![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Tomoko |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 594 Joined: 27-April 05 ![]() |
Keydan, ami, kloķi, paldies!:3 Par īkšiem tikai tagad pamanīju [nu, pieņemsim, ka viņai ir divas kreisās rokas]. XD
Tigrozaur, vispār es šo zīmējumu zīmēju Dojo spēlei, bet kāds mazs, nelietīgs skeneris mani piekāsa un tos darbus neieskenēja un Dojo šis zīmējums nenokļuva. Pankūku meitenes, manuprāt ir viskrutākās un viņas valdīs pār pasauli.:3 Paldies par labajiem vārdiem, kurus veltīji :3 A kādēļ meitene nevar runāt ar veciem, jocīgiem uzbudinātiem džekiem, kahi? XD It's possible, ya know :B Zinu, ka apģērbs nav detalizēts, bet man tāds vēl ilgi nebūs, jo es ķermeni un apģērbu zīmēju vissliktāk, bet pašlaik es cenšos to labot. Tikai likt sejas - tas nav interesanti. :/ Tad es tajā darbā var teikt neko neieguldu.. This post has been edited by Tomoko: Feb 25 2007, 01:18 |
Shatako |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 251 Joined: 19-August 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
Tas darbs kur tai mečai ir lilaa mati...
Manuprāt vajadzētu piestrādāt pie fona vismaz izkraasot! ![]() Man patiik ka viņai ir lilā mati un taa bantiite matos! ![]() Nu es kā kritiķe vairs nepiesiešos.... ![]() ![]() ![]() Ir ok. ![]() This post has been edited by Shatako: Mar 4 2007, 16:04 -------------------- ![]() !FAT ANIMALS ARE HORNY! C: |
metaphor |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 141 Joined: 27-February 07 ![]() |
forshi darbi, it iiipashi tas chibi banaana mizaa
![]() -------------------- what does it mean?
![]() |
Tomoko |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 594 Joined: 27-April 05 ![]() |
Šo te mēs mūsdienās formulētu par garlaicību.:B
|
Misa |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 311 Joined: 12-November 06 From: ? ![]() |
mmm, pat tad ja garlaicība, meitenīte ir piemīlīga un tekstiņš nežēlīgi labs. Nju man jau patiik ^ ^ It īpaši viņas tērps un tas burtiņu stils (vai arī kā tur to stučkinu sauc XD) kurā raskstīts "smile for me ot once" :3
-------------------- Nori Nori Nori~ |
Tomoko |
![]()
|
Paldies, Misa, tev jau nekad var gruuti pateikt kaut ko labu [ vai vispaar kaut ko pateikt] XD
Btw, ja kaadu interesee, nedaudz veelaak iemetiishu divus savus ziimeejumus.. Taa kaa varat izdomaat, vai plaanojat ieiet shajaa topicaa, vai nee. Btw, Alma, man tev visi ziimeejumi jaasaak raadiit? Starp citu, vari parakaaties paaris postus veelaak, kur es pateicu, ka esmu to noziimeejusi. Bee. xP This post has been edited by Tomoko: Mar 29 2007, 18:54 |
Asuka |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 354 Joined: 8-July 05 From: bottle of Concha y`Toro ![]() |
XD I was a goddamn lazy-ass un tikai tagad ieskanēju to tavu darbu :3 XD gome, gome, ka tik vēlu. ![]() Tomo.. es šito ģeniālo darbu neesmu redzējusi. nekad!!! es nezināju ka tu TIK labi zīmē. nēnu, nu, nu... arggg ![]() -------------------- ![]() don`t see. don`t hear. don`t talk. don`t care. ![]() |
Tomoko |
![]()
|
![]() Do you want to know, why Byakuya doesn't have his scarf on? ..because he ate it~!! O.O Owkay, that's all for today. Lielumliels paldies Karamelei, ka viņa ieskenē manus darbus.^^ |
Karamele |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 695 Joined: 7-December 05 From: huhu ![]() |
bet mans skaneris sūkā.
btw man viena šalle pazuda o_O vismaz zinu kur viņa palika... a iņš džeperīšus ar neēd gadījumā? XD ir labi darbiņi, man patīk ^^ |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
tomo, tu rocks.
I'm a tiger...? XD Šalliites.. ja man ari dazjas pazuda, taatad, tu maneejaas shamam aizstiepi... :B -------------------- |
Tomoko |
![]()
|
Paldies par atsauksmēm.. Varēja gan to būt vairāk, bet ko nu es..
Jebkurā gadījumā, mans jaunākais darbs. No oriģināla pārzīmēts pāris reizes, lai līnijas būtu stingrākas/skaidrākas un papīrs būtu tīrāks/vizuāli labāks. :B Beidzot arī nolēmu pievērsties ēnošanai. Kā man tā ir iznākusi, spriežiet paši.. Un es sapratu - akvareļkrāsas/baltā guaša totāli rullē!:3 Maza piezīme - šis darbs nav nozīmēts un tas ir fanarts. Kāds var iedomāties, kas tas ir? ^^ Btw - manas māsas darba skaneris rullē! >w< This post has been edited by Tomoko: Apr 4 2007, 20:19 |
Mimi |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 440 Joined: 31-December 06 ![]() |
Tomo, manuprāt, tu esi spērusi lielu soli, kas ved tevi īsto mākslinieku gaisā. :B
Man patīk ^v^ Kimono rocks, mati arī tādi spīdīgi, tīri :3 ~Ya know, man piestāvētu tāda jaciņa. :I Pat ļoti =^.^= This post has been edited by Roserette: Apr 4 2007, 22:21 -------------------- (sun)
|
Misa |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 311 Joined: 12-November 06 From: ? ![]() |
pag, pag kā šito čomiņu sauca.... inforto our smt ...bet he's sexy anyway ^.~
izdevies patiešām ļoti jauks. -------------------- Nori Nori Nori~ |
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
Edo? xD
Vēl vajadzīgs treniņš, bet tev ir samērā labi darbi. ^^ Tā turpini ![]() -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
Tomoko |
![]()
|
Ou, tencinu visiem. Par to lieeelo soli - man ar taa liekas. Bet veel ir vajadziigs kaads laiks, lai iznaaktu labaaki/smukaaki darbi.^^
Ayumi - tavs mineejums ir nepareizs XD Atbilde ir tuvaaka Misas teiktajam - tas ir Illforte Grantz no Bleach. Mans miiljaakais Arrancars. Wii. :3 |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 08:58 |