![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
keitaro |
![]()
|
||
Unregistered ![]() |
paldies, paldies! *klanās* tieši tā. var redzēt, ka ne es ne tu nevienā punktā nepiekāpsies. (īstenībā es jau sākumā nojautu, ka ShinChan nepiekāpsies - aplausi). man patīk tādi stingri, pārliecināti cilvēki. tas ir labi. kas attiecas uz objektivitāti no malas - kurš gan uz to būtu spējīgs? parādiet kaut vienu cilvēku, kam nav itin nekādas pārliecības, kas varētu vārda tiešā nozīmē skatīties no malas ar objektīvu skatījumu. medālis tam, kas to varēs! ![]() |
||
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Dzirdu atviegotas nopuutas no virknes foruma daliibnieku, kas sekoja liidzi sjim vaardu duelim un nu saprot, ka tam buus pienaakusjas beigas....tacju vai tiesjaam?
labi jau labi nespiidzinaasju juus vairs, vismaz sjodien. Praats vairs nenesas uz garu paarspriedumu rakstiisjanu. Gribu pateikties saviem oponentiem, man kopsj piedaliisjanaas debasju turniiros nav bijusji tik labi oponenti kaa edg un keitaro. -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
Seven_of_zero |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 826 Joined: 30-March 04 From: Riga ![]() |
Varbūt parunāsim par Korānu.........? Māri Bergholdu. Tuvajiem austrumiem, AL -kaida. Osamu bin ladenu u.c
-------------------- There is nothing imposible.
![]() |
keitaro |
![]()
|
||||||
Unregistered ![]() |
vai kāds sekoja? kad redzi, ka topiku ir aizsituši 3 cilvēki, tad gandrīz šķiet, ka neviens cits bez tiem 3 cilvēkiem nelasa. bet laikam jau tā nav. realitātes šova princips...
es arī mēģināšu noturēties nerakstīt nevienu rindiņu šeit. bet nezinu vai izdosies. es teiktu tā - ja kāds pasaka tev, ka tava mīļākā anime s...cks, tad noteikti tev spuras būs augšā. ticību nostādu augstāk par anime, tāpēc, ja kāds grib atkal pacelt iepriekš cilāto tematu (bet neiesaku - būs neauglīgs strīds), tad to ir viegli izdarīt piemetot šeit savu repliku par Baznīcu vai Svētajiem Rakstiem ![]()
paldies tev arī! būs šis topiks jāiekopē kādā failā un kaut kur labi jānoglabā! vecumdienās varēs izvilkt un aiz gara laika palasīt.... ![]() ![]() ![]() tad nu līdz nākamajam disputam! |
||||||
keitaro |
![]()
|
||
Unregistered ![]() |
šis man patīk! nākamais disputs - lai top! |
||
Seven_of_zero |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 826 Joined: 30-March 04 From: Riga ![]() |
Interesanti vai kāds šeit no mums ir viņu lasījis?
![]() |
keitaro |
![]()
|
||
Unregistered ![]() |
hmmm, negribas radīt par sevi traku iespaidu (ShinChan mani jau nodēvēja par teologu, snobu un vēl šo to), bet es esmu lasījis. bet neceļiet paniku. neesmu nekāds uz visām pusēm skrienošs sinkrētisks fanātiķis. no manis nesagaidīsiet Korāna aizstāvības postus. bet arī zaimus no manis par Korānu nedzirdēsiet. |
||
ShinChan |
![]()
|
||
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
pieljauju, ka tu esi, pie tam orgjinaalvalodaa. Baidos, ka ja saaksju runaat par islamu tad naaksies lietot veel baisaakus epitetus,par augstaak biibelei veltiitajiem. Taapeec izdomaa labi vai ir veerts saakt diskusiju. Varbuut parunaasim par kaadaam mazaak kontraversaalaam lietaam? -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
||
Seven_of_zero |
![]()
|
Labi parunāsim par Al - kaida -------------------- There is nothing imposible.
![]() |
edg |
![]()
|
||||||||
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Es jau teicu, ka nav taadu cilveeku (pie runaashanas par beernu samaitaatiibu). Taa nu cilveeks ir iekaartots.
Man bija iespeeja pieteikties debashu klubinjam, vadiitaaja bija pieredzeejusi diskusijas ar mani, bet slinkums njeema uzvaru - slinkums ir mans ljaunaakais ienaidnieks, ar kuru es tagad beidzot meegjinu ciiniities.
Peec gada pilniigi droshi. Tagad veel neesmu lasiijis. Biibeles lasiishana pirmajaa vietaa, jo vairaak ticiigo.
Ceru, ka Roze taisa kaartiigu backupu shitam forumam un neko nedzeesh. Un, piemeeram, reizi gadaa jaataisa kopija uz nepaarrakstaama datu neseeja, piem., CD. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
||||||||
keitaro |
![]()
|
||||||
Unregistered ![]() |
varētu sarunāt tā: par pārāk asiem izteikumiem un necenzētiem vārdiem met ārā uzreiz ![]()
nu nē, tas nu gan man nepatīk. par teroristiem mums būs pārāk līdzīgi viedokļi. nebūs ne izglītojoši, ne arī interesanti! |
||||||
Seven_of_zero |
![]()
|
Labi varbūt nerunāsim par visu šito vairāk.
gribu parunāt par pašu forumu CIK MB vai GB sver viņs tagad? -------------------- There is nothing imposible.
![]() |
ShinChan |
![]()
|
Eu nu nevajag par starptautiskajiem konflitktiem un politku vispaar, man jau taa visa dziive no taa sastaav. Varbuut apspriezajm miiksto rotlajlietu ietekmi uz beernu psihisko attiistiibu? Vai kaapeec man ir slinkums pabeigt savu kursadarbu? Luuk taas ir lietas, kas ir apspriesjanas veertas. Tacju ja veelaties varam arii par islama fundamentaalistiem un jaunajiem ASV fotograafiem - perfomancju meistariem. Taadas cilveeku piramiidas un sunja motiivus reti kuraa fotoizstaadee dabuu redzeet (drosji vien saprotat par ko ir runa
![]() -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
Seven_of_zero |
![]()
|
ooo jā . Tur amīši nedaudz papriecājās. Nu nevarēja taču pentagons zināt ka cietumu apsargiem patīk sado mazo.
![]() |
edg |
![]()
|
||
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Ja tu atrodi risinaajumu uz sho probleemu, dari man zinaamu un izpestii mani no liidziigu probleemu guusta. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
||
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 18:57 |