![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
ShinChan |
![]()
|
||
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Divos teikumos? Tu par mums njirgaajies? -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
||
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Nu kaa tu taa vareeji uz mani padomaat.. es..par jums...
![]() Nu vari triijos teikumos... Nu man vaaedusakot lietas kursaa var kautkaa ievirziit.. es esmu slinka un nelasiishu, tuuliit kaa saakshu ne-po-temu raxtiit... pasham noriebsies... ![]() -------------------- ![]() |
ShinChan |
![]()
|
||
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Tu prasi no manis neiespeejamo, bet nu labi. Man ar keitaro izcelaas vaardu divkauja par Bazniicas lietaam. Un edg pa vidu ieblieza apcerejumu par psihi, beerniem un samaitaatiibu. Comprende? rakstiit vari jebkuraa gadiijumaa, mums te viss ir ne pa teemu ![]() -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
||
keitaro |
![]()
|
||
Unregistered ![]() |
nu es jau otro dienu te apgrozos (uzdūros šim topikam un konstatēju, ka neesmu neko iepostojis) mans skatījums, pirms sāku te kaut ko rakstīt bija - sanākuši te visādi, lamā Baznīcu, kuru principā nepazīst un kritizē Bībeli, kuru neviens nav izlasījis. drusciņ ironiski... |
||
keitaro |
![]()
|
||
Unregistered ![]() |
okaerinasai - offtopicā, Yume! |
||
ShinChan |
![]()
|
||
Obizjaesj, esmu ilzasiijis Bibeles izdevumu beerniem, taapeec juutos tiesiigs pilnveertiigi liidzdarboties debatee ![]() -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
||
keitaro |
![]()
|
||
Unregistered ![]() |
tad jau tu vari arī izlasīt avīzē īsu anotāciju par filmu un rakstīt lielas recenzijas par viņu, ko? |
||
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Es izlasiiju jauno deriibu, vairaak nekaa nepaveicu...
Man te taktisks jautaajums, pacel rokas tie kas ir lasiijushi Biibeli... -------------------- ![]() |
keitaro |
![]()
|
||
Unregistered ![]() |
kaut ko jau daudzi te ir lasījuši. tāpēc jau es te uzsāku tā diezgan asi iebilst, jo cilvēki salasījušies visādas druskas gudri spriedelē... |
||
ShinChan |
![]()
|
||||
Vai tad praksee taa arii nenotiek? Labi jokus pie malas, raadaas, ka tu mani uzskati par turpmaakas diskusijas necieniigu. Taa jau dziivee notiek, juus neesat kompetenti spriest par lietaam, kuras juus it kaa neizprotiet, tacju ar sekaam (sjajaa gadiijumaa negatiivajaam) jums buus jaasadziivo tik un taa, esi tu teologs vai neesi. Taa sanaak? Bet muusu diskusija jau nav tikai par Biibele, lai arii es apsjaubu to pienjeemumu, ka izbrienot cauri tiai 90% nevajdziigaas Biibeles info daljai es guutu kaadu mentaalu labumu vai savaadaaku izpratni kaada taa man ir sjobriid. Iegaumee ka mees nerunaajam par debesu valstiibu, bet gan par miesiigu kjermenju riiciibu te pat uz greeciigaas zemes, lai kaadi ideaali buutu ietverti Biibelee, ir skaidri redzams, ka praksee notiek pavisam kas cits. manupraat, Biibeles izlasiisjana no vaaka liidz vaakam nav pretarguments visaam manis izteiktajaam atzinjaam, bet kaa veelies. -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
||||
ShinChan |
![]()
|
||||
Tipiska snobiska teologu nostaaja, kaa peec rokasgraamatas ![]() -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
||||
keitaro |
![]()
|
||
Unregistered ![]() |
ok, labi - sorry ka es te cenšos runāt cilvēkiem nesaprotamā valodā. man bija jāsaprot, ka tas, kas man ir pašsaprotams, citiem nav tik pašsaprotams. biju jau piemirsis kā tas ir - skatīties uz to visu no ārpuses. tu runā par ideāliem, bet - ne Bībeles ne arī Kristīgās Baznīcas uzdevums nav moralizēšana. un ne tikai kristietībā tā tas ir. Reliģijas pats galvenais uzdevums ir grēcīgā cilvēka pestīšana. cilvēki, kas skatās no ārpuses vienmēr ierauga tikai ārējo, būtiskais viņiem paliek svešs. tur jau ir mūsu nesaprašanās avots! |
||
ShinChan |
![]()
|
||
bet kaa viens taa otrs sjo uzdevumu veic tiiri labi jau 2000 gadu. Rodas iespaids, ka tu kaa strauss veelies iebaazt galvu smiltiis un ne redzeet ne dzirdeet, to, par ko kristietiiba ir paarveertusi pati sevi. Sanaak, ka jaaskataas ir Biibeles tekstos, nevis tajaa, ko piesedzoties ar Biibeli dara bazniicteevi un bazniiceeni. Bet tie jau ir tie, kas liidz mums nogaadaa kristiigaas atzinjas un ja vinu riiciiba neatbilst prieksjrakstiem un taadu ir nospiedosj vairaakums, tad par kaadu kristietiibas pozitiivo efektu var buut runa. -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
||
keitaro |
![]()
|
||||
Unregistered ![]() |
nu tad jau lieliski! kādas tad vēl problēmas?
nu atkal tas pats! vai tiešām tu neredzi atšķirību starp izmantotāju un upuri? iztēlojies skaistu meiteni, kuru ierauga viens maniaks un izvaro! vai skaistā meitene bija vainīga, ka viņu izmantoja viņas skaistuma dēļ? vai tiešām tu teiksi ka šī meitene savi padarījusi par mauku? piedošanu par tik brutālu līdzību, bet tas vislabāk raksturo esošo situāciju |
||||
ShinChan |
![]()
|
||||
kas labi? Tas, ka bazniica moralizee, un strikti noraada, kas ir melns un kas ir balts neatziistot, to ka ir arii peleeks? Neko pozitiivu tur nesaskatu. Taa upura un izmantotaaja liidziiba iisti liidz manai apzinjai neaizgaaja(varbuut esmu stulbs) , kuru tu asociee ar upuri un kuru ar izmantotaaju? -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
||||
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 05:53 |