
![]() ![]() -------------------- ![]() |
Rudoru-san |
![]()
|
QUOTE(+Chibi+ @ Nov 27 2005, 00:14) Būs, būs, reku: Derēs? ![]() Ha, rīt piesakos palīdzēt frizūras veidošanā... ![]() -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
|
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
QUOTE(Rudoru-san @ Nov 27 2005, 00:37) QUOTE(+Chibi+ @ Nov 27 2005, 00:14) Būs, būs, reku: Derēs? ![]() Ha, rīt piesakos palīdzēt frizūras veidošanā... ![]() Yup, yup, looks perfect! ![]() ![]() QUOTE(Kikyou @ Nov 27 2005, 00:41) QUOTE(+Chibi+ @ Nov 26 2005, 23:14) Mjaa... Tas dzheks, kuru filmas saakumaa novaaca bija kawaii. =/ Aa un veel par Helsingu... Jaadabuu OST! ^O^ OMG. Gluži manas domas! Abas. Tev extra sense, vai arī es manas domas tik viegli atminamas? P.S. Ja tu gribi uz kādu filmu tikt, mēģini pieteikties uz manu abonimentu, es cilvēkus tāpat laižu cauri. ![]() General P.S. LIECIET IEKŠĀ BILDES! -------------------- ![]() |
Aven |
![]()
|
QUOTE(+Chibi+ @ Nov 26 2005, 23:47) QUOTE(Rudoru-san @ Nov 27 2005, 00:37) QUOTE(+Chibi+ @ Nov 27 2005, 00:14) Būs, būs, reku: Derēs? ![]() Ha, rīt piesakos palīdzēt frizūras veidošanā... ![]() Yup, yup, looks perfect! ![]() ![]() QUOTE(Kikyou @ Nov 27 2005, 00:41) QUOTE(+Chibi+ @ Nov 26 2005, 23:14) Mjaa... Tas dzheks, kuru filmas saakumaa novaaca bija kawaii. =/ Aa un veel par Helsingu... Jaadabuu OST! ^O^ OMG. Gluži manas domas! Abas. Tev extra sense, vai arī es manas domas tik viegli atminamas? P.S. Ja tu gribi uz kādu filmu tikt, mēģini pieteikties uz manu abonimentu, es cilvēkus tāpat laižu cauri. ![]() General P.S. LIECIET IEKŠĀ BILDES! Mo6 mani ielaidiisi riit uz kaadu filmu bezmaksas? ![]() ![]() -------------------- ![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
QUOTE(Aven @ Nov 27 2005, 00:53) es tevi īsti nepazīstu, un ņemot vērā, ka viss, ko es dau, balstās uz equivalent trade, tad, ja tu vēlies tikt iekšā, tad ko tu man dosi pretī? ![]() -------------------- ![]() |
Aven |
![]()
|
QUOTE(+Chibi+ @ Nov 26 2005, 23:56) es tevi īsti nepazīstu, un ņemot vērā, ka viss, ko es dau, balstās uz equivalent trade, tad, ja tu vēlies tikt iekšā, tad ko tu man dosi pretī? ![]() nu lab es vispaar necereeju katu atbildeesi un necereeju ka tik6u uz filmu bet ko lai dod pretim?? hm... es pat nezin... nu ja nee tad nee -------------------- ![]() |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Normaali!
Jaa, bet man patika skatiities taas juusu zobenu ciinjas. Gaaja riktiigi valjaa!!! ![]() -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 21:20 |