![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
zeloco |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 708 Joined: 17-August 05 From: Tulett ![]() |
Ja godiigi - par pilniigi neko. Gribeetu izgaist, glushi kaa miegaa, kad tu vienmaarshu moraali esi miris.
-------------------- ![]() |
Tjen |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 215 Joined: 10-September 05 From: Riga ![]() |
QUOTE atbriivoties no spokiem var diveejaadi: 1) eksorcisms 2) atskurbt. ;D Nja... bet es nebushu parast spoks ![]() ![]() |
Kikumi |
![]()
|
![]() Ecchi-san ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1286 Joined: 3-May 04 From: Rīga ![]() |
Pēc nāves gribētu nokļūt kādā paralēlā pasaulē, kurā varētu dzīvot kā cilvēks, tikai ar kādu īpašu spēju. Būtu jauki, ja varētu dzīvot kādā viduslaiku tipa valstībā...
![]() -------------------- Go and die, please.
|
One winged angel |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 356 Joined: 1-September 05 ![]() |
Es gribeetu buut Zombis, kursh eed smadzenes!!!!! MUAHAHAHAHAHAHA!!! Joks, es labaak kljuutu par kautkaadu uber demonu, kas beigaas izraisa Apokalipsi! Ja iet runa par naakamo dziivi, tad es gribeetu buut kaads Japaanis, totaals nerds, hentai fanaats! Nu labi, ne nerds, bet uber krutaks, kursh ir Kenjutsu, Kendo un Iaido meistars un pie viena naak no kaadas dizhciltiigas, cieniijamas gjimenes... .......... .... Yakuza!!
Nu bet par to aizkapa dziivi, teicu, ka veeleetos buut demons vai kautkaads enjgjelis, bet Engjelis atkriit 100 punkti!! Man visticamaak vareetu tikt taada loma, ka es buutu taads izkaameejis, plikpaurains, ar sirmu baardu, pliks ar vienu netiiru gurnautu vien apsietu, nezheeliigi izsalcis ve4uks, kursh ar smagu aamuru bliezh pa laktu, ir iekalts vazhaas, kjeedees un veel nezin kur... Uz llaktas nekaa nav... Visurapkaart liesmas... Nezheeliigs karstums... eeeeeee karo4 hana Veel ir variants, kaa kikumi- nokljuut kaadaa paraleelaa pasaulee, viduslaiku veidiigaa, fantasy stila, kur ir elfi orki, goblini, dwarfi, un citi moshkji, vai arii iekljuut kaadaa Anime, visvairaak gribeetos kaadaa Hentai! ![]() Nu karo4 viens no shiem, bet kaa jau teicu, laikam buushu, tas vergs ellee ![]() -------------------- Kewl, mans profils vel nav dzeests =D
|
aivvv |
![]()
|
![]() weirdo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 505 Joined: 18-September 04 From: patiess pokemonu pavelnieks un kurbijkurnes fans ![]() |
es atkal uzskatu ka dziivee jaizmeiggina viss tas ko tu nevareetu peec naaves
![]() bet vispaar es neatteikto sbuut par papagaili ...kurss gan negribeetu papagaili kas visu laiku saka [censored by lastguru] This post has been edited by lastguru: Dec 29 2005, 00:22 -------------------- ![]() best anime ever ;) nedraazies pa labi un pa kreisi ja nespeej ar to sadziivot... miili savu dibenu un vinnss miilees tevi un tas nekas ka mans dibens vienalga ir smukaaks par taveejo he he |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Ja es kļūtu par dzīvnieku, tad putnu, kas lidot spētu. Vai pingvīnu
![]() ![]() QUOTE(ETM @ Dec 28 2005, 17:37) QUOTE(Tigra2 @ Dec 28 2005, 15:20) Un ar ko tieshi auto razhotaaji ir slikti cilveeki?Vai shim viedoklim ir kaads paskaidrojums? Tas gan ir oftopics, bet, ja vēlies zināt... IR!!!! Es esmu psihs dabas mīļotājs, kurš ir ar visām četrām pret dabas piesārņošanu un tās izraisītajām sekām : 1.Oglekļa uzkrāšanos atmosfērā, kas izraisa globālo sasilšanu 2.Ozona slāņa bojāšanu, kas aizvāc UV dabīgo aizargfiltru. Un dēļ šī visa visvairāk vainīgi ir autoražotāji, rūpnīcas, cilvēki, kas papildus bojā ekosistēmu, kas nespēj atražot nepieciešamās vielas QUOTE Nja... bet es nebushu parast spoks tongue.gif Es bushu spoks mixed ar demonu(nezinu kads tur labums bet nu kas lai to zin) tongue.gif Domā poltergeistu, džinu. No džiniem nevar viegli atbrīvoties un ja skatās seno statistiku(nezinu vai tā ir īsti pareiza, bet tāda pastāv) No 100 'džinu izsaukšanas gadījumiem deviņdesmit astoņos dalībnieki tika novākti. -------------------- |
One winged angel |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 356 Joined: 1-September 05 ![]() |
QUOTE(Tigra2 @ Dec 28 2005, 19:50) QUOTE Nja... bet es nebushu parast spoks tongue.gif Es bushu spoks mixed ar demonu(nezinu kads tur labums bet nu kas lai to zin) tongue.gif Domā poltergeistu, džinu. No džiniem nevar viegli atbrīvoties un ja skatās seno statistiku(nezinu vai tā ir īsti pareiza, bet tāda pastāv) No 100 'džinu izsaukšanas gadījumiem deviņdesmit astoņos dalībnieki tika novākti. heeeeeeeyyy, cooooool!!! Me ar grib buut dzhins!!!!!!!! -------------------- Kewl, mans profils vel nav dzeests =D
|
Tjen |
![]() ![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 215 Joined: 10-September 05 From: Riga ![]() |
Ja kas es bushu demons cilveka kermeni kautkas lidzigs charinjam K' no king of the fighters ... Bhahahahah nu pec izskata un speka
![]() Nu ja... tas ta ah ja un es bushu tas kursh slakte dzinus ... psc: jo es bushu specigaks par vinjiem ![]() <-------Sho visu es precizeju.... no sava ieprieksh teikta.... ![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
edg grib piedzimt veelreiz, bet neaizmirstot shajaa dziivee piedziivoto. Ar ilggadeeju pieredzi maaciities skolaa vareetu buut visai jautri.
