![]() |
![]() ![]() |
![]() |
aivvv |
![]()
|
![]() weirdo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 505 Joined: 18-September 04 From: patiess pokemonu pavelnieks un kurbijkurnes fans ![]() |
es esmu ar mieru dariit visu kas vien nepieciessams
![]() -------------------- ![]() best anime ever ;) nedraazies pa labi un pa kreisi ja nespeej ar to sadziivot... miili savu dibenu un vinnss miilees tevi un tas nekas ka mans dibens vienalga ir smukaaks par taveejo he he |
GM |
![]()
|
![]() Resident Alcoholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 632 Joined: 18-July 04 ![]() |
QUOTE un es saku ka kaadas mullkkiibas vajag to prast dariit net aa aka dazzi labi un vispaar ssoreiz man pat isiteniibaa alkahols naėbuut nav buutiska sastaavdalla es vienk gribu svineet ziemas sveetkus liidz pat jaunajam gadam Alkohols vienmēr ir būtiska lieta. ![]() Enīveij, es jau neapgalvoju, ka pasākums nav vajadzīgs. Pats labprāt aizbrauktu un atšķirībā no ETM man ir vienalga vai tur ir pokemonu nācija, vai personas, kam pubertāte sen aiz muguras. So I'm in, ja kas notiek. -------------------- Пива надо выпить, в горле пересохло. В горле пересохло, на душе тоска...
|
Seila |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 406 Joined: 6-March 05 From: Rīga ![]() |
labi tātad pašlaik sanāk, ka brīvi un ar mieru braukt ir trīs cilvēki, nē pareizāk četri jo pieskaitam pašu Shaisuke. Tātad:
Adar Aivvv Gamemaster un Shaisuke. Līdz ar to mēs konstatējam, ka pagaidām ir četri cilvēki. Aivv? visu kas nepieciešam? Nu tad vienkārši pieskati visu ![]() ![]() -------------------- The ice cream mafia is taking over the world, so don't f*** with the ice cream man!!!
|
aigarius |
![]()
|
![]() Hentai no Kami (変態の神) ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 299 Joined: 28-May 05 From: Rīga ![]() |
Es labprāt aizdotos, kaut vai pirts dēļ.
-------------------- I am not an extrovert, I just pretend to be one.
And in my avatar, I am the penguin! |
Aven |
![]()
|
![]() Kaigan īpašums Group: weirdo Posts: -170 Joined: 21-November 05 From: Rīga => Vecmīlgrāvis ![]() |
Me going too!
-------------------- ![]() |
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
Es gan, diez vai braukšu
![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
Sērfijs |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 453 Joined: 30-May 05 ![]() |
Hmmm....this could be somewhat stupid, but I`m in.
-------------------- I am an expert on anime and I become very angry when people give uneducated opinion on anime. Anime is very serious exact science and not a stupid way to kill time, it is very important to know about this subject. If you are not knowledgeable about anime then you are a moron.
|
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
Ja manu personiibu nedeeljas laikaa neviens nebakstiis un man briinumainaa kaartaa izdosies uzstraadaat seshas stundas pa virsu normai, un mani atlaidiis piektdienaa, tad varbuut pievienoshos ceturtdienas vakaraa.
un aivvv, nevajag te muti dzeseet parr maaceeshanu. alkohols normaalos daudzumos visu nakti = nekaada darba no riita. tas ko dari tu, par darbu nav saucams. -------------------- Because i can!
|
Seven_of_zero |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 826 Joined: 30-March 04 From: Riga ![]() |
Es piedalos.
Būšu. Cilvēki domājam ko darīt. Kādu tehniku ņemam, un pārējo. -------------------- There is nothing imposible.
![]() |
lastguru |
![]()
|
![]() The one who knows ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) ![]() |
Izpriecaajieties labi bez garlaiciigaa manis!
![]() -------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
QUOTE(aivvv @ Dec 18 2005, 19:23) hei bet es taccu esmu ssianiigs un superiigs un vai tu domaa braukt chibi ??? tas buutu jauki tevi redzeet vai pareizzaak censtis tevi ieraudziit vadoteis peec tavas balss skannaam kas naak no lejas ![]() OMFG, tas tiešām esi tu! Kā man varēja likties, ka the one and only ir pārāk pozitīvs un nav pat pats? ![]() ![]() Un es nezinu, vai braukšu, tas atkarīgs no mana superīgiņā darbiņa, cukuriņ. -------------------- ![]() |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
|
Tomoko |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 594 Joined: 27-April 05 ![]() |
Es ljoti gribeetu braukt, nezinu vai mamma mani laistu uz 2 dienaam.. un vispaar.. vinja laistu, ja brauktu liidzi mana maasa, un anime vinjai tik ljoti nepatiik.... doooh... anyway (ja speeshu pierunaat mammu, kautgan tie ir tikai 2% no 10 000), kur tas tuss notiek?
![]() Ja mamma man atljautu (bet kaa teici tie ir 2% no 10 000) tad buutu ideaali, jo tad ir briivlaiks!!:)) |
Isabel Carmin fon Edelhain |
![]()
|
![]() Satsujin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1071 Joined: 19-June 05 From: Somewhere over the rainbow ![]() |
No vienas puses jau gribas aizbraukt un varētu (5diena brīva), bet no otras..... spreties vakarā pēc darba uz Inčukalnu. Nez.... šaubos vai spēka pietiks.
-------------------- |
alt |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 607 Joined: 19-February 04 From: Oddworld ![]() |
man darbs nebuushu -------------------- "nav runaashanas ar durikiem, nav alus" © Kaarklinjsh
![]() http://otaku.lv/uploads/20080226_831_2006-10-31.gif |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 18:37 |