IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages V < 1 2  
Reply to this topicStart new topic
> Murakami, literārs ieteikums
keitaro
post May 30 2004, 23:33
Post #16

Unregistered

QUOTE (Morgoth @ May 30 2004, 06:53 PM)
QUOTE (keitaro @ May 30 2004, 06:33 PM)
bet tur ir ljoti gruuti kaut ko atrast, it sevishkji, ja japaanju valodu tikai saac maaciities. viss ir japaaniski.

Mnjā... diemžēl arī šis variants man neder tā paša iemesla dēļ kā japāņu amazons unsure.gif

taa vai taa, ja arii saac maaciities valodu, neceri, ka tik aatri tiksi pie lasiishanas. njem veeraa to, ka pirmkaart buus vajadziigs plash vaardu kraajums, otrkaart - drausmiigi daudz kandzi jaamaacaas, graamatas vareesi saakt lasiit japaaniski tikai peec paaris gadiem. liidz tam laikam iemaaciisies arii orienteeties taadaas lapaas, kur viss ir japaaniski. es ceru, ka es tevi nenobiedeeju? laugh.gif
Go to the top of the page
+Quote Post
edg
post May 31 2004, 08:00
Post #17

limpene grauž aknas

Group: Jounin
From: PM

Bet, ja gribi kaut ko viegli lasaamu, lasi shito: http://www.his.atr.jp/~ray/stories/ wink.gif

--------------------
Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis.
User is offlineProfile CardPM
+Quote Post
Guest
post May 31 2004, 09:21
Post #18

Unregistered

QUOTE (keitaro @ May 30 2004, 10:33 PM)
es ceru, ka es tevi nenobiedeeju? laugh.gif

Nope, nenobiedēji... kā jau minēju, grāmata man vajadzīga kā papildus stimuls... par visām grūtībām esmu pietiekami labi informēts smile.gif
Pie tam man vienkārši patīk kā izskatās kandzi ... Kopš bērnības biju sapņojis par grāmatu - pilnu ar bildītēm tongue.gif
+Quote Post
Morgoth
post May 31 2004, 09:23
Post #19

Unregistered

QUOTE (Guest @ May 31 2004, 08:21 AM)
QUOTE (keitaro @ May 30 2004, 10:33 PM)
es ceru, ka es tevi nenobiedeeju?  laugh.gif

Nope, nenobiedēji... kā jau minēju, grāmata man vajadzīga kā papildus stimuls... par visām grūtībām esmu pietiekami labi informēts smile.gif
Pie tam man vienkārši patīk kā izskatās kandzi ... Kopš bērnības biju sapņojis par grāmatu - pilnu ar bildītēm tongue.gif

Tas reply bija no manis. Sorry par spamu. Aizmirsu ielogoties. wink.gif
+Quote Post
Morgoth
post May 31 2004, 09:25
Post #20

Unregistered

QUOTE (edg @ May 31 2004, 07:00 AM)
Bet, ja gribi kaut ko viegli lasaamu, lasi shito: http://www.his.atr.jp/~ray/stories/ wink.gif

Baigais paldies! Šis te tiešām varētu tikt izmantots valodas apgūšanā... Minimālais vienkāršāku kandzi skaits un tulkojumi... Cool...
+Quote Post
keitaro
post May 31 2004, 10:22
Post #21

Unregistered

QUOTE (Guest @ May 31 2004, 08:21 AM)

ja izstraadaasi kaadu efektiivu metodi, kaa vinjus peec iespeejas aatraak apguut, padalies pieredzee!
+Quote Post
Morgoth
post May 31 2004, 14:23
Post #22

Unregistered

QUOTE (keitaro @ May 31 2004, 09:22 AM)
kaadu efektiivu metodi, kaa vinjus peec iespeejas aatraak apguut

http://shounen.ru/nihhon/rjn.shtml

ja krievu valoda nesagādā lielas problēmas, tur ir diezgan interesanta lasāmviela...
+Quote Post

2 Pages V < 1 2
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16 June 2025 - 05:41