![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
lastguru |
![]()
|
![]() The one who knows ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) ![]() |
QUOTE(Kikyou @ Dec 27 2005, 23:02) Dragonball multene ir ļoti interesanta! Pie mums Latvijā viņu nerāda. Tāpēc, ka tur ir ļoti briesmīgi skati! Šie skati var ietekmēt bērnus. Briesmīgie skati laikam bija domāti character design... o.o it iipashi necenzeetaas sceenas, kuras amiishi izgrieza vai piemodificeeja ![]() -------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
QUOTE(Kikyou @ Dec 28 2005, 00:02) Lmfao. Nupat palasīju nedaudz kārtīgāk šur tur... XDD Tagad skatamies, kas mums tur ir. Nu kurš tad nepazīst leģendāros Digimonus! Šī ir viena no labākajām ANIME multenēm. O jā pareiz'! Pokemonus izdomāja Takoshi Tajiri! Satoshi Tajiri, damnit! <_> Dragonball multene ir ļoti interesanta! Pie mums Latvijā viņu nerāda. Tāpēc, ka tur ir ļoti briesmīgi skati! Šie skati var ietekmēt bērnus. Briesmīgie skati laikam bija domāti character design... o.o Jaa jaa! Shitaas rindinjas es arii izlasiiju. Diezgan pasmeejos par tiem dullajiem teikumiem! Tur veel bija! ![]() -------------------- |
Niks |
![]()
|
Lira member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1032 Joined: 13-July 05 ![]() |
Gribētos zināt, ko viņš teiktu par Elfen Lied.
![]() |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Nja vinja seju gribeetos redzeet! Vispaar jebkuru citu anime, nee vispaar animes ir tik nevaaji daudz!!! Ja jau vinjsh shitaa njemas ar datoru, kaapeec neuztaisa norm apvienotu anime saitu...
-------------------- |
Gutts |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 122 Joined: 22-October 05 From: fantaziju pasaule ![]() |
QUOTE(Sushi @ Dec 27 2005, 23:49) Nja vinja seju gribeetos redzeet! Vispaar jebkuru citu anime, nee vispaar animes ir tik nevaaji daudz!!! Ja jau vinjsh shitaa njemas ar datoru, kaapeec neuztaisa norm apvienotu anime saitu... Atbilde ir pavisam vienkarsa. Zanasanu trulums gan anime gan koda zina un protams prasme. Pec gadiem 5 varbut redzesi ko kartigu par animi ja cilveka redzes logs paplasinasies. Bet nav verts ceret. Tas pie linkiem ari labais yugioh saits. |
Grifix |
![]()
|
Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 15 Joined: 25-April 05 From: Parogre ![]() |
Manskiet sita lapinja ir laba maziem berniem nu vinjiem tas varetu skist diezgan aizraujoshi. Un smieties par sho lapu ir lidziga ka smieties par maza bebja autinjiem kuros ir ielikts liels nemakulibas un nezinashanas klucis aiziet uz podinja to visu izdarit ka nakas. So what? ja ta padoma tas ir smiekligi!
![]() ![]() |
aivvv |
![]()
|
![]() weirdo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 505 Joined: 18-September 04 From: patiess pokemonu pavelnieks un kurbijkurnes fans ![]() |
taa viss te es par animeem vairs neko nelasiissu es esju uz turini
![]() ![]() ![]() un cik var atkaartot es neesmu pokemonu bet figimonu fans saistiibaa ar animi pokemoni man patiik dziivee un tur vispaar ir tik daudz rulleejossu lietu kaadas te paaris stundas buutu jaameklee un tad veel nez vai izraktu taadaa daudzumaa.... -------------------- ![]() best anime ever ;) nedraazies pa labi un pa kreisi ja nespeej ar to sadziivot... miili savu dibenu un vinnss miilees tevi un tas nekas ka mans dibens vienalga ir smukaaks par taveejo he he |
jugimoto |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 21 Joined: 6-October 07 ![]() |
oki chaw, es uztaisiju to saitu
![]() tad es biju siiks un stulbs, ja man bija kadi 11 gadi saaku kautko skrubinaaties.. Tagad esmu vairaak uzzinajis kas ir anime, un pats ar iereecu pa to saitu ![]() tagad man ir 16 ![]() ![]() Ienac Mana Pasaulee! |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
un deelj kam mazoheet pazinjojot par sho faktu? lai uzmetaas kritizeejoshas maitu lijas? ja tas taa uztrauc, pameegjini lamaas atrast 1/5 konstruktiivas kritikas/aizraadiijumu un njem veeraa, papildinot pieredzi.
|
Naktspukjiite |
![]()
|
![]() ecchi nāve ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 242 Joined: 1-January 05 ![]() |
Lija apvainosies.
![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 16:39 |