![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Melisa |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 13 Joined: 28-February 07 From: Aka. ![]() |
Nepatīk,ka tas kaķpuika ir kā stabs.Mazliet vairāk kustību.
Pat koki izskatās dzīvāki.^^ |
Huney Bunny |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 114 Joined: 6-May 07 From: On top of the world I sit ![]() |
AK DIEVS!!! MAN PATĪK TIK ĻOTI
![]() This post has been edited by Huney Bunny: May 12 2007, 16:26 -------------------- |
Tomoko |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 594 Joined: 27-April 05 ![]() |
Jā, jā, zinu, kaķpuika kā stabs. Tas nav nekas jauns XD Kam viņš varētu būt līdzīgs? Nav ne jausmas. Nebija doma kā fanartu zīmēt, bet laikam pārāk daudz iespaidojos no anime. Koki jau ar ne tik labi iznāca, bet nu tomēr kādu trenniņu vajag.. Paši no sevis neuzzīmēsies..
Bļē, es tam puikam zilu roku izkrāsoju ![]() Huney Bunny, par zīmējumiem kas ir 1-3 lpp vari neko neteikt. Tie ir veci zīmējumi, un manuprāt es jau vairākas no iepriekšējām kļūdām nepielaižu. Bet tomēr, kas zin.. Varbūt es esmu tavs iepriekšminētais draugs?.. >w< This post has been edited by Tomoko: May 8 2007, 14:15 |
Shatako |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 251 Joined: 19-August 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
WTF, MELISA?! Tas ir portrets!Partretam nav jābūt kustīgam, protams, portretā drīkst būt vērojam kustība, bet tava replika nebija vajadzīga!
![]() ![]() Un kā koki var nebūt dzīvi ja viņiem ir mute utt?! ![]() ![]() ![]() Tas koku darbs nav nemaz tik slikts!.. :3 Vienīgais man nepatīk krāsas.. Bet fanoju par zilajiem matiem (cute) ! ^^ This post has been edited by Shatako: May 11 2007, 11:57 -------------------- ![]() !FAT ANIMALS ARE HORNY! C: |
Tomoko |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 594 Joined: 27-April 05 ![]() |
Uhh, paldies par labajiem vārdiem, Shatako.:3 Krāsu izjūta man nekad nav bijusi īpaši laba, so then - gomen ^^'
Owkay, bīstieties - vadoties no Yuu zīmējuma kritikas esmu radījusi jaunu darbu. Zīmēts ar peli, lietots Adobe Photoshop 7.0, skice tika uzzīmēta 20 min laikā, uz datora zīmētas kādas 3h (1h vienā dienā, 2h otrā). Sorry, ka tikai seja, bet es zīmēt uz datora esmu sākusi tikai tagad un pievērsties ķermenim vēl nevaru saņemties. ._.' Well then, enjoy ^^ ![]() This post has been edited by Tomoko: May 24 2007, 22:33 |
Asuka |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 354 Joined: 8-July 05 From: bottle of Concha y`Toro ![]() |
it's good. i like it.
matu krāsojums diezgan pajocīgs, bet labs, baigi acis patīk (un vēl dzeltenas :3) matu gumijas ownz. XD proporcijas labas, ēnojums ar kaut cik ir. nu kopumā jau smuki. ![]() zīmēt uz datora ar peli, tev ilgi būs jāmācās, un sāc zīmēt ķermeņus!~ ![]() fons ar vienkāršs, bet interesants. This post has been edited by Asuka: May 25 2007, 12:59 -------------------- ![]() don`t see. don`t hear. don`t talk. don`t care. ![]() |
enigmo |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Ak... no visa tava klāsta, tikai 4x zīmējumi normāli, pārējie galīgi garām... nezīmē labāk krāsaini, bet paliec pie black & white...
