IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Uzmanību!

Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.

3 Pages V < 1 2 3 >  
Closed TopicStart new topic
> Pēcnāves dzīve
zeloco
post Dec 28 2005, 18:37
Post #16

Hakushaku

Group: Chuunin
From: Tulett

Ja godiigi - par pilniigi neko. Gribeetu izgaist, glushi kaa miegaa, kad tu vienmaarshu moraali esi miris.

--------------------
IPB Image
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Tjen
post Dec 28 2005, 18:56
Post #17

Danshaku

From: Riga

atbriivoties no spokiem var diveejaadi: 1) eksorcisms 2) atskurbt. ;D

Nja... bet es nebushu parast spoks tongue.gif Es bushu spoks mixed ar demonu(nezinu kads tur labums bet nu kas lai to zin) tongue.gif
+Quote Post
Kikumi
post Dec 28 2005, 19:04
Post #18

Ecchi-san

From: Rīga

Pēc nāves gribētu nokļūt kādā paralēlā pasaulē, kurā varētu dzīvot kā cilvēks, tikai ar kādu īpašu spēju. Būtu jauki, ja varētu dzīvot kādā viduslaiku tipa valstībā... biggrin.gif

--------------------
Go and die, please.
+Quote Post
One winged angel
post Dec 28 2005, 19:23
Post #19

Shishaku

Es gribeetu buut Zombis, kursh eed smadzenes!!!!! MUAHAHAHAHAHAHA!!! Joks, es labaak kljuutu par kautkaadu uber demonu, kas beigaas izraisa Apokalipsi! Ja iet runa par naakamo dziivi, tad es gribeetu buut kaads Japaanis, totaals nerds, hentai fanaats! Nu labi, ne nerds, bet uber krutaks, kursh ir Kenjutsu, Kendo un Iaido meistars un pie viena naak no kaadas dizhciltiigas, cieniijamas gjimenes... .......... .... Yakuza!!

Nu bet par to aizkapa dziivi, teicu, ka veeleetos buut demons vai kautkaads enjgjelis, bet Engjelis atkriit 100 punkti!! Man visticamaak vareetu tikt taada loma, ka es buutu taads izkaameejis, plikpaurains, ar sirmu baardu, pliks ar vienu netiiru gurnautu vien apsietu, nezheeliigi izsalcis ve4uks, kursh ar smagu aamuru bliezh pa laktu, ir iekalts vazhaas, kjeedees un veel nezin kur... Uz llaktas nekaa nav... Visurapkaart liesmas... Nezheeliigs karstums... eeeeeee karo4 hana

Veel ir variants, kaa kikumi- nokljuut kaadaa paraleelaa pasaulee, viduslaiku veidiigaa, fantasy stila, kur ir elfi orki, goblini, dwarfi, un citi moshkji, vai arii iekljuut kaadaa Anime, visvairaak gribeetos kaadaa Hentai! tongue.gif

Nu karo4 viens no shiem, bet kaa jau teicu, laikam buushu, tas vergs ellee sad.gif

--------------------
Kewl, mans profils vel nav dzeests =D
+Quote Post
aivvv
post Dec 28 2005, 20:26
Post #20

weirdo

Group: weirdo
From: patiess pokemonu pavelnieks un kurbijkurnes fans

es atkal uzskatu ka dziivee jaizmeiggina viss tas ko tu nevareetu peec naaves tongue.gif
bet vispaar es neatteikto sbuut par papagaili
...kurss gan negribeetu papagaili kas visu laiku saka [censored by lastguru]

This post has been edited by lastguru: Dec 29 2005, 00:22

--------------------
IPB Image
best anime ever ;)

nedraazies pa labi un pa kreisi ja nespeej ar to sadziivot...

miili savu dibenu un vinnss miilees tevi un tas nekas ka mans dibens vienalga ir smukaaks par taveejo he he
+Quote Post
Tigra2
post Dec 28 2005, 20:50
Post #21

kawaii tora

Ja es kļūtu par dzīvnieku, tad putnu, kas lidot spētu. Vai pingvīnu smile.gif I love pinguins wub.gif Bet varētu arī par tīģeri būt.

