![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Naktspukjiite |
![]()
|
![]() ecchi nāve ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 242 Joined: 1-January 05 ![]() |
QUOTE kosplejoshu puspliku cat-boy.... ![]() Klau... varbūt labāk puspliku Pikachu? ![]() QUOTE yay^^ Naktspukjiit, tev jaakosplejo kaada no ecchi... ![]() ![]() Es jau arī saku - ecchi nāve vasaras ietērpā. |
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
QUOTE(Naktspukjiite @ Dec 3 2005, 19:25) *elektrizee Naktspukjiiti* ehh nee, es labaak koplejoshu kaadu melnaa pufaikaa ar minigunu ![]() ![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
QUOTE(Ayumi @ Dec 3 2005, 17:48) o_0 neesmu paarliecinaata ka kaads gribees pliks skraidiit pa juurmalu un ''atspeeleet kaadu aininju''. preciizaak buutu teikt- ecchi kosplejs. Hah hah, atspelēt ainiņas no henati būs loti populārs pasākums, i can bet! XD QUOTE(Naktspukjiite @ Dec 3 2005, 19:25) QUOTE kosplejoshu puspliku cat-boy.... ![]() Klau... varbūt labāk puspliku Pikachu? ![]() man patīk ideja par Pikachu! ![]() -------------------- ![]() |
Nuin |
![]()
|
![]() Kakashi-sensei ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 658 Joined: 28-December 04 From: new world ![]() |
Nekādus hentai cosplay^^. Es piemēram varu atkal kā Roronoa Zoro atnākt, bet tas tā uz doto brīdi.
-------------------- |
Janus |
![]()
|
![]() CLRAWE ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 265 Joined: 24-March 05 From: Soul society ![]() |
Hentai ir laba doma, bet policija savaks visus.
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
gramozeks |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 352 Joined: 23-May 05 From: Riiga, Latvija. ![]() |
jou!!!! vareetu arii nospeeleet jebkuru ainu no Animes, kuraa ir pludmale ainas.
![]() ![]() ![]() |
Aven |
![]()
|
![]() Kaigan īpašums Group: weirdo Posts: -170 Joined: 21-November 05 From: Rīga => Vecmīlgrāvis ![]() |
gramozeks atkal sasapnjojaas!
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
pat initial D bija gabalinjsh par vasaru un pludmali. taa jaunu nav taa iista lieta kurai buutu gruuti atrast animi.
-------------------- Because i can!
|
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
QUOTE(+Chibi+ @ Dec 3 2005, 14:20) Vai tad jūs nevarat zideot vienu dienu vasarā anime pasākumam? shame on you! Njaa ta viena diena man maksaas gandriiz 20ls...... ![]() Bet gan jau es kautko, ka vienmeer, saputrošu un tikšu..... ![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
deleted-ray |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 0 Joined: 14-June 04 ![]() |
A tādi parasti skatītāji, kuri ir pārāk kautrīgi lai cosplejotos (kā es piemēram) var nākt un visu vērot no malas?
![]() |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
|
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
vienmēr paliek univerālais random čars no school anime! Kurš atspēlē savu lomu, vērojot apkārtējos. Var pietēlot un vēl ļauni smīnēt it kā perinot kaut ko eebil.
-------------------- ![]() |
Nuin |
![]()
|
![]() Kakashi-sensei ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 658 Joined: 28-December 04 From: new world ![]() |
Ideals cosplay ^^
![]() -------------------- |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
QUOTE(+Chibi+ @ Dec 2 2005, 18:05) Nu, cik man zināms apmēram jūlija sakumā Jūrmalā anime party, kura plāns ir sekojošs,: Rīts/diena - cosplay (cosplayeri ne tikai sataisa kostīmus, bet arī "atspēlē" savus tēlus, t.i. tur kaut kādas ainiņas, nu, it's all about the attitude hmm... Vasarā, Jūrmalā... tas nozīmē karsti un netīri. Inuyashas kostīmu negribas smērēt. Un ko es vislabāk varētu "atspēlēt".... varbūt Daisuke no DNAngel ![]() |
Janus |
![]()
|
![]() CLRAWE ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 265 Joined: 24-March 05 From: Soul society ![]() |
Jamekle kaut kas tads kas atbist videi. Jamekle kostims kuru nebus zel sabeigt nejausi.
![]() ![]() Ja tas bus pa nakti tad japaker lidzi kaut kas ko uzvilkt mugura un ......... Tik daudz lietu par ko jadoma. ![]() ![]() ![]() -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 03:02 |