![]() ![]() ![]() This post has been edited by enigmo: May 25 2007, 14:07 |
Tomoko |
![]()
|
Asu, danke, danke ^^ Tomēr kāds mani atcerās.. Ķermeni sākšu drīz zīmēt. Varbūt XD
Un kā vienmēr enigmo posts liek man nievājoši pasmaidīt. Gribētu zināt, kuri ir šie četri zīmējumi, lai zinātu, kādi zīmējumi patīk spameriem, kuriem kaut kā pie sirds neiet kritika. Starp citu, "galīgi garām" neies krastā. Tā nav kritika :BBB Kritikā kritiķis norāda uz mākslinieka kļūdām un tās dažreiz labo, nevis iztiek ar vienu vārdu savienojumu. Atceries arī to, ka šeit ir vecie, 1 ar pus gadu vecie zīmējumi. Jaunos es tik aktīvi nepostoju. Ne visi zīmējumi sākas no master klases zīmējumiem. :B Fanarts vispār nebija paredzēts postošanai. To kāds ļoti gribēja redzēt šajā topicā par spīti tam, ka tas nebija pabeigts, kā arī nebija paredzēts beigšanai. So then, whatever. [damn, pārāk skarbi sanāca, gomen] Un~ Es palaboju Yuu pēc jūsu ieteikumiem. ^^ Ja ir vēl kādas nepilnības, labprāt tās dzirdētu, lai šis zīmējums kļūtu labāks un labāks ![]() This post has been edited by Tomoko: May 25 2007, 21:14 |
trey |
![]() ![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 29 Joined: 23-May 07 From: Latvia | Riga ![]() |
Asu, danke, danke ^^ Tomēr kāds mani atcerās.. Ķermeni sākšu drīz zīmēt. Varbūt XD Un kā vienmēr enigmo posts liek man nievājoši pasmaidīt. Gribētu zināt, kuri ir šie četri zīmējumi, lai zinātu, kādi zīmējumi patīk spameriem, kuriem kaut kā pie sirds neiet kritika. Starp citu, "galīgi garām" neies krastā. Tā nav kritika :BBB Kritikā kritiķis norāda uz mākslinieka kļūdām un tās dažreiz labo, nevis iztiek ar vienu vārdu savienojumu. Atceries arī to, ka šeit ir vecie, 1 ar pus gadu vecie zīmējumi. Jaunos es tik aktīvi nepostoju. Ne visi zīmējumi sākas no master klases zīmējumiem. :B Fanarts vispār nebija paredzēts postošanai. To kāds ļoti gribēja redzēt šajā topicā par spīti tam, ka tas nebija pabeigts, kā arī nebija paredzēts beigšanai. So then, whatever. [damn, pārāk skarbi sanāca, gomen] Un~ Es palaboju Yuu pēc jūsu ieteikumiem. ^^ Ja ir vēl kādas nepilnības, labprāt tās dzirdētu, lai šis zīmējums kļūtu labāks un labāks ![]() Nu, bet cienītā, kā ta tu pati esi raxtijusi manā un enigmo galerijā, man raxtiji, ka tev tur kkas nogļukoja un TEV LIEKAS, ka kkur esi redzējusi jau to enģeli!!! Tā nav kritika, vot to gan varētu tad nosaukt kkāda veida spams! ![]() -------------------- ![]() |
enigmo |
![]()
|
Unregistered ![]() |
QUOTE * Vai tu apzinies ka tu man uzdzen nepārvaramu velmi zīmēt ?* Vai tiešām? Nu, tādā gadījumā, uztveršu to kā komplimentu. XD Anyway, pa šo laiku arī kaut ko uzzīmēju - ![]() Šis pirmais ir cilvēku pabaidīšanai. XP Zinu, ka rokas kā liekšķeres un ka viņai tieši sejas forma ir jocīga, bet tas zīmēts jūnijā, tā kā, varbūt piedosies par kļūdām. ![]() .. Chii! ^^ Angļu valoda ierullē.XD Viss sākās no parastas meitenes, kurai bija mīļa sejas izteiksme, korsete, pēc tam šāda frizūra un beidzās ar tās frizūras pielabošanu (garāki, gaišāki mati) un ausu piezīmēšanu. Un vēl pamēģiniet man pārmest, ka kaut kas nepareizi, jo es vispār īsti precīzi neatceros, kā Chii izskatās. Eu mums te arī kāds uz rūtiņām zīmē, fūūū kā tad tu tā, tāda BIEZĀ bet izbeidzās naudiņa priekš lapām? ![]() Pārāk daudz lapas iztērēji, ķēpājot papīru! ![]() ![]() p.s. pārskatīju tavu galeriju, secināju ka kļūdījos, tu nejēdz zīmēt! ![]() This post has been edited by enigmo: May 26 2007, 13:18 |
exile |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 244 Joined: 1-November 06 From: back to back - Rīga ![]() |
atrast sveshaa galerijaa vienu darbu uz ruutinlapas nav taspats, kas ziimeet visus savus darbus. Shim komentam redzu tik vienu iemeslu - sweet revenge
-------------------- No name superhero
|
enigmo |
![]()
|
Unregistered ![]() |
atrast sveshaa galerijaa vienu darbu uz ruutinlapas nav taspats, kas ziimeet visus savus darbus. Shim komentam redzu tik vienu iemeslu - sweet revenge Nu sava taisnība tev jau ir! ![]() ![]() This post has been edited by enigmo: May 26 2007, 18:07 |
Tomoko |
![]()
|
ZOMGZOMGZOMG!!! ES UZZĪMĒJU DARBU UZ RŪTIŅU LAPAS CIK BRIESMĪGI LATVIJAS IEDZĪVOTĀJI DĒĻ TĀ IZMIRS!!!!!!!
It's like.. whatever? Piekasīties nav nekāda māksla. To māk jebkurš un ar to noteikti nav jālepojas. Arī atreibība manā izpratnē ir kaut kas stulbs. Tā neko neatrisina. Variet protams kasīties kā kaut kādi suņi tālāk, bet man nav nekādas gribēšanas tērēt savu laiku tādiem kā jūs. This post has been edited by Tomoko: May 26 2007, 19:20 |
enigmo |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Hmzz... a diez kā man bija? a? man uzreiz pie katra sīkuma piesējās un izteica satīristiskus jociņus! Un man visi piekasas... bet pag ja nepiekasas vai nekoriģē darbu tad jau ir SPAMS! ha, tad jau liela daļa te esat spameri! ha...
![]() ![]() ![]() ![]() |
Cowkiller |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... ![]() |
-------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 16:13 |