QUOTE(ETM @ Dec 28 2005, 17:37)
QUOTE(Tigra2 @ Dec 28 2005, 15:20)
...nākšu ciemos pie sliktiem cilvēkiem (auto ražotājiem, rūpnīcu īpašniekiem, musarotājiem u.c)...
*

Un ar ko tieshi auto razhotaaji ir slikti cilveeki?Vai shim viedoklim ir kaads paskaidrojums?
*

Tas gan ir oftopics, bet, ja vēlies zināt...
IR!!!!
Es esmu psihs dabas mīļotājs, kurš ir ar visām četrām pret dabas piesārņošanu un tās izraisītajām sekām :
1.Oglekļa uzkrāšanos atmosfērā, kas izraisa globālo sasilšanu
2.Ozona slāņa bojāšanu, kas aizvāc UV dabīgo aizargfiltru.

Un dēļ šī visa visvairāk vainīgi ir autoražotāji, rūpnīcas, cilvēki, kas papildus bojā ekosistēmu, kas nespēj atražot nepieciešamās vielas

Nja... bet es nebushu parast spoks tongue.gif Es bushu spoks mixed ar demonu(nezinu kads tur labums bet nu kas lai to zin) tongue.gif

Domā poltergeistu, džinu. No džiniem nevar viegli atbrīvoties un ja skatās seno statistiku(nezinu vai tā ir īsti pareiza, bet tāda pastāv) No 100 'džinu izsaukšanas gadījumiem deviņdesmit astoņos dalībnieki tika novākti.

--------------------
IPB Image
*+*[b]Mans Deviantarts *+*
+Quote Post
One winged angel
post Dec 28 2005, 21:01
Post #22

Shishaku

QUOTE(Tigra2 @ Dec 28 2005, 19:50)

Domā poltergeistu, džinu. No džiniem nevar viegli atbrīvoties un ja skatās seno statistiku(nezinu vai tā ir īsti pareiza, bet tāda pastāv) No 100 'džinu izsaukšanas gadījumiem deviņdesmit astoņos dalībnieki tika novākti.
*

heeeeeeeyyy, cooooool!!! Me ar grib buut dzhins!!!!!!!!

--------------------
Kewl, mans profils vel nav dzeests =D
+Quote Post
Tjen
post Dec 28 2005, 21:31
Post #23

Danshaku

From: Riga

Ja kas es bushu demons cilveka kermeni kautkas lidzigs charinjam K' no king of the fighters ... Bhahahahah nu pec izskata un speka tongue.gif
Nu ja... tas ta ah ja un es bushu tas kursh slakte dzinus ... psc: jo es bushu specigaks par vinjiem rolleyes.gif
<-------Sho visu es precizeju.... no sava ieprieksh teikta.... biggrin.gif
+Quote Post
edg
post Dec 28 2005, 21:56
Post #24

limpene grauž aknas

Group: Jounin
From: PM

edg grib piedzimt veelreiz, bet neaizmirstot shajaa dziivee piedziivoto. Ar ilggadeeju pieredzi maaciities skolaa vareetu buut visai jautri.

--------------------
Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis.
+Quote Post
Sushi
post Dec 28 2005, 22:30
Post #25

Tennou

From: Somewhere I belong?

Nja, Edg taisniiba! Buutu baigi labi dziivot veelvienu dziivi, atceroties sho. Bet no otras puses tu domaa- nee atkal viss no saakuma!
Ja njem peec Pitagora kvadraata, tad jau sanaak, ka cilveekam ir kaadas 14 dziives (vai cik tur bija, negribu samelot) un, ka it kaa peec taas peedeejaas dziives izdziivoshanas cilveeks (vai kkas cits, par ko ir paardzimis) nokljust kaadaa citaa realitaatee, citaa dimensijaa.
Godiigi sakot, es tam iisti neticu. Ja jau mees NEMAZ neko neatceramies no ieprieksheejajaam dziiveem...

--------------------
+Quote Post
edg
post Dec 28 2005, 23:18
Post #26

limpene grauž aknas

From: PM

QUOTE(Sushi @ Dec 28 2005, 21:30)
Godiigi sakot, es tam iisti neticu. Ja jau mees NEMAZ neko neatceramies no ieprieksheejajaam dziiveem...
*

Likumus var apiet. Buusim pirmie!

--------------------
Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis.
+Quote Post
Kaede
post Dec 28 2005, 23:25
Post #27

Koutaishi

From: maybe in your dreams

Daudz par to aizdomājusies neesmu, taču nemaz neatteitkos kļūt par kāda cilvēka sargeņģeli. Tas būtu reizē labs darbs un gandarījums man pašai, kā arī sāpes, ja man kads no augšas kādreiz pavēlētu tam manam aizstāvāmajām kādāsmagā reizēnepalīdzēt...
Godīgi sakot, gribu kļūt par kaut ko netveramu, par maigu dvēseli, par k-ko kas nes pasaulēvismaz nedaudz prieka...

