![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() ![]() |
![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Ljoti leens sizhets. Aatrums apmeeram kaa Chobits seerijaas pa vidu. Bet sizheta labums nav tuvu. Es domaaju tiiri spriedzes uztureeshanas zinjaa. Ir daudz nejeegaa labu joku, bet vai to deelj veerts skatiities? Gaumes un izturiibas jautaajums. Ljoti atkariigs no taa, cik piekjeras miilas staasts. Animaacija laba toties. Nu jaa, taa jau ir, man vajag spriedzes un action gabalus. Puni puni poemi...
P.S. Centos lietot iisus teikumus. Jo nesen lasiiju aviizi (bez maz pirmoreiz) un secinaaju, ka tur iisi teikumi. Taa varbuut vieglaak lasiit? -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
bladez |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 237 Joined: 8-February 06 From: City of Townsville ![]() |
Nu noskatījos. Patika. Pat ļoti.
Bija tā, ka pēc 1. sērijas noskatīšanās šaubījos, vai vispār tērēt laiku, jo likās muļķīgs. Bet noskatoties 2. un 3. izlēmu noskatīties. Pēc tam biju pārsteigts un aizkustināts. Pēdējās sērijas šādās animēs ir man vismīļākās (ja neņem faktu, ka es noskumstu, kad beidzas seriāls). |
Naktspukjiite |
![]()
|
![]() ecchi nāve ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 242 Joined: 1-January 05 ![]() |
Skatījos šo animi un pie katras sērijas domāju - varbūt beigt skatīties?
Galu galā noskatījos, bet joprojām domāju vai maz bija vērts to darīt. Kaut kā tas stāsts nepiesaistīja. ![]() |
harpy |
![]()
|
![]() Lira member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 428 Joined: 29-October 05 From: citur ![]() |
Viena no diezgan retajaam comedy ecchi zhanra anime, kas man patiik.
Saliidzinoshi orghinaala ideja un, manupraat, interesanti veidota teelu savstarpeejaas atieciibas. Milja, jauka anime, kas paldies dievam naf kaarteejais neparasti stuulbais ecchi gabals, bet kautkas tieshaam saturiiga(ne viens puspiku peecpushu figureeshana pa ekraanu)anime ar humoru kaa humoru nevis priecaashanos par to, kaa kaads "paglupaaks teels nogaazhaas un paraada apenespa visu ekraanu". Manaa veerteejumaa 7/10 noteikti ir pelniijis! p.s. -----offtopic----- QUOTE(edg @ Aug 4 2005, 04:01) P.S. Centos lietot iisus teikumus. Jo nesen lasiiju aviizi (bez maz pirmoreiz) un secinaaju, ka tur iisi teikumi. Taa varbuut vieglaak lasiit? Aviizhu cilvekei uzskata, ka cilveeks muusdienaas ir "apdauziits" un gari teikumi ar sarezhghiitiem vaardiem, kas aistaatu klishejiskiem izteicieniem muusdienu cilvekam ir gruuti sagremojami taadeelj lieto iisus teikumus un klishejiskaas fraazes. Nju un taa ir vieglaka skalot smadzenes arii ![]() -------------------- ![]() ...I'm not sleeping - I'm thinking... |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Kheee... šitā anime ir super!!
![]() -------------------- |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
No sākuma bija ļoti dīvaini..
![]() ![]() ![]() ![]() Daudz rēcīgu momentu, ka vispār nosmakt var no smiekliem. Kā vīņi spēlēja Fighting spēli... nomirt varēja no smiekliem. ![]() Uz beigām izrādījās jauka school love-romance anime. Es dodu 9/10. |
Lust |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 95 Joined: 15-March 06 ![]() |
Noskatijos pirmo seeriju , iespaids labs. Skatiishos liidz galam
![]() ![]() Taadu nekur neesu redzeejis un nesaprotu tos kam nepatiik... -------------------- yokubou
|
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Beidzot noskatījos līdz galam Midori no hibi... Nu, ko man teikt.. 9/10!!!
Njā.. beigas bija skaistas, kā jau katrā romance/comedy... ![]() ![]() ![]() ![]() EDIT: Vispār šo animi noskatījos tāpēc, ka vienreiz redzēju sapnī, ka novelku pirmo sēriju (dēļ tā, ka redzēju dažas labas bildītes) un paskatos, kas tur ir.. Tā nu skatos, un izrādās, ka riktīgi laba anime.. Tā arī pēc dažām dienām sāku pa īstam downloadot! ![]() -------------------- |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Noskatījos pirms kādā liciņa, kādus 3,4 mēnešus atpakaļ. Cik atceros tā bija visai jauka anime, tikai man beigas ne īpaši patika.
Spoiler! Highlight the box below to view the hidden text. Vajadzēja viņai to atmiņu saglabāt , un būtu vairāk punktus devusi anidb vērtējumā.(Mans vērtējums bija 8,5.) -------------------- |
Lust |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 95 Joined: 15-March 06 ![]() |
Spoiler! Highlight the box below to view the hidden text. Es cereeju ,ka vinsh iedos vinai dienasgraamatu un taa visu atcereesies... Nu taa anime ir loti forsha. Itiipashi kad raada to kakji laiku pa laikam ![]() 9/10 -------------------- yokubou
|
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Хорошее анимэ! Смешное, не без идеи. Я даю ему 9!
Вот только ту девчонку жалко... она так старалась... У меня так всегда, как прикину кого бы я выбрал, так в результате получается что это та которую обычно бросают не принемая её любви... |
Arfija |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 295 Joined: 9-December 05 From: ♥fluffy world♥ ![]() |
Hehhee....Labaaks par dazhu lau citu serriaalu..Tagad shis te man varees uzlabot omu..hehee.....Forsh.....Man aju nu patika...Skatiishos turpmaak arii 2. un 3. seeriju un taa taalaak...hehee...Super..Reeciigs gabals...
|
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Kad es sāku vilkt šito animi, goda vārds necerēju, ka būs kaut kas tik labs.
Joki bij rēcīgi, romance ainas bij nenormāli piemīlīgas, un tas, kas man patika visvairāk, bija tas, ka anime nav tik naiva, ka gribās galvu pret sienu sist. Pat ļoti nedaudzās ecchi ainas netraucēja skatīties. Beigas pat šitajam bezsirdim lika nobirdināt asaru. Nenožēloju, ka noskatījos, jauks gabals. :3 |
Misa |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 311 Joined: 12-November 06 From: ? ![]() |
mans vērtējums 9/10.
laba anime, interesanta un ļoti aizraujoša. iesaku paskatīties ^^ -------------------- Nori Nori Nori~ |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 03:42 |