![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
baseboalbatboy |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 29-October 04 ![]() |
Via tad 2 sezona ar ir?Taka pa LNT raadiija
![]() -------------------- Kill the Spiders...To save the butterflies ....
It's rational until you realize that by striving for it,you become a spider yourself. . . ![]() No Place To Hide, No Beginning No End, No Time No Future, No Virtue No Vice, No Place For Heroes, No Time For Heroes, No Place In Time, No Time To Die, No War For Snake, Some Legends Must Die.....some must live. |
davio |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 184 Joined: 19-December 05 ![]() |
Tas ka Optimus aizlidoja kosmosaa lai aptureetu zemes izniicinaashanu bija tikai 1. sezonas beigu seerijas. Pa LNT veel raadija visu 2. sezonu un tresho nepirka un vispaar neraada taapeec, ka atceros pa panoraamu staastija par vardarbiigaam multeneem un fonaa tieshi raadija kadrus no seerijas, kad Dinobots aizgaaja bojaa.
-------------------- |
Righorn |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 242 Joined: 11-February 05 From: Pie kompja ![]() |
Pa kuru laiku juus redzeejaat tresho sezoonu???
![]() ta tak pa Letiņu kanaaliem negaaja.... ![]() |
davio |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 184 Joined: 19-December 05 ![]() |
Es kachaaju no shitaas adreses (ftp.trubaz.com) bet man ir aizdomas, ka ne visiem vinja iet, bet var meeginaat ieiet. Tur ir daudz reaalas lietinjas piem. visi transformeri visas x-failu sezonas un visaadi vecie seriaali kaa piem knight rider (celjojoshais brunjinieks) Airwolf, Mcgiver un kas tik veel tur nav.
![]() -------------------- |
Righorn |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 242 Joined: 11-February 05 From: Pie kompja ![]() |
|
Marekso |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 56 Joined: 1-January 06 From: Latvia ![]() |
Vienkārši ideāla Multene...
![]() ![]() -------------------- -------------------------------------------
![]() |
Janus |
![]()
|
![]() CLRAWE ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 265 Joined: 24-March 05 From: Soul society ![]() |
Ja kads grib kadu seriju paluret http://tracker.deep.lv tur ir gandriz visas sezonas un loti daudz serijas. Pats jau visu atskatijos!
![]() -------------------- |
Rusell the carrotstork |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 152 Joined: 7-November 05 ![]() |
Man patika. Vairs nepatīk. kad biju mazs man likās, ka šausmīgi smuki uztaisīts, ka forši ir ka arī galevnie varoņi mirst, ka forši ir pārvērsties
![]() katru dienu kad viņu rādija es skatijos. Nesen nācās redzēt atkal. Nepatīk vairāk. -------------------- |
Righorn |
![]()
|
QUOTE(Rusell the carrotstork @ Jan 27 2006, 20:20) Man patika. Vairs nepatīk. kad biju mazs man likās, ka šausmīgi smuki uztaisīts, ka forši ir ka arī galevnie varoņi mirst, ka forši ir pārvērsties ![]() katru dienu kad viņu rādija es skatijos. Nesen nācās redzēt atkal. Nepatīk vairāk. hee man arii siikam naaviigi likaas "kaa tik reali var uztaisiit", bet noskatoties kaadu final fantasy tas liekas taka kaut kaads draņķis , bet tik un taa skatiishos to 3 sezonu, naaviigi intrigee... |
Blackout |
![]()
|
![]() Gimme More ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 294 Joined: 4-November 05 From: Riga ![]() |
3 sezonaa Megatrons dabuu reaalu formu... ;> Drakonu, un pasham beast mode vairs nav nekaads dinozaurs, bet gan drakons. un Blackarachnia (zirnekliene) arii dabuu reaalu formu :>
-------------------- ![]() |
Shinya |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 151 Joined: 30-September 05 From: Dir en Grey-land ![]() |
Labi ka atgaadinaajaat, ka man sitas mulkjiks bij jaauzmeklee, kaadreiz kad gaaja nezeeliigi patikaas
![]() -------------------- ![]() ~~~Taion~~~ |
Kaoru-chan |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 33 Joined: 10-January 06 From: The land of my dreams and hopes! ![]() |
Ui paldies ka atgadinaajaat par Beast wars. tad kad vinsh gaaja (iisti neatceros cik man bija gadi) baigi fanoju un tad kad Dinobots nomira seeroju 2 dienas .
taa vispareeji mans milaakais chars bija tas gepards loti miilsh ![]() -------------------- ![]() |
Shinya |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 151 Joined: 30-September 05 From: Dir en Grey-land ![]() |
Oh,jaa fave varonis...Kaa sauca to balto tiigeri?
![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() ~~~Taion~~~ |
Blackout |
![]()
|
![]() Gimme More ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 294 Joined: 4-November 05 From: Riga ![]() |
balto tiigjeri, easy! Tigertron xP zirneklienei iisti vaardu nepareizi iztulkoja, Blackarachnia nav zirnekliene, bet kautkaada melnaa zirnekliene xDD
-------------------- ![]() |
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
"Чёрная вдова" ir taads zirneklis ja nemaldos....
Un BW Megatrons bija pats labaakais hehe ![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 12:01 |