![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Jaladin |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 346 Joined: 15-October 04 From: Tanelorn ![]() |
![]() -------------------- Geeks rock!
|
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Te būs kaut kas tradicionālāks...
![]() -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
Oo
![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
![]() -------------------- ![]() |
Ella |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1080 Joined: 16-May 04 From: Wherever my heart takes me ... *^^* ![]() |
o_O man kautkaadu diivainu pidzjamu atgaadina
![]() -------------------- If there's so mutch i must be, can i still just be me? The way I am... Can I trust in My own heart, or remain just one part, of some big plan...
|
not_alone |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 460 Joined: 3-December 04 From: Nenoteikta atrašanās vieta ![]() |
njaa...siewietei seja ir pabriesmiiga,bet kleita.....
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Runājot par seju, nu Ryoko Ikeda tāvienmēr zīmē, ar laiku pierod. Pat sāk atrast tā labās puses.
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Neapvainojies Yume, bet tās "dāmas" izskatās pēc no morga izvilktiem transseksuāļiem, kam virsū uzsstīvētas kleitas. Drebulis pār kauliem pārskrēja uzluukojot tādas šausmas.
Te būs jauka čiepiņa greznā autfitā ala "bomž" ![]() ![]() -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
Yume |
![]()
|
Hehe, tās vel ir piķītes ( par iepriekšējām bildēm) Ikeda-sensei lielākoties zīmēja 80-90-to gadu sākumā, un a laik sieviešu zīmētās mangasbija pārsvara visas tādā stilā.
Un šitas lai nav offt. ![]() -------------------- ![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
ShinChan |
![]()
|
Ideja par skolas formām
![]() ![]() -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
Kima |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 739 Joined: 16-June 04 From: atkla jau laikam paarwaacos...... <_< ![]() |
[quote=Kikumi,Jan 4 2005, 15:04]
![]() kikumi, kur tu shito atradi? Luudzu, luudzu!!!! ![]() ShinChan, ja manaa skolaa iewiesiis skolas formu es ar wisaam 4 buushu par sho!!!!!!!! -------------------- (\_/)
(^.^) This is Bunny. Copy Bunny to your signature ( (')(') to help him achieve world domination. """""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" |
Kikumi |
![]()
|
![]() Ecchi-san ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1286 Joined: 3-May 04 From: Rīga ![]() |
Ferricorp <---- te!
![]() -------------------- Go and die, please.
|
aya-angel |
![]()
|
![]() chibi tenshi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 738 Joined: 4-May 04 From: Zoļiks foreva!!! :D ![]() |
*Aya spēlējās ar skaneri*
![]() ![]() -------------------- Beauty is where you do not expect it.
So open your eyes and look carefully. ![]() ![]() |
Kikumi |
![]()
|
![]() Ecchi-san ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1286 Joined: 3-May 04 From: Rīga ![]() |
Jautrie japāņi!
![]() Ehh, es ar gribētu kaut ko tādu... -------------------- Go and die, please.
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 08:58 |