![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
^O^
Illforte Grantz no Bleach... Es būtu uzminējusi uzreiz, pat nelasot atbildi, jo tā taču ir... OMG.. Blondā uzacs! ^O^ Akvareļi totāli rullē... preicājos, ka cilvēki to atklāj, Tradicional media rullz vairāk kā digital media, jo tradicional media var aptaustīt, tajā ielikts vairāk mīlestības :3 Btw.. Ar akvareļiem var veidot uuberbackgroundus, it īpaši debesis... ^.^ Iesaku pamēģināt. Aiziešu npirkšu vienu akvareļu paciņu un papīru, lai varu akvreļošanās priekiem nodoties arī pie shuma. ^.^ Btw.. bez baltās guašas iznāk ne mazāk kruta... Tad darbs izskatās vieglāks... gaisīgāks... tomēr tavs Baltās guašas pilietojums nereāli ownz, viņš izlec ārā no lapas. Kas ir ļoti labvēlīgi, jo nav backgrounda. :3 Tomo, Tā tik turēt, tu rullz. -------------------- |
Tomoko |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 594 Joined: 27-April 05 ![]() |
Beidzot dabūju normāli strādājošu fotošopu un nolēmu izmēģināt tā spēku. Pirmo reizi taisīju lainartu un arī pirmo reizi tā nopietni krāsoju uz datora. Tiesa, pārāk labi jaui neiznāca, bet nu tomēr.:3
Pirms pāris postiem man bija ielikts mans čars - Yuu-chan. Pamanīju, ka tieši tas zīmējums tautai vislabāk patika, tādēļ taisīju lineartu tieši šim zīmējumam. Ķermenis nebija pārāk labs un tieši tādēļ es to neuzzīmēju (owkay, man bija arī slinkums). Nu šāds ir gala rezultāts, sakiet kā ir. ![]() ![]() This post has been edited by Tomoko: Apr 29 2007, 22:07 |
Asuka |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 354 Joined: 8-July 05 From: bottle of Concha y`Toro ![]() |
khe, khe baigi labs zini. nezināju ka tu kaut ko šitādu ar vari dabūt gatavu (tāpēc, ka parasti tu nekrāso) XD man jau patīk.
P.S. atvaino, tuvākajā laikā nevarēšu tavā topikā iepostot manis veidoto sigu priekš tevis, jo man kaut kā nepostojās XD tātad.. turpini cītīgi zīmēt, cītīgi krāsot, un tad jau viss būs ok!~ XD man nevisai mati patīk. tādi vienveidīgi, vajadzētu vairāk šķipsnas izcelt, bet nu ko es atkal mūldu. šis darbiņš rullē! XD This post has been edited by Asuka: Apr 29 2007, 22:23 -------------------- ![]() don`t see. don`t hear. don`t talk. don`t care. ![]() |
Karamele |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 695 Joined: 7-December 05 From: huhu ![]() |
beigās iznāca tiktiešām ļoti labs ^^ sooo cute >w<
vislabāk patīk kā iznākušas acis. ar varavīksnīti gan liekas kaukas nav kārtībā, jo viņa ir sašķiebusies. XD visā visumā ūber. |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
iznaaca makten kjutiigs, protams, pride simbols - varavīknīte rullz.. tas pieskjir taadu uh uh gaisotni :B XD
njus, prieksh pirmaa jau kewl, tikai aizmirsies eenojums... :3 skropstas iesaku ziimeet bez simulate pressure, tikai ar 1px lielu otinju :3 -------------------- |
exile |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 244 Joined: 1-November 06 From: back to back - Rīga ![]() |
Taa jau drbinjsh jauks un gaishs, bet man vinjsh liekas nedaudz nepabeigts, vareetu buut taapeec ka matiem pietruukst jebkaadu kontuuru liiniju.
-------------------- No name superhero
|
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Tad tādas tās krāsas! Jā, matiem tiešām kaut kas trūkst, visādi citādi - tā tik turēt!
|
Shatako |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 251 Joined: 19-August 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
Jauka. Man tīk.
BET varb vajadzēja seju nedaudz ieēnot un fonu izkrāsot tad būtu makten jauka meiča! XD :F This post has been edited by Shatako: Apr 30 2007, 10:44 -------------------- ![]() !FAT ANIMALS ARE HORNY! C: |
Tomoko |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 594 Joined: 27-April 05 ![]() |
Vī, liekas sen nav bijuši tik daudz posti aiz kāda no maniem zīmējumiem. Jēj! XD
Un jā, zinu. Mati ir kā koka gabals, nekad uz datora neesmu tos mācējusi krāsot ~_~ Bet gan jau ar laiku.. Ar ēnošanu arī ir kā ir. Nekad neesmu to mācējusi darīt. Bet varavīksnes pēdējo joslu totāli slinkums bija zīmēt.XD Anyway, liekas, sapratu, ko man vairāk jāpraktizējas. Nu, no darbiem ko likšu vēlāk varu piedāvāt ar akvareļiem krāsotos. Tikai brīdinu - džeks (vai arī meitene, dzimumu izlemsiet paši) tika pārzīmēts šībs. Tā kā nesitiet mani. ;_; This post has been edited by Tomoko: May 3 2007, 16:58 |
Misa |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 311 Joined: 12-November 06 From: ? ![]() |
mmm skaists gan. ^.^
-------------------- Nori Nori Nori~ |
Alexa De Šarlote |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 454 Joined: 17-April 07 ![]() |
priekš pirmā linearta labs darbs nu nerunāsim par mani kas nemak taisīt vispār lineartu, man tur ir kaut kāds čakars ar to visu padarīšanu......
-------------------- |
Tomoko |
![]()
|
Misa - paldies, kā vienmēr. Kā esmu pamanījusi, tev nav žēl pateikt kaut ko par maniem zīmējumiem.:33
Aleksa, pati biju pārsteigta, ka tik labs linearts, bet to var viegli izveidot ar Pen Tool. Sadaļā "Tutorials" Arts ielika vienu tutoriāli. Vajag tikai tam līdzi sekot un šādi tā lieta aizies! ![]() Un jā.. Tas pats zīmējums ko savā iepriekšējā postā pieminēju. Keke, pagriezu fotošopā par pāris grādiem zīmējumu, lai kaķpuika nebūtu šķībs. Zīmēts ar akvareļkrāsām pirms kāda mēneša, bet liekas, ka tas bija primspēdējais darbs ar akvareļkrāsām, tā kā novecojis jau nebūs :J ![]() Liels paldies Karamelei par skenēšanu. :3 This post has been edited by Tomoko: May 5 2007, 12:39 |
mundios |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 28 Joined: 3-May 07 From: Riga ![]() |
Tie koki ir līdzīgi no kāda japāņu animācijas seriāla!
![]() |
Klokjvaarpsta |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 288 Joined: 20-June 05 From: Riiga ![]() |
Tie koki ir līdzīgi no kāda japāņu animācijas seriāla! ![]() Vai teikt "no kautkaadas animes" nav nedaudz iisaak? -------------------- There are two kinds of people, those who finish what they start and so on. -Robert Byrne |
Cilveeks |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 368 Joined: 15-September 06 ![]() |
Tie koki ir līdzīgi no kāda japāņu animācijas seriāla! ![]() Vai teikt "no kautkaadas animes" nav nedaudz iisaak? WTF.. who cares?? .... bik nevajadziigs offtopiks... man koki nepatiik.... taadi truli.. lol... ![]() ![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 08:57 |