![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Tjen |
![]() ![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 215 Joined: 10-September 05 From: Riga ![]() |
Kraso ar uzasinatiem zimuliem
![]() Un centies vairak zime vairak skaties anime vairak un megini improvizet ar stiliem varbut tev sanaks kautkas vertigs... ![]() ![]() |
Archa |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 33 Joined: 20-November 05 ![]() |
|
Archa |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 33 Joined: 20-November 05 ![]() |
A varbuut kads zina kur var dabut kadu normaalu anime tutorial?
![]() ![]() |
Aven |
![]()
|
![]() Kaigan īpašums Group: weirdo Posts: -170 Joined: 21-November 05 From: Rīga => Vecmīlgrāvis ![]() |
polykarbon.com pats no turienes maacos
-------------------- ![]() |
Archa |
![]()
|
|
Archa |
![]()
|
Shito tikko kaa uzziimeeju.
Attached thumbnail(s) ![]() |
Aven |
![]()
|
![]() Kaigan īpašums Group: weirdo Posts: -170 Joined: 21-November 05 From: Rīga => Vecmīlgrāvis ![]() |
QUOTE(Archa @ Dec 4 2005, 15:36) QUOTE(Aven @ Dec 4 2005, 15:34) Taatad tas ir labaakais kas tev zinaams? Es arii apskatiijos un pastudeeju tachu gudraaks nekljuustu ![]() ![]() zin es pastudeejot sho materiaalu diezgan daudz iemaaciijos, es vispaar nemaaceeju sejas ziimet bet tagad jau labi sanaak ![]() -------------------- ![]() |
Archa |
![]()
|
Mjaa tev vareetu vispaar buut taisniiba. Pamazaam palieku nedaudz gudraaks.
![]() |
iewucis |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 48 Joined: 3-November 05 ![]() |
...izskataas kad vinjam buutu svaarki....
|
Kazuki |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 633 Joined: 15-September 05 ![]() |
izskataas taa itkaa vinjsh buutu baigi neapmierinaats ar dziivi. gandriiz kaa mana klases audzinaataaja....
![]() pameegjini taisiit ne tik druumu gjiimi saviem ziimeejumiem |
Archa |
![]()
|
|
Archa |
![]()
|
Un vispaar vinjsh ir druums jo ir skots un vinjam nav ruutainu svaarku
![]() |
Kaede |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1221 Joined: 25-October 04 From: maybe in your dreams ![]() |
Nebūtu jau ne vainas, ja tā seja neizstītos tik dīvaini...
-------------------- |
Archa |
![]()
|
|
Kazuki |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 633 Joined: 15-September 05 ![]() |
o jaaa!!!! tas ir arts :DDD Smaids pa visu gjiimi. nu to es saprotu.
izskataas ka es tevi ar vienu komentaaru novedu liidz baltajaam peliiteem archa. ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 03:20 |