![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Njaa... Es vienreiz informaatikas stundaa neizlogojos. Tad, naakamajaa informaatikas stundā atjeedzos... bet paldies Dievam, nekas nebija izmainiits *Sushi pieklauvee pie koka* Cerams, ka neviens veel nav no manis sanjeemis kaadu nelabu PM... Liidzjuutiiba Rudoru-san!!
Shumin, tev tajaa bildee atteelots moderns jaunietis? ![]() ![]() -------------------- |
bubu |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 526 Joined: 24-January 05 From: Rīga ![]() |
QUOTE(Shumins @ Nov 26 2005, 16:02) Tachu prmais iespaids bija taads, ka FF ir IE ar citu skinu... ... ka FF razjo Microsoft meitas uzjeemums... wtf? |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Lab, lab! Tas tak bija tikai joks!
![]() Dalam lomas Shumina peedeejaa posta bildee! Es piesakos pie kaada maz pamanaama cilveeka, fonaa. ![]() -------------------- |
Tjen |
![]() ![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 215 Joined: 10-September 05 From: Riga ![]() |
Tapec skolas kompim es ierubiju autodzeseju uz i neta opcijam tagad katru reizi viss izdzeshas un neiesevojas
![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
QUOTE(tox1c @ Nov 26 2005, 18:44) Tu saki? Es atkal teiktu, ka trešdaļas foruma noteikumu neievērošana arī nav laba lieta, jo īpaši ja ņemam vērā, ka tu tikai šodien esi piereģistrēj -ies/-usies. P.s. It kā vēl nepietiktu ar to, ka netieku uz animefestu, tad man vēl katrā topikā jālasa šādas glupjības This post has been edited by ShinChan: Nov 27 2005, 01:09 -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
Aven |
![]()
|
![]() Kaigan īpašums Group: weirdo Posts: -170 Joined: 21-November 05 From: Rīga => Vecmīlgrāvis ![]() |
QUOTE(ShinChan @ Nov 27 2005, 00:06) QUOTE(tox1c @ Nov 26 2005, 18:44) Tu saki? Es atkal teiktu, ka trešdaļas foruma noteikumu neievērošana arī nav laba lieta, jo īpaši ja ņemam vērā, ka tu tikai šodien esi piereģistrēj -ies/-usies. P.s. It kā vēl nepietiktu ar to, ka netieku uz animefestu, tad man vēl katrā topikā jālasa šādas glupjības vinsh ir vienk jociigs cilveeks, vinsh man saka ka shitik daudz posto jo grib aatraak pacelt postu levelu, tas ir mans braaleens un vinsh vienmeer ir bijis taads pastulbs un neieveero noteikumus.. ![]() -------------------- ![]() |
Niks |
![]()
|
Lira member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1032 Joined: 13-July 05 ![]() |
Šķiet, weirdo grupai būs papildinājums.
P.S. ShinChan, ir tāda poga "REPORT", ar kuru var paziņot administrācijai par pārkāpumiem. |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
QUOTE(Niks @ Nov 27 2005, 00:33) Šķiet, weirdo grupai būs papildinājums. P.S. ShinChan, ir tāda poga "REPORT", ar kuru var paziņot administrācijai par pārkāpumiem. Nemāci man dzīvot. Tādas tiesības ir tikai moderatoriem ![]() P.s. Domāju, ka šo topiku var klapēt ciet, jo Rudoru-san savu sāpi ir izteicis, kaut kādus konstruktīvus risinājumus sāņēmis, bet viss pārējais jau velk uz kārtējo biblisko sadursmi par tēmu, kurš interneta pārlūks ir labāks, vai arī es pats sākšu spamot bezjēgā. P.p.s. Tā arī neviens neuzrakstīja kāpēc opera iekabina ff, protams, ja neskaita kārtējās runas par sazvērestībām un globālo ownošanu. Jā Bilam pieder smiltis mana kaķa toletē un arī tas, kas tajās iekašņāts. -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
Janus |
![]()
|
![]() CLRAWE ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 265 Joined: 24-March 05 From: Soul society ![]() |
Man skola ari ta gadijas tas bij cits forums, bet admini izdzesa manu useru un noblokej IP adresi. Ko lai saka pats biju vainigs ka neizlogojos.
![]() Protams no citas IP adreses atkal pieregistrejos, bet tas ta. -------------------- |
NOAR |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 87 Joined: 22-November 05 From: Latvia ![]() |
Te NOAR atzīstas, ka ir līdis kaut kur (citur) caur citiem useriem no skolas. Neko īpaši sliktu neizdarīju, bet palasot upuru ciešanas...
![]() Ps: starpcitu man liekas, ka es no skolas arī izlogojies neesmu. Būs jāpārbauda. -------------------- (\__/)-( \_/ )--(\_/)
(O.o )-(^_~)--(o o) (> < )-(>..<)<( ' *)>join the bunny army Copy bunnys into your signature to help them on ther way to galaxie domination! |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 06:13 |