![]() |
![]() ![]() |
![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
šis pasākums laikam tikai uz skolniekiem orientēts, jo es nespēju iedomāties, kā strādājošs cilvēks pirmssvētku laikā (tiem, kas nezina - tas ir karstākais darba laiks un ne tikai apkalpojošajā sfērā) spēj tā fiksi atrauties uz 4dienu un 5dienu un pa vidu vēl kā Aivvv iesaka "atrādīties" darbā. Par alq. pat runāt nav vērts
-------------------- Es esmu, kas es esmu
|
gramozeks |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 352 Joined: 23-May 05 From: Riiga, Latvija. ![]() |
QUOTE(ShinChan @ Dec 20 2005, 11:15) šis pasākums laikam tikai uz skolniekiem orientēts, jo es nespēju iedomāties, kā strādājošs cilvēks pirmssvētku laikā (tiem, kas nezina - tas ir karstākais darba laiks un ne tikai apkalpojošajā sfērā) spēj tā fiksi atrauties uz 4dienu un 5dienu un pa vidu vēl kā Aivvv iesaka "atrādīties" darbā. Par alq. pat runāt nav vērts jaa tev ir pilniiga taisnība!!!! ![]() ![]() aaaa!!! atkal viss notiek uz karstu galva!!! es tagad esmu vienaa no saviem ļuanākajiem stāvokļiem. naako6riez taisiet tusu 1 meenesi pirms! This post has been edited by lastguru: Dec 20 2005, 13:33 |
aivvv |
![]()
|
![]() weirdo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 505 Joined: 18-September 04 From: patiess pokemonu pavelnieks un kurbijkurnes fans ![]() |
bet neviens taccu jums neliek lietot alkaholu un vienkaarssi neguleet 36 stundas ir siikums un arii to tak jums nelik var tak stundinnas 4 paguleet kas juus kaadi veccuki esat vai ????
vai tad jusu passi biezzi vien neskataties cauraam naktiim animes vai nespeeleejat speeles vai veel ko citu ziniet pat sekss traucee guleet un izsmell speekus ![]() taapat arii esmu ar mieru uznnemties atbildiibu par to lai maaja tiktu sakaartota un savaakta diemzzeel man navpassam nekaadas aparatuuras taadeell buutu lloti laipni ja kaads ar taadu sannemtos un atbrauktu vareesiet palieliities ar savu vidiokarti un ramu un ja buus paaris arii sameeriities ![]() taapat taccu mums vienmeer paliek ceriiba ka ieradiisies ccibi un vinnas deell tak vien ir veerts braukt vai arii ssinccans tomeer sannemsies ![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by aivvv: Dec 20 2005, 17:46 -------------------- ![]() best anime ever ;) nedraazies pa labi un pa kreisi ja nespeej ar to sadziivot... miili savu dibenu un vinnss miilees tevi un tas nekas ka mans dibens vienalga ir smukaaks par taveejo he he |
sipps |
![]()
|
Unregistered ![]() |
protams aivvv tavi argumenit ir diezgan "specigi" bet lielakoties stradajosiem cilvekien ir vina negativa iezime, tad kad vini strada tad vini strada un kad atpusas tad kartigi atpusas, protams tie kas gribes aizbrauks un izklidesies to ari daris bet ir tacu ta ka dzive ir ari svarigakas lietas par tusiniem un izklaidi?
sis tacu nav pedejais pasakums,bus vel daudzi citi uz kuriem visi kas vares ieradisies, un tapat kads neieradisies. ta tai dzive iekartots |
aivvv |
![]()
|
![]() weirdo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 505 Joined: 18-September 04 From: patiess pokemonu pavelnieks un kurbijkurnes fans ![]() |
varbuut labaka buutu bijis kaut vai tas ka tu buutu pateicis buusi nebuusi varbuut un kaadas idejas nevis iepostojjis te taadu piu piu piu tekstu kaa tu to izdariiji....
