![]() |
![]() ![]() |
![]() |
sipps |
![]()
|
Unregistered ![]() |
starpcitu vel tiek rikots vel viens pedejais brauciens uz incukalnu kas velas piebiedroties dod zinu.
nu tka tus ir beidzies vairak jau si sadala es domaju nebus vajadziga. ![]() |
Shaisuke |
![]()
|
![]() shinigami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 685 Joined: 3-January 05 From: LV ![]() |
Btw, man taads jautaajums. Kas no tiem kas bija ieradusies samaksaaja par tusu un kam?
~BN~ -------------------- ![]() |
Aven |
![]()
|
![]() Kaigan īpašums Group: weirdo Posts: -170 Joined: 21-November 05 From: Rīga => Vecmīlgrāvis ![]() |
HE, ja tu zinaatu kas man un seven_of_zero bija jaapaarciesh shodien!
Nu, tjip, ap kaadiem 11:40 aizgaajaam brokastot, virtuvee vairs neviena. Kad atgriezaamies istabaas izraadiijaas ka VISPAAR neviena nav! Tur taa tava skolotaaja gribeeja muus iesleegt maajaa un nelaist aaraa kameer menti neatbrauks, jo kaa izraadaas vinjai netika samaksaats. Es saprotu kapeec netika, bet man bij baigais shoks un mees AIZSKREEJAAM! kad tikaam liidz stacijai- naakamais vilciens peec 2h, nu ko dariit? gaajaam gar sliedeem uz naakamo pieturu(Vangazhi)... Beidzot esmu maajaas... T.G. -------------------- ![]() |
sipps |
![]()
|
Unregistered ![]() |
apkopojam rezultatus cik un kam ir jamaksa. ja ja nesamaksasim si bus pedeja reize kad tur bijam
|
Shaisuke |
![]()
|
![]() shinigami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 685 Joined: 3-January 05 From: LV ![]() |
Man samaksaaja tikai Isa un Seven of zero.
sipps |
![]()
|
Unregistered ![]() |
|
Shaisuke |
![]()
|
Jaa, taa var izdariit.
Jabberwock |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 1 Joined: 15-October 05 ![]() |
Nuuu man neviens nekā neprasīja par naudu un es arī nezināju kam dot. Sorry.
|
aivvv |
![]()
|
![]() weirdo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 505 Joined: 18-September 04 From: patiess pokemonu pavelnieks un kurbijkurnes fans ![]() |
jup izskataas ka probleema ir bijusi tajaa ka nauda nav tikta vaakta arii es atklaaju ka man ir lats vairaak nekaa bija jaabuut
buussu otardien runcii un atdossu piennemu ka arii maariitis kikiitis un kaspis vai nu buus vai iedos man naudu tas pie reizes vareetu buut arii tiiri labs pasaaciens runcii ![]() This post has been edited by aivvv: Dec 30 2005, 22:30 -------------------- ![]() best anime ever ;) nedraazies pa labi un pa kreisi ja nespeej ar to sadziivot... miili savu dibenu un vinnss miilees tevi un tas nekas ka mans dibens vienalga ir smukaaks par taveejo he he |
aigarius |
![]()
|
![]() Hentai no Kami (変態の神) ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 299 Joined: 28-May 05 From: Rīga ![]() |
Cikos Runcī otrdien?
Starpcitu, man tā tikai likās, vai patiešām no šī tusa nav nevienas fotogrāfijas ![]() -------------------- I am not an extrovert, I just pretend to be one.
And in my avatar, I am the penguin! |
Shaisuke |
![]()
|
Fochenes i, tikai maz...
Un taa nu i sanaacis ka es esmu slima un sodien uz Runci noteikti netikshu ![]() ~BN~ -------------------- ![]() |
sipps |
![]()
|
Unregistered ![]() |
tatad sodien 19.30 tiekamies Runci.
|
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
saa .. varbuut pievelshos peec darba ..
|
Shaisuke |
![]()
|
Tad kas beigu beigaas notika ar to naudu. Vnk Liaana man jau prasa.
sipps |
![]()
|
Unregistered ![]() |
nu mes savacamies atdevam naudu INX bet bins nepiekrita sanemt naudu tadel mes ka parasti visi esam sastopami vienviet otrudienas vakara un naudu vislapratak atdotu tiesi tev lai nesanak kautkada fignas.
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 September 2025 - 23:41 |