![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Seila |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 406 Joined: 6-March 05 From: Rīga ![]() |
Ekkk...es jau noteikti, ka būšu, bet tā kā 12 dienā esmu apsolījusies būt vienā citā pasākumā, tad pati atbraukšu tikai ap sešiem vakarā
![]() ![]() -------------------- The ice cream mafia is taking over the world, so don't f*** with the ice cream man!!!
|
aivvv |
![]()
|
![]() weirdo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 505 Joined: 18-September 04 From: patiess pokemonu pavelnieks un kurbijkurnes fans ![]() |
ok ok buussu 10.00
![]() -------------------- ![]() best anime ever ;) nedraazies pa labi un pa kreisi ja nespeej ar to sadziivot... miili savu dibenu un vinnss miilees tevi un tas nekas ka mans dibens vienalga ir smukaaks par taveejo he he |
Inx |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 14 Joined: 7-December 05 ![]() |
QUOTE(GameMaster @ Dec 26 2005, 16:20) Kas vispār ir pieteikušies kā braucēji? Vienkārši, (es atvainojos jau iepriekš par alkoholisma propogandu un kāda aizskaršanu (or somthn)), ja nokomplektētais sastāvs ir kaut kāda tur atturībnieku biedrība vai pestīšanas armija, tad labāk man to zināt laicīgi. es noteikti pie atturībniekiem un pestītājiem neierakstos, so sastāvā visticamāk tieku iekļauts kā "seasoned alcoholic" ![]() P.S. A tur pirts arī ir...? |
aivvv |
![]()
|
![]() weirdo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 505 Joined: 18-September 04 From: patiess pokemonu pavelnieks un kurbijkurnes fans ![]() |
varbuut izlasi pavedienu
![]() -------------------- ![]() best anime ever ;) nedraazies pa labi un pa kreisi ja nespeej ar to sadziivot... miili savu dibenu un vinnss miilees tevi un tas nekas ka mans dibens vienalga ir smukaaks par taveejo he he |
Inx |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 14 Joined: 7-December 05 ![]() |
Nujā... es jau lasīju, tapēc arī radās šis jautājums. Manīju, ka Raine kaukur pāris lapas atpakaļ piemin kaut ko par pirti, bet nekas skaidrs tā arī netika...
|
harpy |
![]()
|
![]() Lira member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 428 Joined: 29-October 05 From: citur ![]() |
nju shitaa persona a itkaa piesakaa, ka buus....manam teica, ka shite a kautkas jaapsaka, pa savas klaatesamiibas iespeejaam
![]() -------------------- ![]() ...I'm not sleeping - I'm thinking... |
sipps |
![]()
|
Unregistered ![]() |
QUOTE(Inx @ Dec 27 2005, 16:26) Nujā... es jau lasīju, tapēc arī radās šis jautājums. Manīju, ka Raine kaukur pāris lapas atpakaļ piemin kaut ko par pirti, bet nekas skaidrs tā arī netika... nu tad es tev paskaidrosu. ja sai pasakuma norises vieta ir pirts. ta ir laba zina. slikta zina ir tada ka pasiem vien vina bus ari jakurina un jasataisa pareizaja kombinacija. taka pagajusaja reize to dariju es, daziem patika citiem atkal ne, jebkur gadijuma AIGARIJUSS pietericas kurinat pirti. tka jajauta cikos vins ieradisies lai sakurinatu pirti. mans ieeteikums tiem kuri ieradisies pirmie pamazam sakt cubinat pirti lai pret vakaru var list ieksa. velu visiem patikami atpusties. |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
Es arī piesaku savu personību pie iespējamajām personām kuras būs.
Viens jautājums - ko jūs tik agri darīsies Tur? Pa dienu jau pirtī neviens neiet. Un vēl lūgums... būtu jauki ja jūs kādu pustundu pasaltu pie Origo, jo es tikai Rīgā iebraucu 10:20. Nebūtu tomēr labāk laiku pārcelt uz kādiem 11:00-12:00? -------------------- |
GM |
![]()
|
![]() Resident Alcoholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 632 Joined: 18-July 04 ![]() |
Ceru, ka tas pasākums patiesi notiks - es pats ierasties spēšu tik vakarpusē un negribētos attapties aukstā laikā vienam pašam Inčukalna vidū.
![]() -------------------- Пива надо выпить, в горле пересохло. В горле пересохло, на душе тоска...
|
lastguru |
![]()
|
![]() The one who knows ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) ![]() |
Aigarius AKA pirts meistars buus pie Origo ap 12.00, ne atraak (pashlaik vinjsh nav Riigaa, un vinjam nav ineta, taapeec es to saku)
-------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
harpy |
![]()
|
![]() Lira member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 428 Joined: 29-October 05 From: citur ![]() |
shitaa persona ar buus pie Origo tik 12
Kapee vienk nesatikties tajos 12? Piekriitu JurCHiX, ko tur visu dienu sadariis, ja veel butu silts es saprastu, bet ir taksh auksts..... -------------------- ![]() ...I'm not sleeping - I'm thinking... |
sipps |
![]()
|
Unregistered ![]() |
QUOTE(JurCHiX @ Dec 27 2005, 21:11) bet taka vina vispirms ir jaiekurina tad tiem kam tiesam tiesam nebus ko darit vares doties uz pirts maju un vinu kurinat. panemiet lidzi PC,PS,TV sadas tadas kartis un gan jau ta lieta aizies |
aivvv |
![]()
|
brauciet vienalga cikos es tur buussu un ja nekaa cita nebuus es uzcelssu iglu un sildiisso sar savu ieksseejo speeku un ""uudens"" speeku
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
btw, vai kaads var ko teikt par Masonju pirtiim centraa? itkaa ar dazhiem citiem pensiem datorikjiem i plaans aizraapt tur tuvaakajaas dienaas ;>
|
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
Bet manis laikam, visdrīzāk, iespējams, drošvien, ka nebūs.
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 22:29 |