![]() |
![]() ![]() |
![]() |
One winged angel |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 356 Joined: 1-September 05 ![]() |
Vajadzeetu kautko taadu, lai var labi izsmieties!! Kaa es smeejos pie filmas Gamers!!! haha
![]() -------------------- Kewl, mans profils vel nav dzeests =D
|
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Tie kas ir gatavi kaut ko darīt (nopietni, nevs vienkārši prikola pēc), vai negrib kautkur savākties, visu apspriest, sākums stāstam ir tikai turpinājumu nevaru rakstīt, jo trūkst informācijas, pie tam man tiešām vajag kādu, kas palīdz ar to story, scenārija rakstīšana ir līdzīga lugas rakstīšanai, pārveidot story par lugu ir viegli, lugu par scenāriju arī viegli.
-------------------- |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
tu ļoti maldies, tar to stāsta pārveidošanu lugā.
Redzi, luga ir viens, scenārijs kautkas cits. Sāc darīt pati sapratīsi. Un runājot par live action. mhahaha, cik laicīgi, mēs ar kursabiedriem sēdējam trešdien bibliotekā un tur tapa plānos StarWars love action.. XD sanāca ģeniāli. Slaš ar plastelīna varoņiem. BTW, Obi-Van izrādījās trensvestītsar narcisisma un ekshebecionisma nosliecēm. To es laikam mūžam atcerēšos. Bet, nu reāli, var tiešām savākties un prikola pēc nofilmēt live action, like- fan video. Pēc pieredzes varu teikt, tas ir ļoooti jautrs pasākums. -------------------- ![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
labi, iesākumam, lai redzētu kā mums padodas darbs gruppā
![]() Varam sazināties caur skype? Ja kādam skype nav tad to var novilkt http://www.skype.com (ja kas es skypā vienmēr esmu it kā not aviable, bet tā nav taisnība es vienkārši maskējos) -------------------- |
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
Yeah.... es protams par mangas zimeešanu ^^
bet nu var ari kko nofilmeet, buus jautri ![]() QUOTE(Tigra2) ... kuru anime vai filmu ir redzējuši visi, par tās chariem, bet tādu nopietnu filmu vai anime X ![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Ja kaadam ir videokamera, es piesakos buut par scenaaristu, rezhisoru, operatoru, komponistu, montieri, ko vien vajag gandriiz jebkam, kas netiek idealizeets! Ideaalaa gadiijumaa buutu visi no taa... Bet ja kaadam ir kamera ko vinjsh ir gatavs aizlieneet (taatad buut producents) vai piedaliities arii filmas tapshanaa (taatad buut vismaz izpildiitaaj-producents (executive producer))!
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Aven |
![]()
|
![]() Kaigan īpašums Group: weirdo Posts: -170 Joined: 21-November 05 From: Rīga => Vecmīlgrāvis ![]() |
Es ar es ar gribu piedaliities!!!
![]() ![]() -------------------- ![]() |
Tigra2 |
![]()
|
QUOTE(Shumins @ Dec 12 2005, 01:53) Nu tad tieshaam uztais kaut ko liidz galam...lieku uz jums lielas ceriibas ![]() Kaut vai noiet, kas greizi nepadodaas un meegjinat uztaiit liidz galam neatkariigi, kas beigaas sanaak...Citaadi, ja nekaa neizdariisiet, tad uz jums gandriiz varees raadiit ar pirkstu un teikt postotaaji un fantazeetaaji, ka kaut kas jaadara, tad visi tik (jaa es arii!!!) un beigaas Chiks un viss ![]() No manis paliidziibu var negaidiit, kaapeec? Nu nav man nekaadu talantu...Ne es labi izskatos, lai mani filmeetu, ne maaku ko noteelot...Tehniskos cilveekus labaak nemaz nekustinaat, un elektrikji taapat visi druumi un riebiigi, un izsaka riebiigus jocinjus, kurus neviens taapt nesaprot ![]() Nevaru uzrakstiit nekaadus story...Nu nekaadas tolkas nav... ![]() Bet peec ziimeejumiem un citiem noveerojumiem esmu pamaniijis, ka dazjiem ir liels potenciaals, kuru vajadzeetu likt lietaa... ![]() Es ieteiktu ar laiku izveidot kaadu topic special shim gadiijumam, kur tiktu rakstiits progress, gandriiz kaa Kaigan protokoli...Lai zin, ka kaut kas tiek biidiits un runaat... Un GOOD LUCK ![]() Noderēsi kā cilvēku terorizētājs. Un ja beigās aizies līdz anime tad ierunāsi kādu lomu. Tā. Visi kas piedalās sūta man PM. Es gribētu savākšanos rīkot. -------------------- |
Tigra2 |
![]()
|
Sory par doublepost, bet krietns laiciņš jau pagājis kopš pēdējās posta.
Vai kādam ir tā sasodītā videokamera?! Scenārijs sēž uz dibena(ja viņam tāds ir) un kasa ...., tāpēc, ka man nav tās damned informācijas. Lab, varbūt es pati tur esmu nedaudz vainīga ![]() ![]() Lai gan es neesmu apņēmusies padoties(es to arī nedarīšu), ja divu nedēļu laikā neviens nepieteiksies palīdzēt, tad es to story rakstu pie fanfiction un veidoju mangu pēc story motīviem. -------------------- |
Aven |
![]()
|
![]() Kaigan īpašums Group: weirdo Posts: -170 Joined: 21-November 05 From: Rīga => Vecmīlgrāvis ![]() |
Un peectam peec mangas motiiviem kaads fans uztasiis muuviju !
![]() ![]() -------------------- ![]() |
Tigra2 |
![]()
|
QUOTE(Aven @ Dec 19 2005, 18:41) Viņš to nedrīkstēs darīt bez manas atļaujas ![]() Ja pārkāpj autortiesības, tad nekas labs nesanāk. Btw, man to mangu vajadzēs pārveidot par lesbiešu padarīšanu, kur neeksistē vīrieši(es vienkārši nemāku normālus vīriešus zīmēt.) Pie tam šaubos vai man būs kāds fans. Drīzāk jau kādi pāris simtiņi, kas groza pirkstu pie deniņiem un saka: ''Tā nu gan ir feministe.'' -------------------- |
davio |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 184 Joined: 19-December 05 ![]() |
![]() -------------------- |
Tigra2 |
![]()
|
Es pamēģināju mangu zīmēt - kautkādi bebri man sanāca. Tāpēc labāk lai top anime projekts par bebriem (I'm joking)
Tā, man vajag asinis, man vajag asinis...... nu labi zīmētājus. -------------------- |
Maija |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 73 Joined: 20-May 05 From: Riga ![]() |
|
Tigra2 |
![]()
|
Story īsumā.
Meitene aizbrauc uz laukiem svinēt Jāņus. Satiekas ar savu māsīcu un tjipa-raganu vecmāmiņu. Vecmāmiņa izstāsta leģendu. Meitene to neuztver īpaši nopietni. (kā interesantu stāstu) Jāņu vakarā sader ar savu māsīcu un iet uz mežu papardes ziedu meklēt. Un tad sāk piepildīties leģenda... Viņa satiek nolādētu puisi - vilku. Viņu vajā bariņš jodu, lietuvēnu un tamlīdzīgu mošķu. Un bonusā visam viņa atrod papardes ziedu. Story ir pilns ar maģiju, mistiku un neticamiem notikumu pavērsieniem. Un visa darbība norisinās vienā naktī. Nosaukums - Papardes zieds. Kāds nevēlas palīdzēt ar scenārija veidošanu? -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 12:03 |