![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Ok, tad pārdod man savu dvēseli.
Labi tas bija joks. Ja vēlies, sāc kaut tūlīt uzzīmē vilku, tev lieliski dzīvnieki padodas. -------------------- |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
QUOTE(Shumins @ Dec 8 2005, 18:48) Varu piedaavaat tragjisku beigu scnaarija idejas.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ja taisīšu parodiju kaut ko tādu noteikti izmantošu, bet šoreiz ne, bet paldies par idejām. -------------------- |
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
es vareetu piestraadaat pie charu dizaina utt. tik nezinu vai vareetu ziimeet multeni tas mani nogalinaatu.... es iepostoshu ziimeejumus
![]() |
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
Ehhh, ja man buutu skaneris tad es varbuut pameiginaatu kaut ko saputrot....
bet man taa nava, hehe ta kaa es nepiedalos ^^ -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Tigra2, nepadodies! Saki cilveekiem, ko tev vajag un mochii augshaa! Lai projekts turpinaatos ir jaabuut biidiitaajam, kas apzinaas, kas ir vajadziigs, kas jaadara un ruupeejas, lai tas arii tiktu dariits!
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
lastguru |
![]()
|
![]() The one who knows ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) ![]() |
un veel papildinaashu edg, nebaidies mociit cilveekus un izspiest no tiem peedeejo sulu - meilo un zvani ja kaads ko nedara, uzmaacies kapeer nav izdariits.
-------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
One winged angel |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 356 Joined: 1-September 05 ![]() |
Japaanji muus nolinchos...
By the way, varbuut es to palaidu garaam, bet kaada veida anime domaajat taisiit? Un veel par to charu ierunaashanu... Mees taisam Latvieshu animi latvieshu valodaa vai arii lauziisimies un mezhgjiisim meeli runaajot japaaniski(tas neattiecas uz tiem, kas japaanju valodaa runaa tekoshi) ?????Aaa jaa un mums buutiibaa jaaizveelas viens ziimeetaajs, jo paskatoties useru galerijas ir skaidri redzams, ka katram ir savs ziimeeshanas stils. -------------------- Kewl, mans profils vel nav dzeests =D
|
lastguru |
![]()
|
![]() The one who knows ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) ![]() |
es neredzu muusu viduu (un vispaar Latvijaa) tik daudz cilveeku ar perfekto profesionaalo japaanju valodas dikciju, veel jo mazaak ar voice-actor dotiibaam, lai vareetu ieskanjot anime japaaniski, taatad laikam paliek latvieshu vai krievu valoda (angliski vai vaaciski mums arii nav iipashi daudz cilveeku ar perfekto dikciju).
-------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
Tigra2 |
![]()
|
Par tiem zīmētājiem būs tā:
Viens vai divi nosaka stilu un pārējie zīmēs tai stilā. Ja kāds var dabūt informāciju par to, kā to dara japāņi tad, lai tik posto iekšā. Sakarā ar šo tēmu visa veida info noderēs. -------------------- |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
QUOTE(lastguru @ Dec 8 2005, 21:59) es neredzu muusu viduu (un vispaar Latvijaa) tik daudz cilveeku ar perfekto profesionaalo japaanju valodas dikciju, veel jo mazaak ar voice-actor dotiibaam, lai vareetu ieskanjot anime japaaniski, taatad laikam paliek latvieshu vai krievu valoda (angliski vai vaaciski mums arii nav iipashi daudz cilveeku ar perfekto dikciju). Ja veelies profesionaalu rezultaatu, tad es atsakos no paliidzeeshanas. Ja veelies kaut ko uzcept joka peec, es piesakos par voic-actor, bet tikai un vieniigi japaaniski! -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
lastguru |
![]()
|
Tigra ir project master, kaa vinja teiks, taa buus. manas domas ir ka ja kaut ko dariit, tad dariit to labi, nevis tjap-ljap jautriibas peec.
bubu |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 526 Joined: 24-January 05 From: Rīga ![]() |
QUOTE(Shumins @ Dec 8 2005, 17:48) Varu piedaavaat tragjisku beigu scnaarija idejas.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() perfekti! (ikviens no tiem!) |
Tigra2 |
![]()
|
Tā, es esmu grākojusi, nenoturējos un sāku rakstīt scenāriju,( priekš pirmajām 5 minūtēm sanāks
![]() ![]() Es domāju, ka mati varētu izskatīties šādi (ja vēlaties kaut ko pielabot, uz priekšu)(seju neņemiet vērā) Parādās vēl trīs chari. Lauras mamma(45. gadus veca) Lauras tētis (48. gadus vecs) Lauras brālis(19. gadus vecs) P.S.Sory, edg bet šis projekts nebūs joka pēc ķepu-ļepu taisīts, tāpēc, ierunāšana notiks latviešu valodā. un rezultātam jābūt profesionālam. Lai gan es šai lietā esmu zaļš gurķis. -------------------- |
One winged angel |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 356 Joined: 1-September 05 ![]() |
Hmmm.... nu nez, man vaards Laura neizklausaas iipashi animeeisks, bet ja jau taa saka animes meistars tad lai taa buutu... Par ko tad iisti ir shis anime, man taa arii neviens nepaskaidroja, Tigra2 jau saak rakstiit scenaariju, bet par ko, kaads tips??? TB zhanrs??
PS. taa meitene izskataas peec manas klasesbiedrenes, LOL ![]() -------------------- Kewl, mans profils vel nav dzeests =D
|
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
njaa, ja gribu uzzimeet personaazus man jaazin kas par animi taa buus, citaadaak ne taadu chari sanaaks... tomeer scenaarijs ir jaagatavo pirmais...
![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 27 July 2025 - 14:02 |