--------------------
Music is life!

Karneola-rakstnieku forums

IPB Image

Vieta tavām grafiskajām novelēm
+Quote Post
jurc
post Dec 29 2005, 00:56
Post #28

Tennou

From: Liepāja

Es arī ticu teorijai ka pēc nāves tu vairs neesi nekas. Nav ne paralēlās pasaules, ne gara kurš pa tuneli lido uz debesīm. Tu nomirsti un no tevis paliek tukša vieta. Tavas domas ir pazudušas, tu vairs neko ne redzi, ne jūti, tu vienkārši vairs neesi. Paies pāris mēneši/gadi un cilvēki pārstās tevi pieminēt un pamazām prātu aizņems daudz svarīgākas lietas kā kapā guļošs gaļas(kaulu) gabals.

Par ko gribētu kļūt pēc nāves? Ja no iepriekšējās dzīves neko neatcerētos, tad kļūtu par kaķi vai suni. Vismaz tikšu cilvēku aprūpēts un vienmēr būšu paēdis.
Ja tomēr paliktu ar iepriekšējo domāšanas viedu un apziņu ka esmu beigts un tagad jādzīvo otrā dzīve, tad gribētu iemosoties kādā japānietī (ak šis otakisms), vai arī kļūt par kādu putnu ar lielu izdzīvošanas instinktu.

--------------------
IPB Image
I have anime to thank for my life now,my attitude,my friends,i have learned lifes greatest lessons through simple anime.They are my sanctuary.
+Quote Post
xikes
post Dec 29 2005, 03:10
Post #29

Koushaku

Heh.. pēc nāves? Laikam jau gribētu dzīvot kādā citā pasaulē. Pasaulē ar mazāk cilvēkiem, vairāk fantasy un maģiju.. rolleyes.gif Tur, kur zāle zaļāka un debesis zilākas.

Jā, jā.. kād ieslēdzu zinātnisko domāšanu, tad skaidri kļūst saprotams, ka pēc nāves cilvēka organisms beidz funkcionēt, līdz ar to apstājas visi domāšanas procesi un apziņa beidz eksistēt. Bet tas tomēr nav nekādi zinātniski pierādīts, ka cilvēkam nav dvēseles, kas nāves brīdī pamet ķemeni. Protams, arī daļēji muļķīgi balstīt jelkādus spriedumus uz šī fakta( pieņemt, ka pēcnāves dzīve eksistē tikai tāpēc, ka nav pierādīts pretējais), un tomēr man patīk pasapņot un iedomāties, ak ar nāvi nekas nebeidzas. Vismaz garastāvoklis labāks paliek smile.gif .
Heh.. njā. Optimisti vienmēr reālistus sauks par pesimistiem un reālisti optimistus - par sapņotājiem.

Ja jau mees NEMAZ neko neatceramies no ieprieksheejajaam dziiveem...

Nu, nu..
Man šad tad uznāk deja-vu sajūtas vietās, kur skaidri zinu, ka nekad agrāk neesmu bijis. Reizēm pirms, pēc vai kāda notikmua laikā rodas sajūta, ka kaut kur pa sapņiem, ļoti neskaidri un miglaini tas jau kaut kad tika piedzīvots. Nenāk jau, protams, tādas atklāsmes katru dienu, bet tomēr liek aizdomāties un meklēt izskaidrojumus. Nez, var jau būt, kādā sapnī redzētais, sagadīšanās rezultātā, kaut kad notiek arī realitātē, bet tomēr pārāk skaista sagadīšanās.
Es tak neesmu vienīgais? huh.gif

--------------------
The Universe doesn't care what You believe in.
IPB Image
+Quote Post
Sushi
post Dec 29 2005, 17:15
Post #30

Tennou

From: Somewhere I belong?

Nee nu var jau buut...
Es gribeetu, lai mani kremee, nevis apbedii zemee, tad jau labaak buut iskaisiitai juuraa pie Uzlecoshaas Saules zemes krastiem, nevis buut taarpu bariibai...

--------------------
+Quote Post

3 Pages V < 1 2 3 >
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16 June 2025 - 19:41