![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kaarleens |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1150 Joined: 13-February 04 From: Jelgava ![]() |
QUOTE(Roze @ Dec 21 2005, 13:28) QUOTE(misty_moonlight @ Dec 21 2005, 11:42) Man ar gribeetos otaku cilveecinjus beidzot dziivee satikt, savaadaak pat nav iisti interesanti ko forumaa rakstiit! ![]() Ar kaarleenu, Ledaino un mani nepietiek ja? ![]() mees esam veci neitresanti Misty grib svaigu galju ![]() -------------------- PERVERTS HELPING PERVERTS
![]() |
misty_moonlight |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 70 Joined: 29-March 05 From: Riga ![]() |
QUOTE(kaarleens @ Dec 21 2005, 16:25) QUOTE(Roze @ Dec 21 2005, 13:28) QUOTE(misty_moonlight @ Dec 21 2005, 11:42) Man ar gribeetos otaku cilveecinjus beidzot dziivee satikt, savaadaak pat nav iisti interesanti ko forumaa rakstiit! ![]() Ar kaarleenu, Ledaino un mani nepietiek ja? ![]() mees esam veci neitresanti Misty grib svaigu galju ![]() kaarleen, tu lasi manas domas (vismaz par to svaigo galju) ![]() -------------------- --==> misty (ミスチ) <==--
|
Shaisuke |
![]()
|
![]() shinigami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 685 Joined: 3-January 05 From: LV ![]() |
TUSS BUUS 100%. Ja arii nesavaksim vismaz 20 otaku cilveeku tad es paaicinaashu vel citus anime miljotajus no malas.
~BN~ -------------------- ![]() |
aigarius |
![]()
|
![]() Hentai no Kami (変態の神) ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 299 Joined: 28-May 05 From: Rīga ![]() |
man būs līdzi notebooks ar dvd lasītāju un varbūt arī ko interesantu, ko varētu paskatīties (iesakiet caur PM, ko man vajadzētu uz tā notebooka priekš tusa sakačāt).
Lūdzu atsūtiet man īsziņu ar satikšanās laiku un vietu, jo no rītdienas vakara līdz ceturdienas rītam būšu diezgan palielā offline. -------------------- I am not an extrovert, I just pretend to be one.
And in my avatar, I am the penguin! |
aivvv |
![]()
|
![]() weirdo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 505 Joined: 18-September 04 From: patiess pokemonu pavelnieks un kurbijkurnes fans ![]() |
luuk divi posti no vietas pareizaa attieksme vienk super skatieities un maaaaaaacieties beerni
![]() -------------------- ![]() best anime ever ;) nedraazies pa labi un pa kreisi ja nespeej ar to sadziivot... miili savu dibenu un vinnss miilees tevi un tas nekas ka mans dibens vienalga ir smukaaks par taveejo he he |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
QUOTE(Shumins @ Dec 23 2005, 08:50) .. Njaaa "patiess pokemonu pavelnieks un kurbijkurnes fans - aivvv" tieshaam var daudz iemaaciities, palasot gudraaku cilveeku domas... ![]() Kas gribees brauks, pareejie dariis to, kas tiem shkjiet nopientnaaks un reaalaaks un nejau tu ar savu agjitaaciju kaadu piesaistiisi, ja nu vieniigi panaaksi to, ka kaads veel neaizbrauks... ![]() Vieniigi topic visu laiku atktiivs zem jauniem ierakstiem... ![]() varbuut pietiks vienreiz personiigus apvainojumus? kaut kaa peeedeejaa laikaa neko aizvainojoshu/aizskaroshu no aivv forumaa neesmu redzeejis. no preteejaas nometnes uzbraucienus gan - neskaitaamus. vairumaa gadiijumu - nepamatotus. "pieraduma peec"/"visu laiku peelu, arii tagad jaanolamaa"? nepatiikami. |
Shaisuke |
![]()
|
![]() shinigami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 685 Joined: 3-January 05 From: LV ![]() |
Shumin- SHUT UP!
un gramozek - tuss ir 29.12 - 30.12 (man pat liekas, ka cilveeki, kas maak lasiit sho jau sen zinaaja)! edit: Hehe, mani fascinee shie ljautinji... lol... pieaudzis cilveeks taa gan uzvedaas Paldies Shumin, tu izcelies ar apskauzamu intelekta liimeni. rofl ~BN~ -------------------- ![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
man viens jautājums, cilvēki kas brauc- vai kāds piektdienas rīt nebrauc atpakaļ uz Rīgu ar mašīnu?
Jo no rīta vajag uz darbu, un domāju ka ne īpaši grebēsies brist pa sniegu līdz vilciienam.. -------------------- ![]() |
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
Kas brauc, cikos tiekamies?
![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
Shaisuke |
![]()
|
Taa, man liekas vareetu tikties kkur 10.00 pie Origo.
GM |
![]()
|
![]() Resident Alcoholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 632 Joined: 18-July 04 ![]() |
Kas vispār ir pieteikušies kā braucēji?
Vienkārši, (es atvainojos jau iepriekš par alkoholisma propogandu un kāda aizskaršanu (or somthn)), ja nokomplektētais sastāvs ir kaut kāda tur atturībnieku biedrība vai pestīšanas armija, tad labāk man to zināt laicīgi. -------------------- Пива надо выпить, в горле пересохло. В горле пересохло, на душе тоска...
|
Aven |
![]()
|
![]() Kaigan īpašums Group: weirdo Posts: -170 Joined: 21-November 05 From: Rīga => Vecmīlgrāvis ![]() |
Nu, ok atkaartoshos- es braucu un neesmu nekaads atturiibnieks - iedzert vienmeer ir labi!
![]() -------------------- ![]() |
Naktspukjiite |
![]()
|
![]() ecchi nāve ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 242 Joined: 1-January 05 ![]() |
Pačukstēju Adar par savu ierašanos, bet laikam arī šeit vajag kaut ko iemest.
Es būšu, Neko arī būs. Laicīgi tiek pieteikts arī pirts apmeklējums un, ja ūdenskrātuve nebūs aizsalusi, tad arī pelde. ![]() |
aivvv |
![]()
|
![]() weirdo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 505 Joined: 18-September 04 From: patiess pokemonu pavelnieks un kurbijkurnes fans ![]() |
es buussu noteikti bet domaaju ka labaak tikties 12.00
10.00 ir paaraak agri... -------------------- ![]() best anime ever ;) nedraazies pa labi un pa kreisi ja nespeej ar to sadziivot... miili savu dibenu un vinnss miilees tevi un tas nekas ka mans dibens vienalga ir smukaaks par taveejo he he |
Shaisuke |
![]()
|
Tas ir tev par agru. Tur buus arii cilveeki kam vakaraa jaadodas prom, taa kaa... Ja veelies pievienoties veelaak - tu zini kaa liidz turienei tikt...
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 22:29 |