![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Blackout |
![]()
|
![]() Gimme More ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 294 Joined: 4-November 05 From: Riga ![]() |
nu vot es arii saku, 2007. gadaa izies beast wars vai nu taa buus multene vai filma ... >.<
-------------------- ![]() |
davio |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 184 Joined: 19-December 05 ![]() |
Jap! Atradu to tavu untitled transformers film, bet tas jau nebuus par Beast Wars tas buus par notikumiem pirms tiem par Autobots un Decepticons, jeb preciizaak par multeni Transformers Armada(man liekas). Ja kas rekur adrese
-------------------- |
Blackout |
![]()
|
![]() Gimme More ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 294 Joined: 4-November 05 From: Riga ![]() |
es jau ar imdb paskatiijos.... bet tas buus itkaa par pashu saakumu? ja tur ir piemineets transformers TV un energon, tad jau skaidrs XD
-------------------- ![]() |
Grifix |
![]()
|
Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 15 Joined: 25-April 05 From: Parogre ![]() |
Es vel vasara skatijos... =DD tigatronam jaunaa forma bija tik kruta
![]() Tikai zhel ka nomira beigas. A un jauna megatrona forma izstija sjauki ari patika. |
anishuara |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 614 Joined: 11-February 05 From: somewhere deep inside ![]() |
tik tieshaam atceros, tos laikus kad es biju azinja un seedeeju pie televizoora un skatijos shiis filmas....
![]() ![]() ![]() -------------------- |
chivalry |
![]()
|
Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 4 Joined: 5-January 06 ![]() |
oi kaa atceros kaa skatijos. deelj shitaa pat izvilku ps1 no skapja un uzrukaaju beast wars :/
|
davio |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 184 Joined: 19-December 05 ![]() |
Juu Tigerhawk man patieshaam patika
![]() ![]() Bet par Megatrona puukja formu es gan smeejos ne jau taapeec ka nepatiik kaa izskataas bet tas ka tas jau bija par taalu. Puukjis jau vairs neiedereejaas. ![]() ![]() Un par to ps beast wars speeli kuru tu domaa Beast Wars Transformers vai Beast Wars Transmetals? ![]() -------------------- |
Kazuki |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 633 Joined: 15-September 05 ![]() |
uuui shitas gabls jau sen bija aizmirsts... tikai peec bildeem atcereejos ka kautkas taac ir sen sen atpakalj redzeets.
|
davio |
![]()
|
Izdomaaju meeginaat ielikt visu charu bildes ja kaadu aizmirstu ielieciet manaa vietaa
![]() Season1 Maximals: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by Yume: Jan 6 2006, 02:02 -------------------- |
davio |
![]()
|
Season1 Predacons:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edit bu Yume: skaties taču ko tu dari ar bildēm, cik tad tavus postus var labot? -------------------- |
davio |
![]()
|
Sorry Yume paldies par labojumu.
Bet taatad taalaak. Season2 Maximals: ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
davio |
![]()
|
Season2 Predacons:
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
davio |
![]()
|
Season3 nedaliishu jo ir paaraak maz:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Megatronu un Tigerhawk var redzeet paaris postus ieprieksh. Taa, laikam esmu beidzis tikai ceru, ka man par shitaadu leerumu bilzhu neliks kautkaadu banu vai kautko taadu ![]() ![]() -------------------- |
Blackout |
![]()
|
Inferno (WTH, Inferno vai tad bija 1. sezonaa?????
![]() -------------------- ![]() |
davio |
![]()
|
Jaa bija gan! Otrajaa sezonaa no taam zondeem kaapa aaraa visaadi krustojumi un ja netici uzspied te un tad piespied season1 un vareesi atrast Inferno kaa 1. sezonas charu.
![]() -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 06:03 |