IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

6 Pages V « < 2 3 4 5 6 >  
Closed TopicStart new topic
> Jauns Anime projekts., Vajag zīmētājus!!!!!!!!!!!
One winged angel
post Dec 11 2005, 10:14
Post #46

Shishaku

Group: Chuunin

Vajadzeetu kautko taadu, lai var labi izsmieties!! Kaa es smeejos pie filmas Gamers!!! haha laugh.gif Tas bija labais, pietam shodien tuuliit braucu speeleet RPG.

--------------------
Kewl, mans profils vel nav dzeests =D
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Tigra2
post Dec 11 2005, 13:20
Post #47

kawaii tora

Tie kas ir gatavi kaut ko darīt (nopietni, nevs vienkārši prikola pēc), vai negrib kautkur savākties, visu apspriest, sākums stāstam ir tikai turpinājumu nevaru rakstīt, jo trūkst informācijas, pie tam man tiešām vajag kādu, kas palīdz ar to story, scenārija rakstīšana ir līdzīga lugas rakstīšanai, pārveidot story par lugu ir viegli, lugu par scenāriju arī viegli.

--------------------
IPB Image
*+*[b]Mans Deviantarts *+*
+Quote Post
Yume
post Dec 11 2005, 14:30
Post #48

challenger

Group: Jounin

tu ļoti maldies, tar to stāsta pārveidošanu lugā.
Redzi, luga ir viens, scenārijs kautkas cits. Sāc darīt pati sapratīsi.

Un runājot par live action. mhahaha, cik laicīgi, mēs ar kursabiedriem sēdējam trešdien bibliotekā un tur tapa plānos StarWars love action.. XD sanāca ģeniāli. Slaš ar plastelīna varoņiem. BTW, Obi-Van izrādījās trensvestītsar narcisisma un ekshebecionisma nosliecēm. To es laikam mūžam atcerēšos.

Bet, nu reāli, var tiešām savākties un prikola pēc nofilmēt live action, like- fan video. Pēc pieredzes varu teikt, tas ir ļoooti jautrs pasākums.

--------------------
IPB Image
+Quote Post
Tigra2
post Dec 11 2005, 16:00
Post #49

kawaii tora

labi, iesākumam, lai redzētu kā mums padodas darbs gruppā wink.gif , savācamies pārģērbjamies par ... kuru anime vai filmu ir redzējuši visi, par tās chariem, bet tādu nopietnu filmu vai anime (vnk tā ko tagad rakstu būs ļoti ilgi jāraksta un gatava būs tikai pēc ziemassvēkiem, pie tam tur darbība notiek jāņos)... un varam kaut ko tādu darīt, tikai...kādam ir videokamera?
Varam sazināties caur skype? Ja kādam skype nav tad to var novilkt http://www.skype.com
(ja kas es skypā vienmēr esmu it kā not aviable, bet tā nav taisnība es vienkārši maskējos)

--------------------
IPB Image
+Quote Post
X_Kamui
post Dec 11 2005, 16:25
Post #50

CLAMP Fan

From: Дома...

Yeah.... es protams par mangas zimeešanu ^^
bet nu var ari kko nofilmeet, buus jautri rolleyes.gif
QUOTE(Tigra2)
... kuru anime vai filmu ir redzējuši visi, par tās chariem, bet tādu nopietnu filmu vai anime

X biggrin.gif ..................... me kamui ^^

--------------------
IPB Image
"Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..."
+Quote Post
edg
post Dec 11 2005, 22:48
Post #51

limpene grauž aknas

Group: Jounin
From: PM

Ja kaadam ir videokamera, es piesakos buut par scenaaristu, rezhisoru, operatoru, komponistu, montieri, ko vien vajag gandriiz jebkam, kas netiek idealizeets! Ideaalaa gadiijumaa buutu visi no taa... Bet ja kaadam ir kamera ko vinjsh ir gatavs aizlieneet (taatad buut producents) vai piedaliities arii filmas tapshanaa (taatad buut vismaz izpildiitaaj-producents (executive producer))!

--------------------
Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis.
+Quote Post
Aven
post Dec 11 2005, 22:57
Post #52

Kaigan īpašums

Group: weirdo
From: Rīga => Vecmīlgrāvis

Es ar es ar gribu piedaliities!!! tongue.gif tongue.gif

--------------------
IPB Image
+Quote Post
Tigra2
post Dec 12 2005, 15:22
Post #53

kawaii tora

QUOTE(Shumins @ Dec 12 2005, 01:53)
Nu tad tieshaam uztais kaut ko liidz galam...lieku uz jums lielas ceriibas  biggrin.gif
Kaut vai noiet, kas greizi nepadodaas un meegjinat uztaiit liidz galam neatkariigi, kas beigaas sanaak...Citaadi, ja nekaa neizdariisiet, tad uz jums gandriiz varees raadiit ar pirkstu un teikt postotaaji un fantazeetaaji, ka kaut kas jaadara, tad visi tik (jaa es arii!!!) un beigaas Chiks un viss  blink.gif
No manis paliidziibu var negaidiit, kaapeec? Nu nav man nekaadu talantu...Ne es labi izskatos, lai mani filmeetu, ne maaku ko noteelot...Tehniskos cilveekus labaak nemaz nekustinaat, un elektrikji taapat visi druumi un riebiigi, un izsaka riebiigus jocinjus, kurus neviens taapt nesaprot  ph34r.gif
Nevaru uzrakstiit nekaadus story...Nu nekaadas tolkas nav... blink.gif
Bet peec ziimeejumiem un citiem noveerojumiem esmu pamaniijis, ka dazjiem ir liels potenciaals, kuru vajadzeetu likt lietaa... laugh.gif
Es ieteiktu ar laiku izveidot kaadu topic special shim gadiijumam, kur tiktu rakstiits progress, gandriiz kaa Kaigan protokoli...Lai zin, ka kaut kas tiek biidiits un runaat...
Un GOOD LUCK  blink.gif
*

Noderēsi kā cilvēku terorizētājs. Un ja beigās aizies līdz anime tad ierunāsi kādu lomu.

