IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Uzmanību!

Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.

8 Pages V « < 5 6 7 8 >  
Closed TopicStart new topic
> par samaitaatiibu
keitaro
post May 20 2004, 21:25
Post #91

Unregistered

QUOTE (ShinChan @ May 20 2004, 07:35 PM)
Tici man, sjajaa diskusijaa es spiesjanu ar info. veel neesmu pielietojis, jo tad baidos, ka mani izbanotu laukaa jau peec pirmaa posta. Man diskusija noziimee argumentu sacensiibu, kur uzvar speeciigaakie argumenti. Tava stipraa ticiiba bazniicas veertiibaam un kristietiibas nemirstiibai, pret manu bazniicas "nedarbu" uzskaitiijumu. Raadaas, ka neviens no mums nav speejiigs objektiivi no malas paraudziities uz sjo lietu. Man liekas, ka turpmaaka probleemas (ja taada pastaav) iztirzaasjana buus neaugliiga, jo neviens no mums negrasaas piekaapties. Un raadaas, ka tu tiesjaam esi stiprs savaa ticiibaa, par ko tevi var tikai apbriinot wink.gif

paldies, paldies! *klanās*
tieši tā. var redzēt, ka ne es ne tu nevienā punktā nepiekāpsies. (īstenībā es jau sākumā nojautu, ka ShinChan nepiekāpsies - aplausi). man patīk tādi stingri, pārliecināti cilvēki. tas ir labi. kas attiecas uz objektivitāti no malas - kurš gan uz to būtu spējīgs? parādiet kaut vienu cilvēku, kam nav itin nekādas pārliecības, kas varētu vārda tiešā nozīmē skatīties no malas ar objektīvu skatījumu. medālis tam, kas to varēs! laugh.gif
Go to the top of the page
+Quote Post
ShinChan
post May 20 2004, 21:34
Post #92

ultrafilozofs

Group: Chuunin
From: durdom

Dzirdu atviegotas nopuutas no virknes foruma daliibnieku, kas sekoja liidzi sjim vaardu duelim un nu saprot, ka tam buus pienaakusjas beigas....tacju vai tiesjaam?
labi jau labi nespiidzinaasju juus vairs, vismaz sjodien. Praats vairs nenesas uz garu paarspriedumu rakstiisjanu. Gribu pateikties saviem oponentiem, man kopsj piedaliisjanaas debasju turniiros nav bijusji tik labi oponenti kaa edg un keitaro.

--------------------
Es esmu, kas es esmu
User is offlineProfile CardPM
+Quote Post
Seven_of_zero
post May 20 2004, 21:46
Post #93

Hakushaku

From: Riga

Varbūt parunāsim par Korānu.........? Māri Bergholdu. Tuvajiem austrumiem, AL -kaida. Osamu bin ladenu u.c

--------------------
There is nothing imposible.
IPB Image
+Quote Post
keitaro
post May 20 2004, 21:49
Post #94

Unregistered

Dzirdu atviegotas nopuutas no virknes foruma daliibnieku, kas sekoja liidzi sjim vaardu duelim

vai kāds sekoja? kad redzi, ka topiku ir aizsituši 3 cilvēki, tad gandrīz šķiet, ka neviens cits bez tiem 3 cilvēkiem nelasa. bet laikam jau tā nav. realitātes šova princips...
labi jau labi nespiidzinaasju juus vairs, vismaz sjodien. Praats vairs nenesas uz garu paarspriedumu rakstiisjanu.

es arī mēģināšu noturēties nerakstīt nevienu rindiņu šeit. bet nezinu vai izdosies. es teiktu tā - ja kāds pasaka tev, ka tava mīļākā anime s...cks, tad noteikti tev spuras būs augšā. ticību nostādu augstāk par anime, tāpēc, ja kāds grib atkal pacelt iepriekš cilāto tematu (bet neiesaku - būs neauglīgs strīds), tad to ir viegli izdarīt piemetot šeit savu repliku par Baznīcu vai Svētajiem Rakstiem rolleyes.gif
Gribu pateikties saviem oponentiem, man kopsj piedaliisjanaas debasju turniiros nav bijusji tik labi oponenti kaa edg un keitaro.

paldies tev arī! būs šis topiks jāiekopē kādā failā un kaut kur labi jānoglabā! vecumdienās varēs izvilkt un aiz gara laika palasīt.... laugh.gif laugh.gif laugh.gif
tad nu līdz nākamajam disputam!
+Quote Post
keitaro
post May 20 2004, 21:54
Post #95

Unregistered

Varbūt parunāsim par Korānu.........?

šis man patīk! nākamais disputs - lai top!
+Quote Post
Seven_of_zero
post May 20 2004, 21:57
Post #96

Hakushaku

Interesanti vai kāds šeit no mums ir viņu lasījis?