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Nja, Edg taisniiba! Buutu baigi labi dziivot veelvienu dziivi, atceroties sho. Bet no otras puses tu domaa- nee atkal viss no saakuma!
Ja njem peec Pitagora kvadraata, tad jau sanaak, ka cilveekam ir kaadas 14 dziives (vai cik tur bija, negribu samelot) un, ka it kaa peec taas peedeejaas dziives izdziivoshanas cilveeks (vai kkas cits, par ko ir paardzimis) nokljust kaadaa citaa realitaatee, citaa dimensijaa. Godiigi sakot, es tam iisti neticu. Ja jau mees NEMAZ neko neatceramies no ieprieksheejajaam dziiveem... -------------------- |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
QUOTE(Sushi @ Dec 28 2005, 21:30) Godiigi sakot, es tam iisti neticu. Ja jau mees NEMAZ neko neatceramies no ieprieksheejajaam dziiveem... Likumus var apiet. Buusim pirmie! -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Kaede |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1221 Joined: 25-October 04 From: maybe in your dreams ![]() |
Daudz par to aizdomājusies neesmu, taču nemaz neatteitkos kļūt par kāda cilvēka sargeņģeli. Tas būtu reizē labs darbs un gandarījums man pašai, kā arī sāpes, ja man kads no augšas kādreiz pavēlētu tam manam aizstāvāmajām kādāsmagā reizēnepalīdzēt...
Godīgi sakot, gribu kļūt par kaut ko netveramu, par maigu dvēseli, par k-ko kas nes pasaulēvismaz nedaudz prieka... -------------------- |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
Es arī ticu teorijai ka pēc nāves tu vairs neesi nekas. Nav ne paralēlās pasaules, ne gara kurš pa tuneli lido uz debesīm. Tu nomirsti un no tevis paliek tukša vieta. Tavas domas ir pazudušas, tu vairs neko ne redzi, ne jūti, tu vienkārši vairs neesi. Paies pāris mēneši/gadi un cilvēki pārstās tevi pieminēt un pamazām prātu aizņems daudz svarīgākas lietas kā kapā guļošs gaļas(kaulu) gabals.
Par ko gribētu kļūt pēc nāves? Ja no iepriekšējās dzīves neko neatcerētos, tad kļūtu par kaķi vai suni. Vismaz tikšu cilvēku aprūpēts un vienmēr būšu paēdis. Ja tomēr paliktu ar iepriekšējo domāšanas viedu un apziņu ka esmu beigts un tagad jādzīvo otrā dzīve, tad gribētu iemosoties kādā japānietī (ak šis otakisms), vai arī kļūt par kādu putnu ar lielu izdzīvošanas instinktu. -------------------- |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
Heh.. pēc nāves? Laikam jau gribētu dzīvot kādā citā pasaulē. Pasaulē ar mazāk cilvēkiem, vairāk fantasy un maģiju..
![]() Jā, jā.. kād ieslēdzu zinātnisko domāšanu, tad skaidri kļūst saprotams, ka pēc nāves cilvēka organisms beidz funkcionēt, līdz ar to apstājas visi domāšanas procesi un apziņa beidz eksistēt. Bet tas tomēr nav nekādi zinātniski pierādīts, ka cilvēkam nav dvēseles, kas nāves brīdī pamet ķemeni. Protams, arī daļēji muļķīgi balstīt jelkādus spriedumus uz šī fakta( pieņemt, ka pēcnāves dzīve eksistē tikai tāpēc, ka nav pierādīts pretējais), un tomēr man patīk pasapņot un iedomāties, ak ar nāvi nekas nebeidzas. Vismaz garastāvoklis labāks paliek ![]() Heh.. njā. Optimisti vienmēr reālistus sauks par pesimistiem un reālisti optimistus - par sapņotājiem. QUOTE Ja jau mees NEMAZ neko neatceramies no ieprieksheejajaam dziiveem... Nu, nu.. Man šad tad uznāk deja-vu sajūtas vietās, kur skaidri zinu, ka nekad agrāk neesmu bijis. Reizēm pirms, pēc vai kāda notikmua laikā rodas sajūta, ka kaut kur pa sapņiem, ļoti neskaidri un miglaini tas jau kaut kad tika piedzīvots. Nenāk jau, protams, tādas atklāsmes katru dienu, bet tomēr liek aizdomāties un meklēt izskaidrojumus. Nez, var jau būt, kādā sapnī redzētais, sagadīšanās rezultātā, kaut kad notiek arī realitātē, bet tomēr pārāk skaista sagadīšanās. Es tak neesmu vienīgais? ![]() -------------------- |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Nee nu var jau buut...
Es gribeetu, lai mani kremee, nevis apbedii zemee, tad jau labaak buut iskaisiitai juuraa pie Uzlecoshaas Saules zemes krastiem, nevis buut taarpu bariibai... -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 19:41 |