![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Aven |
![]()
|
![]() Kaigan īpašums Group: weirdo Posts: -170 Joined: 21-November 05 From: Rīga => Vecmīlgrāvis ![]() |
Tā kā šeit pavīd dažādi skaitļi, es ar tā īpaši nesapratu cikos tiekamies?
em, un tā kā es nevienu īpaši labi nepazīstu, negribētos jūs NESATIKT -------------------- ![]() |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
QUOTE(Aven @ Dec 28 2005, 17:02) Tā kā šeit pavīd dažādi skaitļi, es ar tā īpaši nesapratu cikos tiekamies? em, un tā kā es nevienu īpaši labi nepazīstu, negribētos jūs NESATIKT o, jaa, taa ir visspozhakaa, un tekoshajaa briidii, visreaalaaka situaacija. EDIT: Sarunaaa ar kaadu kas brauc konkreeti satikties. Nevajag paljauties ka buus bars, kuru atradiisi. -------------------- Because i can!
|
harpy |
![]()
|
![]() Lira member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 428 Joined: 29-October 05 From: citur ![]() |
QUOTE(Church @ Dec 28 2005, 12:48) btw, vai kaads var ko teikt par Masonju pirtiim centraa? itkaa ar dazhiem citiem pensiem datorikjiem i plaans aizraapt tur tuvaakajaas dienaas ;> shamaas ir labas...cik nu pirtis var buut labas....taakaa zaudeet naf ko ![]() jeeziit kaa es ciest nevar pirtis ![]() -------------------- ![]() ...I'm not sleeping - I'm thinking... |
Inx |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 14 Joined: 7-December 05 ![]() |
Es arī būšu 10tos pie Origo!
|
ReD_FoXy |
![]()
|
![]() onibaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1027 Joined: 28-April 05 From: Riga, Latvia. ![]() |
Diemzhees es nevareeshu piedaliities shai pasaakumaa bet 10:00 tikuntaa buushu pie origo lai satiktu pasaakuma vaininieci kura visu sho laiku ir bijusi somijaa un kuru es neesmu vareejusi satikt like almost a month??
![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() |
alt |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 607 Joined: 19-February 04 From: Oddworld ![]() |
man jaanodod Shaisukei vinjas jostinja no festa,
es pati uz pasaakumu nebuushu... man ir darbs un piektdien peec darba es veel esmu uzaicinaata uz Naarjijas hronikaam (savu miiljaako graamatinju :DDD ) kaads var pieteikties un savaakt no manis vinjas jostinju luudzu suutiit PM -------------------- "nav runaashanas ar durikiem, nav alus" © Kaarklinjsh
![]() http://otaku.lv/uploads/20080226_831_2006-10-31.gif |
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
Nu es tomer nolemu tikt!
![]() Brrr ja manis riit nebuus tad mani, ejot uz tikšanas vietu, buus notriekusi mašiina XD vai ari troleibuss.... vai tramvais.... vai kautkaads akmentiņš no kaada jumta man uz.................. aniway es buušu. ![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
pinksakura |
![]()
|
![]() Hentai-chan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 604 Joined: 23-July 05 From: :D ![]() |
es visdrīzāk nebūšu ieradīšos lai atgūtu lietu kuru es atstāju iepriekšejā tusā...plllzzzz Shaisuke paņem līdzi....man ļoti vajag to lietu....
![]() ![]() ![]() -------------------- Agent Smith: We're willing to wipe the slate clean, give you a fresh start. All that we're asking in return is your cooperation in bringing a known terrorist to justice.
Neo: Yeah. Well, that sounds like a pretty good deal. But I think I may have a better one. How about, I give you the finger [He does.] Neo: ...and you give me my phone call. |
Zuzix |
![]()
|
![]() mitsukai kogun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 610 Joined: 8-April 05 From: vietā, kur sapņi piepildās ![]() |
Kā par brīnumu es tomēr būšu >< pat neņemot wērā to ka Kima nebūs
![]() -------------------- *http://im-games.lv/
*ja nepieciešamas telpas pasākumiem vai/un pasākumu vadītāji - dodiet ziņu ;] |
Shaisuke |
![]()
|
![]() shinigami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 685 Joined: 3-January 05 From: LV ![]() |
Tikshanaas paarcelta uz 11:30... kontakteeties ar mani var caur mob. 8309533
-------------------- ![]() |
ReD_FoXy |
![]()
|
![]() onibaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1027 Joined: 28-April 05 From: Riga, Latvia. ![]() |
QUOTE(Shaisuke @ Dec 29 2005, 01:47) cikos tu jau buusi centraa? vaig zinaat... mosh varam aatraak satikties.. kaa nekaa manam ir tiesiibas tevi satikt arii zem chetraam aciim... Kr4 cikos tu jau buusi atrodama 100 m radiusaa no Origo? -------------------- ![]() |
Seven_of_zero |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 826 Joined: 30-March 04 From: Riga ![]() |
esmu stacija. gaidu cilvekus.
-------------------- There is nothing imposible.
![]() |
Rudoru-san |
![]()
|
![]() Tidus ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 159 Joined: 1-July 05 ![]() |
Njā, es netikšu, viskaukas cits ieplānots...
![]() -------------------- |
Shaisuke |
![]()
|
![]() shinigami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 685 Joined: 3-January 05 From: LV ![]() |
Es kaveeshu 10 min.
~BN~ -------------------- ![]() |
Seila |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 406 Joined: 6-March 05 From: Rīga ![]() |
Man patīk ieraksts 11:11 es kavēšu desmit min
![]() ![]() -------------------- The ice cream mafia is taking over the world, so don't f*** with the ice cream man!!!
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 22:29 |