![]() |
![]() ![]() |
![]() |
rebel |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 447 Joined: 7-February 05 From: artifical life ![]() |
nja.labs,piespieda mani pieweersties sawaam kriewu walodas zinaashanaam. sapratu. patika. paldies.
-------------------- it's never too late to start wasting your life...
|
anishuara |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 614 Joined: 11-February 05 From: somewhere deep inside ![]() |
QUOTE(kahi @ Jan 6 2006, 11:44) nu gan................................................................kaut ko TAADU veel nebiju lasiijusi...strunts, ka krieviski...dikti labs....skiet, ka viens no dzilaakajiem..... soreiz pietiek, bet, veelaak gan paraxti veel...... b*** tikko tevis deel piededzinaaju omleti!!! paldies tev !!!! ![]() SORY par omleti.... nju kam negadaas.... priex ka patika..... rebel tev arii paldies man patiesi ir liels priex... ![]() -------------------- |
anishuara |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 614 Joined: 11-February 05 From: somewhere deep inside ![]() |
Šodien sēžot darbā man uznāca tāda doma...un es uzraxtiju....
"Skatos pa logu un redzu tukšumu, redzu vienāldzību.Visi cilvēki iet tur, kur grib, bet tomēr viņiem ir vienalga - uz savu dzīvi uz citiem cilvēkiem, viņiem viss ir vienalga.Mūsu pasaule ir pilna vienāldzības, mēs katru dienu pavadam ar vienāldzībuuz sejas, garām mums vienaldzīgiem cilvēkiem, kā arī mēs neaizdomājamies par viņiem, jo viņi mums ir vienāldzīgi. Kad beidzot cilvēki noņems maskas, un sāks skatīties tālāk aiz sava vienaldzības plīvura?Kāpēc cilvēki vairāknejūt vajadzību pēc labā darba darīšanas? Vai tad palīdzēt kādam, kas nonāca nelaimē ir slikti?Kāpēc cilvēki ir kritušitik tālu, ka viņiem nerūp nekas un neviens?" ...Ayumi noleca no loga un un aizgāja ārā no istabas... "Tik tiešām! Vai tad ir tik grūti palīdzēt blakām stāvošai večiņai?Cilvēki neapjauš ka ar viņiem var notikt tas pats? Tā taču ir cietsirdība!!!" ...Uz Ayumi acīm parādījās asaras... Tā jau nebija pirmā reize kas viņai uznāca depresija,Ayumi vienmēr ir bijusi ""citādāka"" nekā visi pārējie bērni, bet šoreiz viņa pārspēja pati sevi... Ayumi ir 15 gadus veca meitena, kura mācās 696.arodskolā,bet pat tur viņa nejūtās labi,jo viņai vienmēr ir grūti atrast valodu ar pasniedzējiem... Ayumi dzīvoja kādā maza pilsētiņā ar nosaukumu Akina. Pilsēta neatšķīrās ne ar ko... viņa bija kā visas... Un ģimene viņai bija pati vienkāršākā... tā nu viņa dzīvoja savu dzīvi līdz šim brīdim ,kad viņa sāka apjēgt kas te īsti notiek.... -------------------- |
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
un, kas tad te notiek??? galvenais:raxti turpinājumu!!
-------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
rebel |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 447 Joined: 7-February 05 From: artifical life ![]() |
ayumi...taa es saucu savu draudzeni.
-------------------- it's never too late to start wasting your life...
|
anishuara |
![]()
|
tu domaa taa ir sakritiiba?
![]() turpinaajums, kuru saraxtija draudzene un es.. :Kaut es varētu izdarīt tā , lai mūsu pasalue beidzot sāktu domāt par citiem! Viņa izgāja no mājām uz savu pastaigu, te nu viņa iet nekur neskatās, bet joprojām domā savas domas , kuras viņu jau nomāc kopš rīta. :Auč!!! ![]() ![]() iesaucās Ayumi no negaidītām sāpēm.Izrādās, ka viņā ieskrēja puika.Tas bija Renyu( Renyu ir 18 gadus vecs zēns, kuram nav īpašiveicies dzīvē.Māti viņš nepazīst,bet ar tēvu jausen nedzīvo.) Te nu Renyu pieceļās un paskatās uz meiteni , kuru viņš nogāza no kājām. Viņš kārtīgi nopēta Ayumi, kā arī Ayumi sāka pētītzēnu. Renyu domas: nju tā nekas meitēns, tikai bišķītkaulaina.O-ja!!! ![]() ![]() Renyu pievērsa skatu Ayumi zilajiem zeķu turētajiem,kurus varēja saredzēt, jo kritiena laikā svārki bišķīt uzleca augšā... ![]() ![]() ![]() Ayumi: Paldies, par kritienu!!! un aizgāja... Renyu: Pagaidi! Kāpēc tu man iesiti?Ko es tev izdariju? Ja tas parkritienu,tad pati vainīga!Jāskatas, kur ej! puisis parādija mēli ![]() Ayumi palika dusmīga... :ko tu par sevi te iedomājies? ![]() Renu negaidija tādu atbildi : Es,es,es.... Ayumi: Tieši tā , tu esi nekas, un sauc tevi nekā! te Ayumi palika bāla.Nevar būt!Viņa palika... kā citi! Viņai nerūp nekas cits, kā tikai viņa pati? Nē! un viņa savacās un palika maigāka. Ayumi: Labi, man ir jāiet,ceru ka nesasities... ![]() Renyu bija sašutumā: Kas tu par cilvēku??? ![]() ![]() ![]() ![]() Ayumi: Ak tu perversais! ![]() ![]() Nākošajā rītā skola... Skolotajs: Labrīt bērni, mums ir jauns skolnieks! ![]() -------------------- |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
labumi, labumi, vieni vieniigi labumi! shitas peedeejais staastinjsh forshh.. un var mazliet jau kko nojaust
![]() -------------------- |
anishuara |
![]()
|
QUOTE(Pakkun @ Apr 2 2006, 23:17) labumi, labumi, vieni vieniigi labumi! shitas peedeejais staastinjsh forshh.. un var mazliet jau kko nojaust ![]() jaa zinu, bet es beigas vel pati nezinu, raxtu kad ir iedvesma, un shito man paliidzeeja saraxtiit draudzene... bet man jau ir nojausma no kurienes es nemshu iedvesmu un raxtiishu taalaak... GACKT GACKT GACKT!!! ![]() -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 26 July 2025 - 21:26 |