![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Kirara |
![]()
|
![]() Neko youkai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 470 Joined: 6-February 06 From: Wenden ![]() |
Manam datoram ekrāns rāda divas reizes visu bālāku, tāpēc man tavus zimējumus ir grūti apskatīt.
Pats pēdējais tev ir labi izdevies (nu jā, šo es labāk varu apskatīt) , sevišķi acis! (galva ir vienīgais ko varu normāli apskatīt) |
Dead Star |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 394 Joined: 23-October 05 From: the other side of the Gate ![]() |
Acis tiešām iznākušas skaisti,bet man šķiet,ka visu(tas ir degunu un muti,acis ar) vajadzētu vairāk nobīdīt pa labi,jo salīdzinot ar sejas formu kaut kā pašreizējā neštimmē - pašai sejai pārāk liela nobīde pa kreisi... Nu bet tā jauks zīmējums
![]() |
Tomoko |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 594 Joined: 27-April 05 ![]() |
Nu, beidzot tiku pie skenera un es izmantoju izdevību XP Šie abi zīmējumi zīmēti Zvieniekciemā, kur nebija interneta civilizācija.XD
![]() ![]() This post has been edited by Tomoko: Aug 14 2006, 17:51 |
Aven |
![]()
|
![]() Kaigan īpašums Group: weirdo Posts: -170 Joined: 21-November 05 From: Rīga => Vecmīlgrāvis ![]() |
...Zvieniekciemā... Ja tā ir tā vieta kura atrodas aiz Saulkrastiem uin pirms tuujas/ruupeem/kursiishiem-tad tas ir Zvejniekciems ![]() Diezgan smuki darbi! Tikai pirmajam proporcijas galva:ķermeni nav īpaši pareizas manuprāt un otrais ir par spilgtu :/ This post has been edited by Aven: Aug 14 2006, 18:20 -------------------- ![]() |
Tomoko |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 594 Joined: 27-April 05 ![]() |
...Zvieniekciemā... Ja tā ir tā vieta kura atrodas aiz Saulkrastiem uin pirms tuujas/ruupeem/kursiishiem-tad tas ir Zvejniekciems ![]() Diezgan smuki darbi! Tikai pirmajam proporcijas galva:ķermeni nav īpaši pareizas manuprāt un otrais ir par spilgtu :/ Jā, jā, tas pats Zvieniekciems! ![]() Otrais par spilgtu? o.ō Man liekas, ka par gaišu... bet nu, skeneri gan par to sist nevajag.. |
Karamele |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 695 Joined: 7-December 05 From: huhu ![]() |
pirmais visai dīvains, viņas galvas forma man uzdzen šermuļus.
otrais ir ļoti smuks man patīk ^^ vērojams progress savā ziņā. |
Tomoko |
![]()
|
pirmais visai dīvains, viņas galvas forma man uzdzen šermuļus. Ehh, neko darīt! Es tikai mācos zīmēt! :P otrais ir ļoti smuks man patīk ^^ vērojams progress savā ziņā. Wii~! Paldies! Ja tā godīgi.... tas bija domāts kā skricelējums, bet rezultāts labs sanāca un iepatikās! :) This post has been edited by Tomoko: Aug 16 2006, 23:53 |
Taison |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 125 Joined: 26-February 06 ![]() |
hmm... pirmajaa darbaa liekas ka galva nav pareiza... [ pats kjermenis ir tieshi no priekshas redzams a galva ieliekta un atrodas pa daudz uz kreiso pusi... apskaties kur kakls beidzas meitenei... nu labi shito iespeejams buus gruuti saprast... un apgjeermaa ieliec vairaak krunku... un meitenei zem kruutiim [khm
![]() un otrais- piemiiliigi ![]() |
zeloco |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 708 Joined: 17-August 05 From: Tulett ![]() |
![]() man kaa sadistam patiik shitais :3 kakls vareeja buut nedaudz resnaaks, bet tas nemaz neduras aciis... Kopumaa darbs manupraat labs ^^ -------------------- ![]() |
Tomoko |
![]()
|
QUOTE hmm... pirmajaa darbaa liekas ka galva nav pareiza... [ pats kjermenis ir tieshi no priekshas redzams a galva ieliekta un atrodas pa daudz uz kreiso pusi... apskaties kur kakls beidzas meitenei... nu labi shito iespeejams buus gruuti saprast... un apgjeermaa ieliec vairaak krunku... un meitenei zem kruutiim [khm ![]() Yep, tas viss ir zināms! ![]() QUOTE un otrais- piemiiliigi ![]() Thankies! ^^ *** QUOTE man kaa sadistam patiik shitais :3 kakls vareeja buut nedaudz resnaaks, bet tas nemaz neduras aciis... Kopumaa darbs manupraat labs ^^ Nu kakls varēja būt labāks, bet esmu pārāk slinka lai kaut ko izlabotu. XP Bet vispār, paldies! ^-^ *** Labi.. iemēģināju Photoshop 7.0 ar kuru ga-lī-gi nejēdzu darboties.. Lūk - rezultāts. ![]() ![]() This post has been edited by Tomoko: Aug 22 2006, 17:52 |
Kirara |
![]()
|
![]() Neko youkai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 470 Joined: 6-February 06 From: Wenden ![]() |
Jaukas, maigas kraasas...
![]() Man ljoti patiik. ![]() |
Lucy |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 26 Joined: 21-March 06 ![]() |
Njaw.. Tomoko.. ko lai man tew jaasaka?
![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() |
Tomoko |
![]()
|
Jaukas, maigas kraasas... ![]() Man ljoti patiik. ![]() Nu, es jau centos ![]() Njaw.. Tomoko.. ko lai man tew jaasaka? ![]() ![]() ![]() Nu, ir bijuši labāki. XD Un labi zīmējumi arī ir retums. ![]() |
Janots |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 246 Joined: 9-November 04 From: балванское болото ![]() |
un tomeer gribeetos kaut kadu enu, vai spiduminu kaut kur. Darbins loti piemiligs!
![]() This post has been edited by Janots: Aug 29 2006, 18:47 -------------------- ![]() А вот и плесень зацвела.... |
lilion |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 315 Joined: 2-May 06 From: Braindead land ![]() |
Skaisti. Teikšu tizlāko frāzi savā mūžā tā turpini
* Vai tu apzinies ka tu man uzdzen nepārvaramu velmi zīmēt ?* -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 22:04 |