![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
O_O Varu tikai piebalsot not_alone... Mīļi..... ^____^
![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Ak tad patīk gan, ko?! Te būs vēl...
![]() ![]() ![]() -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
not_alone |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 460 Joined: 3-December 04 From: Nenoteikta atrašanās vieta ![]() |
paga paga...man cietais disx ir taa bik paarbaazc....
![]() ![]() -------------------- ![]() |
sandzi |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 355 Joined: 27-January 05 From: purv4iks ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
not_alone |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 460 Joined: 3-December 04 From: Nenoteikta atrašanās vieta ![]() |
nju ko,me likez...
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() |
not_alone |
![]()
|
![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() |
-kumori- |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 322 Joined: 5-February 05 From: 【 My Own Paranoia 】 ![]() |
shitie labaki!!!
![]() ![]() ![]() -------------------- |
sandzi |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 355 Joined: 27-January 05 From: purv4iks ![]() |
cerams kad jums patiks
![]() ![]() |
asamashii ritori banpaia |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 423 Joined: 8-July 04 ![]() |
mimi - nice pics, bet par to ka šitas topiks paliek par goth/lol(ita) topiku - ghh, tam taču var uztaisīt atsevišķu drūmo pavedienu...
-------------------- All the english I know, I learned watching anime.
|
-kumori- |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 322 Joined: 5-February 05 From: 【 My Own Paranoia 】 ![]() |
Pffff... Kada tur gothic? ? ? No gothic tur nav ne minjas!!! Es tikai forshu bildi ieliku!
![]() -------------------- |
asamashii ritori banpaia |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 423 Joined: 8-July 04 ![]() |
tu jau jā, es par pārējiem fanātiem runāju... tu riktīgi smukas bildes ieliki. viss mierīgi
![]() -------------------- All the english I know, I learned watching anime.
|
not_alone |
![]()
|
khm,$ii topica nosaukums ta4u ir-tas tik ir teerps! taatad teerpi,kas patiik foruma lietotaajiem.taa ka nav kur piesieties
![]() ![]() -------------------- ![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
QUOTE(asamashii ritori banpaia @ Feb 6 2005, 15:35) , bet par to ka šitas topiks paliek par goth/lol(ita) topiku - ghh, tam taču var uztaisīt atsevišķu drūmo pavedienu... Daļēji jau tev taisnība, pats arī pie tā jūtos vainīgs, taču ko var darīt, ja patīk mazas sarkanacainas meitenītes melnās cakainās kleitiņās ![]() Šis būs no citas operas... ![]() -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
-kumori- |
![]()
|
QUOTE tu jau jā, es par pārējiem fanātiem runāju... tu riktīgi smukas bildes ieliki. viss mierīgi ![]() Nju tad viss ir o.k.i. ![]() -------------------- |
Ella |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1080 Joined: 16-May 04 From: Wherever my heart takes me ... *^^* ![]() |
QUOTE(sandzi @ Feb 6 2005, 01:46) Hallo shitais gan jau ir pie kaazu teerpiem pati liku iekshaa ![]() ![]() -------------------- If there's so mutch i must be, can i still just be me? The way I am... Can I trust in My own heart, or remain just one part, of some big plan...
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 14:52 |