![]() |
![]() ![]() |
![]() |
aivvv |
![]()
|
![]() weirdo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 505 Joined: 18-September 04 From: patiess pokemonu pavelnieks un kurbijkurnes fans ![]() |
ari imani var dabuut manaa darba vietaa itin biezzi rokaa un sannemt no manis 4 ls
pils iela 14 kaa arii var sastap tai passaa runcii.... -------------------- ![]() best anime ever ;) nedraazies pa labi un pa kreisi ja nespeej ar to sadziivot... miili savu dibenu un vinnss miilees tevi un tas nekas ka mans dibens vienalga ir smukaaks par taveejo he he |
Shaisuke |
![]()
|
![]() shinigami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 685 Joined: 3-January 05 From: LV ![]() |
Kad juus nakamreiz tiekaties Runcii?
~BN~ -------------------- ![]() |
Seila |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 406 Joined: 6-March 05 From: Rīga ![]() |
Cik noprotu, tad rīt (tas ir otrdien), jeb varbūt kaut ko arī jaucu. Bet nē nejaucu zinu, ka rīt mēs tiekamies viss drīzāk, ka 100%
-------------------- The ice cream mafia is taking over the world, so don't f*** with the ice cream man!!!
|
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Jaa, riit ir plaanots tikties Runcii.
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Aven |
![]()
|
![]() Kaigan īpašums Group: weirdo Posts: -170 Joined: 21-November 05 From: Rīga => Vecmīlgrāvis ![]() |
KAS PAR RUNCI??????????
-------------------- ![]() |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
Krogs "Runcis". Jaa, krogs, jaa tur dzer alu un piipee (un iipashi bezkauniigie eed vakarinjas). Par detaljaam intereseties ar PM paliidziibu.
-------------------- Because i can!
|
sipps |
![]()
|
Unregistered ![]() |
un ta ka tu nesis sasniedzis pilngadibu vai vismaz neizskaties pec tada kurs to jau ir sasniedzis naksies vien tev dodies uz tejas naminu..
QUOTE(lastguru @ Jan 7 2006, 21:50) |
ReD_FoXy |
![]()
|
![]() onibaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1027 Joined: 28-April 05 From: Riga, Latvia. ![]() |
QUOTE(sipps @ Jan 9 2006, 16:51) un ta ka tu nesis sasniedzis pilngadibu vai vismaz neizskaties pec tada kurs to jau ir sasniedzis naksies vien tev dodies uz tejas naminu.. sip, nepuut piiliites, krogaa var seedeet arii nepilngadiigie bet nedriikst lietot alkoholu un piipeet. proti taas lietas tev nepaardod so tu to nemaz nevari dariit. Es tak pati tur esmu ar jums seedeejusi un kkaa aaraa mani tur nedzina. seedeet jau var bet jaareekjinaas ar to ka peec tam dreebes smirdees peec cigareshu duumiem. XD -------------------- ![]() |
sipps |
![]()
|
Unregistered ![]() |
QUOTE(ReD_FoXy @ Jan 9 2006, 14:57) sip, nepuut piiliites, krogaa var seedeet arii nepilngadiigie bet nedriikst lietot alkoholu un piipeet. proti taas lietas tev nepaardod so tu to nemaz nevari dariit. Es tak pati tur esmu ar jums seedeejusi un kkaa aaraa mani tur nedzina. seedeet jau var bet jaareekjinaas ar to ka peec tam dreebes smirdees peec cigareshu duumiem. XD ne tu nu gan es maza gudriniece nu protams ka var nak sedet un talak ko? ir tak pateikt ka RUNCIS ir tikail alternativa vieta kur cilveki nak iedzert alu( ar retiem izzemumiem teju) n ta nav ista vieta kur apspieriest jaunakas ANMIME ar citiem jaunaks paaudzes piedriem ta vieta tam nav paaredzeta, tapec tiek ieteikts dodies uz JUKATAN. |
ReD_FoXy |
![]()
|
![]() onibaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1027 Joined: 28-April 05 From: Riga, Latvia. ![]() |
QUOTE(sipps @ Jan 9 2006, 17:05) ne tu nu gan es maza gudriniece nu protams ka var nak sedet un talak ko? ir tak pateikt ka RUNCIS ir tikail alternativa vieta kur cilveki nak iedzert alu( ar retiem izzemumiem teju) n ta nav ista vieta kur apspieriest ajunakas ANMIME vai ko tamlidzigu ta vieta tam nav oaredzeta, tapec tiek ieteikts dodies uz JUKATAN. okey okey... es tik saku ka tur var seedeet. XD tikai vai tur buus interesanti tas nu nav paredzams. Paarsvaraa tiem kas tur seezh darbiibas sastaav no piipeeshanas, alus dzershanas, kaarshu speeleeshanas un runaashana par tehniku vai veel kko uber labaaku XD un jukatan arii nav paredzeets lai tur seedeetu un bljaustiitos. Ja gribas ''patuseet'' ar otakieshiem vislabaak ir sagaidiit otaku tusus, jo kaa nekaa runci apmeklee lai relakseetos vai satiktu kaadu ko vaig satikt ( piemeeram atdotu naudu par peedeejo tusu XD ) un jukatan vairaak laikam tomeer ir valdes locekljiem cik saprtu, ja vien nav atsevishkji sarunaats satikties un taapataas iedzert teeju necenshoties padariit Jukatan saimnieci sirmu. -------------------- ![]() |
Shaisuke |
![]()
|
![]() shinigami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 685 Joined: 3-January 05 From: LV ![]() |
Es laikam riit piekapshu Runcii. Man Liaana vislaik prasa pa to naudu.
~BN~ -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 18:35 |