--------------------
IPB Image
+Quote Post
keitaro
post May 20 2004, 22:06
Post #97

Unregistered

QUOTE (Seven_of_zero @ May 20 2004, 08:57 PM)

hmmm,
negribas radīt par sevi traku iespaidu (ShinChan mani jau nodēvēja par teologu, snobu un vēl šo to), bet es esmu lasījis.
bet neceļiet paniku. neesmu nekāds uz visām pusēm skrienošs sinkrētisks fanātiķis. no manis nesagaidīsiet Korāna aizstāvības postus. bet arī zaimus no manis par Korānu nedzirdēsiet.
+Quote Post
ShinChan
post May 20 2004, 22:08
Post #98

ultrafilozofs

pieljauju, ka tu esi, pie tam orgjinaalvalodaa.
Baidos, ka ja saaksju runaat par islamu tad naaksies lietot veel baisaakus epitetus,par augstaak biibelei veltiitajiem. Taapeec izdomaa labi vai ir veerts saakt diskusiju. Varbuut parunaasim par kaadaam mazaak kontraversaalaam lietaam?

--------------------
Es esmu, kas es esmu
+Quote Post
Seven_of_zero
post May 20 2004, 22:08
Post #99

Hakushaku

Labi parunāsim par Al - kaida

--------------------
IPB Image
+Quote Post
edg
post May 20 2004, 22:10
Post #100

limpene grauž aknas

Group: Jounin
From: PM

parādiet kaut vienu cilvēku, kam nav itin nekādas pārliecības, kas varētu vārda tiešā nozīmē skatīties no malas ar objektīvu skatījumu. medālis tam, kas to varēs!

Es jau teicu, ka nav taadu cilveeku (pie runaashanas par beernu samaitaatiibu). Taa nu cilveeks ir iekaartots.

Gribu pateikties saviem oponentiem, man kopsj piedaliisjanaas debasju turniiros nav bijusji tik labi oponenti kaa edg un keitaro.

Man bija iespeeja pieteikties debashu klubinjam, vadiitaaja bija pieredzeejusi diskusijas ar mani, bet slinkums njeema uzvaru - slinkums ir mans ljaunaakais ienaidnieks, ar kuru es tagad beidzot meegjinu ciiniities.

Varbūt parunāsim par Korānu.........? Māri Bergholdu. Tuvajiem austrumiem, AL -kaida. Osamu bin ladenu u.c

Peec gada pilniigi droshi. Tagad veel neesmu lasiijis. Biibeles lasiishana pirmajaa vietaa, jo vairaak ticiigo.

būs šis topiks jāiekopē kādā failā un kaut kur labi jānoglabā! vecumdienās varēs izvilkt un aiz gara laika palasīt....

Ceru, ka Roze taisa kaartiigu backupu shitam forumam un neko nedzeesh. Un, piemeeram, reizi gadaa jaataisa kopija uz nepaarrakstaama datu neseeja, piem., CD.

--------------------
Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis.
+Quote Post
keitaro
post May 20 2004, 22:14
Post #101

Unregistered

QUOTE (ShinChan @ May 20 2004, 09:08 PM)

pieljauju, ka tu esi, pie tam orgjinaalvalodaa.
Baidos, ka ja saaksju runaat par islamu tad naaksies lietot veel baisaakus epitetus,par augstaak biibelei veltiitajiem. Taapeec izdomaa labi vai ir veerts saakt diskusiju. Varbuut parunaasim par kaadaam mazaak kontraversaalaam lietaam?

varētu sarunāt tā: par pārāk asiem izteikumiem un necenzētiem vārdiem met ārā uzreiz laugh.gif tas tā, ne pārāk nopietni.
Labi parunāsim par Al - kaida

nu nē, tas nu gan man nepatīk. par teroristiem mums būs pārāk līdzīgi viedokļi. nebūs ne izglītojoši, ne arī interesanti!
+Quote Post
Seven_of_zero
post May 20 2004, 22:15
Post #102

Hakushaku

Labi varbūt nerunāsim par visu šito vairāk.
gribu parunāt par pašu forumu CIK MB vai GB sver viņs tagad?

--------------------
IPB Image
+Quote Post
ShinChan
post May 20 2004, 22:19
Post #103

ultrafilozofs

Eu nu nevajag par starptautiskajiem konflitktiem un politku vispaar, man jau taa visa dziive no taa sastaav. Varbuut apspriezajm miiksto rotlajlietu ietekmi uz beernu psihisko attiistiibu? Vai kaapeec man ir slinkums pabeigt savu kursadarbu? Luuk taas ir lietas, kas ir apspriesjanas veertas. Tacju ja veelaties varam arii par islama fundamentaalistiem un jaunajiem ASV fotograafiem - perfomancju meistariem. Taadas cilveeku piramiidas un sunja motiivus reti kuraa fotoizstaadee dabuu redzeet (drosji vien saprotat par ko ir runa laugh.gif )

--------------------
Es esmu, kas es esmu
+Quote Post
Seven_of_zero
post May 20 2004, 22:21
Post #104

Hakushaku

ooo jā . Tur amīši nedaudz papriecājās. Nu nevarēja taču pentagons zināt ka cietumu apsargiem patīk sado mazo.

--------------------
IPB Image
+Quote Post
edg
post May 20 2004, 22:44
Post #105

limpene grauž aknas

Group: Jounin
From: PM

QUOTE (ShinChan @ May 20 2004, 09:19 PM)
Vai kaapeec man ir slinkums pabeigt savu kursadarbu?

Ja tu atrodi risinaajumu uz sho probleemu, dari man zinaamu un izpestii mani no liidziigu probleemu guusta.

--------------------
Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis.
+Quote Post

8 Pages V « < 5 6 7 8 >
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16 June 2025 - 18:57