![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() ![]() |
![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
QUOTE(Batou @ Sep 12 2005, 02:27) ShinChan you old bastard ![]() P.S. kur ir pazuduši garie palagi ar pārspriedumiem par visu lietu bezjēdzību un iespējamību? tagad derētu viens posts par to cik Last Exile universs ir līdzīgs LR tieslietu ministrijas ēdnīcai (nu vai kas tamlīdzīgs, domu saprati) Jocīgi, ka tu tā saki, tad es atminos sevi pagājušo nedēļ tur pusdienojam. Saprātīgas cenas, maz kartupeļu un ciešama apkalpošana, ko vēl cilvēks no ēstūža var vēlēties. Bet ja nopietni par nenopietno, tad uztvēru tevis raidīto ironijas bultu. Pašam sāk pietrūkt sevis rakstīto tekstu, kuros kopā samiksētas lietas, kurām pat attāli nav nekā kopīga.... taču, taču nav vairs tie gadi, kad varēja jaunības trakumā mesties iekšā vieglprātīgu tekstu jūrā daudz nedomājot par sekām un atbildību. Noņemt pavadu smadzenēm ļaut tām aizklīst bezsakarīgu tematu meklējumos un tos apzelējot izspļaut foruma plašajās ārēs. Tā vietā ir stājies lakonisms un minimālisms, tikai retumis ļaujot pa starpām iespraukties kādam garākam apcerējumam. Tā kā bija agrāk vairs nebūs nekad... -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
Chufanzo |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 154 Joined: 2-July 05 From: Riga... ![]() |
Noskatiijos vakar liidz galam. Taa kaa jau biju domaajis - druums space gabals (vismaz uz beigaam). Bet neuzskatu, ka tas, ka buutu jaaseero par kaadu varonja naavi. Var teik, ka vinji mira varonja naavee, kas ir liels gods...
-------------------- Neverless anime is a religion in which man can come in temrs with peace, joy, sadness and other emotions. Even more, this religion never ages...
![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 03:44 |