btw nedomaaju ka pareizi buutu prioritaassu sarakstaa novietot augstaak savu darbu vai veel lalunaak miegu nevis draugus un hobijus starpcitu es iepriekss ieteicu iegaadaaties daavaninnas pa latu un loterijaa taas lozeet tagad man ir nedaudz cita ideja varbuut labak izgatavojam kaadu passtaisiitu daavanninnu kartinnu vai ko citu manupraat tas buutu daudz jaukaak bet protams labpraat gribetu dzirdeet ko juus par to domaajat un vai piekriitat..... This post has been edited by aivvv: Dec 20 2005, 17:58 -------------------- ![]() best anime ever ;) nedraazies pa labi un pa kreisi ja nespeej ar to sadziivot... miili savu dibenu un vinnss miilees tevi un tas nekas ka mans dibens vienalga ir smukaaks par taveejo he he |
sipps |
![]()
|
Unregistered ![]() |
QUOTE(aivvv @ Dec 20 2005, 16:56) btw nedomaaju ka pareizi buutu prioritaassu sarakstaa novietot augstaak savu darbu vai veel lalunaak miegu nevis draugus un hobijus neuztver to visu tik sausmigi personigi un ja, es pateicu ka nebusu izkatas ka tev katrs atekums ir ka duncis mugura. ![]() ![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
QUOTE(aivvv @ Dec 20 2005, 17:56) btw nedomaaju ka pareizi buutu prioritaassu sarakstaa novietot augstaak savu darbu vai veel lalunaak miegu nevis draugus un hobijus manā prioritāšu sistēmā pirmā vietā ir izglītība, tad tikai darbs, un tad hobiji, un TAD tikai draugi. Booooooo, fear me. -------------------- ![]() |
aivvv |
![]()
|
labi labi labi par to te vispaar nav jaarunaa luudzams tikai par pasaakumu
![]() -------------------- ![]() best anime ever ;) nedraazies pa labi un pa kreisi ja nespeej ar to sadziivot... miili savu dibenu un vinnss miilees tevi un tas nekas ka mans dibens vienalga ir smukaaks par taveejo he he |
GM |
![]()
|
![]() Resident Alcoholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 632 Joined: 18-July 04 ![]() |
QUOTE tacu ta ka dzive ir ari svarigakas lietas par tusiniem un izklaidi? Tu taču negrasies apgalvot, ka darbs ir viena no šīm "svarīgākajām lietām"? ![]() -------------------- Пива надо выпить, в горле пересохло. В горле пересохло, на душе тоска...
|
aivvv |
![]()
|
luudzu par teemu
-------------------- ![]() best anime ever ;) nedraazies pa labi un pa kreisi ja nespeej ar to sadziivot... miili savu dibenu un vinnss miilees tevi un tas nekas ka mans dibens vienalga ir smukaaks par taveejo he he |
Tador |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 699 Joined: 20-October 04 ![]() |
Tad pasakiet man iisi un konkreeti... VAI BUUS TUSS???
![]() |
aivvv |
![]()
|
jaa neredzu iemeslu lai nebuutu....
-------------------- ![]() best anime ever ;) nedraazies pa labi un pa kreisi ja nespeej ar to sadziivot... miili savu dibenu un vinnss miilees tevi un tas nekas ka mans dibens vienalga ir smukaaks par taveejo he he |
Aven |
![]()
|
![]() Kaigan īpašums Group: weirdo Posts: -170 Joined: 21-November 05 From: Rīga => Vecmīlgrāvis ![]() |
Nu tad var pateikt konkrēti kur un kad un cikos utt...
-------------------- ![]() |
misty_moonlight |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 70 Joined: 29-March 05 From: Riga ![]() |
Man ar gribeetos otaku cilveecinjus beidzot dziivee satikt, savaadaak pat nav iisti interesanti ko forumaa rakstiit!
![]() -------------------- --==> misty (ミスチ) <==--
|
Roze |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kage Posts: 687 Joined: 12-February 04 ![]() |
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 18:36 |