Tā. Visi kas piedalās sūta man PM. Es gribētu savākšanos rīkot.

--------------------
IPB Image
+Quote Post
Tigra2
post Dec 19 2005, 18:35
Post #54

kawaii tora

Sory par doublepost, bet krietns laiciņš jau pagājis kopš pēdējās posta.
Vai kādam ir tā sasodītā videokamera?!

Scenārijs sēž uz dibena(ja viņam tāds ir) un kasa ...., tāpēc, ka man nav tās damned informācijas. Lab, varbūt es pati tur esmu nedaudz vainīga rolleyes.gif ..., bet būtībā tas ir tāpēc, ka nav, kas palīdz, vienai taču tik sasodīti grūti. sad.gif

Lai gan es neesmu apņēmusies padoties(es to arī nedarīšu), ja divu nedēļu laikā neviens nepieteiksies palīdzēt, tad es to story rakstu pie fanfiction un veidoju mangu pēc story motīviem.

--------------------
IPB Image
+Quote Post
Aven
post Dec 19 2005, 18:41
Post #55

Kaigan īpašums

Group: weirdo
From: Rīga => Vecmīlgrāvis

Un peectam peec mangas motiiviem kaads fans uztasiis muuviju ! tongue.gif tongue.gif

--------------------
IPB Image
+Quote Post
Tigra2
post Dec 19 2005, 18:46
Post #56

kawaii tora

QUOTE(Aven @ Dec 19 2005, 18:41)
Un peectam peec mangas motiiviem kaads fans uztasiis muuviju ! tongue.gif tongue.gif
*

Viņš to nedrīkstēs darīt bez manas atļaujas tongue.gif
Ja pārkāpj autortiesības, tad nekas labs nesanāk. Btw, man to mangu vajadzēs pārveidot par lesbiešu padarīšanu, kur neeksistē vīrieši(es vienkārši nemāku normālus vīriešus zīmēt.)
Pie tam šaubos vai man būs kāds fans. Drīzāk jau kādi pāris simtiņi, kas groza pirkstu pie deniņiem un saka: ''Tā nu gan ir feministe.''

--------------------
IPB Image
+Quote Post
davio
post Dec 19 2005, 18:55
Post #57

Danshaku

biggrin.gif feministe jaa. Es ljoti gribeetu paliidzeet bet veel nav skeneris, ja kas tad vai ir kautkaads limits sim projektam? Varbūt varu kautko ar to scaneri izstukot. jo zīmēsanai pietiekamas prasmes man ir. (ja kas tad Tigra2 tu kautkur minēji ka tev nav neviena tutoriala ziimeesanai, ja tev vēl vajag sameklē mani skypaa un es tev varu aizsūtiit 1 tur ir arii labi paskaidrots kaa photoshopaa vajag taisiit efektus anime bildeem)

--------------------
IPB Image
+Quote Post
Tigra2
post Dec 26 2005, 20:31
Post #58

kawaii tora

Es pamēģināju mangu zīmēt - kautkādi bebri man sanāca. Tāpēc labāk lai top anime projekts par bebriem (I'm joking)
Tā, man vajag asinis, man vajag asinis......
nu labi zīmētājus.

--------------------
IPB Image
+Quote Post
Maija
post Dec 29 2005, 12:41
Post #59

Jinushi
**

From: Riga

QUOTE(Tigra2 @ Dec 26 2005, 20:31)
Es pamēģināju mangu zīmēt - kautkādi bebri man sanāca. Tāpēc labāk lai top anime projekts par bebriem (I'm joking) 
Tā, man vajag asinis, man vajag asinis......
nu labi zīmētājus.
*

wink.gif hehehe....škiet tew te jauki iet!!!!
+Quote Post
Tigra2
post Dec 29 2005, 13:33
Post #60

kawaii tora

Story īsumā.

Meitene aizbrauc uz laukiem svinēt Jāņus. Satiekas ar savu māsīcu un tjipa-raganu vecmāmiņu. Vecmāmiņa izstāsta leģendu.
Meitene to neuztver īpaši nopietni. (kā interesantu stāstu)
Jāņu vakarā sader ar savu māsīcu un iet uz mežu papardes ziedu meklēt. Un tad sāk piepildīties leģenda... Viņa satiek nolādētu puisi - vilku.
Viņu vajā bariņš jodu, lietuvēnu un tamlīdzīgu mošķu.
Un bonusā visam viņa atrod papardes ziedu.

Story ir pilns ar maģiju, mistiku un neticamiem notikumu pavērsieniem. Un visa darbība norisinās vienā naktī.

Nosaukums - Papardes zieds.

Kāds nevēlas palīdzēt ar scenārija veidošanu?

--------------------
IPB Image
+Quote Post

6 Pages V « < 2 3 4 5 6 >
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16 June 2025 - 12:03