![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Manas domas sheit sakriit ar lastguru:
http://otaku.lv/index.php?showtopic=2420&v...indpost&p=67928 Ir konkreetas mangas, kas no manis 10ls dabuus bez liekas domaashanas. Tajaa pashaa laikaa par lielaako dalju es nedoshu arii tos 2ls. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Nu, ja kās grib, lai mangas pirktu un šī kultūra attīstītos, tām jābūt ap 3.50, jo tie cilvēki, kas tāš pirks, būs lielākoties visādi lūzeri, heh heh (es), vai jaunieši (atkla es), kuriem ar to naudu ir tā kā ir. 4ls jau ior par daudz. Tā kā mēnešbiļete 2 tramsportiem, gandrīz vai. O.o
-------------------- ![]() |
Blackout |
![]()
|
![]() Gimme More ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 294 Joined: 4-November 05 From: Riga ![]() |
Nu, es pirktu par 4LS, kursh te ir piemineets....Man liekas, lai gan visa manga mums ir ljoti miilja, bet vai vinja ir tik daargi veerta?
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
|
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Es maxāju par kartiņu 7.15ls!!! ja es taigātu ar kājām, es sen būtu mirusi! es tachu "devochka na pabegushkah" >.> Mangām es šajā darbā pelnu, mangām! altaidīs no darba, es labi, ja 1ls varēšu mangām iedot! Alas.
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
es par mangu maksaatu 7Ls un leetaak, vairak dotu tikai ja kaada manga kuru man ljoti vajag.
Latvijaa paardos magas??/ wiiiiii |
Dzonis |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 585 Joined: 19-February 04 ![]() |
neko jaunu nepateikshu, tik pievienojos zenofex, lastgutu un edq baram (vinju teikto skatiit augstaak)
-------------------- |
anishuara |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 614 Joined: 11-February 05 From: somewhere deep inside ![]() |
Uzskatuka par mangaam man buutu zheel maxaat vairaak par2 ls un tas tikai taapeec ka ir baigaais naudas truukums...
![]() -------------------- |
Janus |
![]()
|
![]() CLRAWE ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 265 Joined: 24-March 05 From: Soul society ![]() |
Mangu es laprat pirktu ari pa 5Ls bet ja butu dargak tad gan jabut kaut kam ipasam lai pirktu.
![]() -------------------- |
Shoune |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 119 Joined: 13-July 05 From: tagad uz kadu laiku parvacos uz Londonu... =( ![]() |
Ta ka man apmierina par vienu mangu maksat 7 marcinas(7 latu, Anglija), man liekas ka 7 lati butu normali...
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
domaaju, vairumam izdodamaa summa ir atkariiga no konkreetas mangas veertiibas. polls/diskusija imho ir diezgan lieka.
|
kaarleens |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1150 Joined: 13-February 04 From: Jelgava ![]() |
Gribeetos piebilst ka gribeetos mangu tomeer varbuut angliski, bet nu ja kvalitatiivi iztulkots bez charu vaardu kropljojumiem kaa to citreiz miil dariit krievu tulkotaaji, tad arii vareetu lasiit krieviski.
Ehhh ja Riiga kaads uztaisiitu mangas kafejniicu ehh nereaali sapnjic ![]() -------------------- PERVERTS HELPING PERVERTS
![]() |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
QUOTE(Church @ Jan 5 2006, 03:09) domaaju, vairumam izdodamaa summa ir atkariiga no konkreetas mangas veertiibas. polls/diskusija imho ir diezgan lieka. Atkarīgs no personas ienākumiem un tā cik daudz aiziet izdzīvošanai un cik paliek pāri. Ja naudas pietiek, var sūtīt no amazones vai kāda cita ārzemju ineta veikala un īpaši nespringt... Man īpaši fascinē tie "nabaga amerikāņu studenti" (tā viņi paši sevi dēvē) kuri sūta mangu un DVD tikai no Japānas, kur tas viss maksā vismaz 3x dārgāk nekā ASV ![]() -------------------- Press any key to continue
|
Alexiel aka Organic Angel |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 68 Joined: 3-November 05 From: Latvia ![]() |
Any price actually.
Because the ones I bring from abroad cost me more than this. But it depends on the translation and material (paper). The ones from Russia are awfull. |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
Jā, Ranma manga, kas nāk no Krievijas ir uz toletes papīra uzdrukāta.
Manga, piem. no ASV, ir uz savādāka papīra? |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 17:16 |