![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Blackout |
![]()
|
![]() Gimme More ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 294 Joined: 4-November 05 From: Riga ![]() |
gg.
![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Bet tik un taa...
![]() Es paarveertiishos kkaadaas smiltiis ... gribaas, lai mani kremee! -------------------- |
Niks |
![]()
|
Lira member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1032 Joined: 13-July 05 ![]() |
QUOTE(Tigra2 @ Dec 28 2005, 20:50) Es esmu psihs dabas mīļotājs, kurš ir ar visām četrām pret dabas piesārņošanu un tās izraisītajām sekām : 1.Oglekļa uzkrāšanos atmosfērā, kas izraisa globālo sasilšanu 2.Ozona slāņa bojāšanu, kas aizvāc UV dabīgo aizargfiltru. Un dēļ šī visa visvairāk vainīgi ir autoražotāji, rūpnīcas, cilvēki, kas papildus bojā ekosistēmu, kas nespēj atražot nepieciešamās vielas Vai tev ķīmiju nemāca? Ogleklis dabā ir sastopams, kā grafīts un dimants. Tas, ko tu domāji, ir oglekļa dioksīds, kas, starp citu, ir vajadzīgs, protams, noteiktā koncentrācijā. Ja nav noslēpums, kā tu cīnies pret dabas piesārņošanu un tās izraisītajām sekām, un ko tu iesaki darīt citiem? P.S. Sushi, no tevis nekādas smiltis nesanāks. |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Nja, var jau buut.
No manis sanaaks burvju puteklji, ko arhiologi peec vairaakiem simtiem gadiu uzdaavinaas iluzionistu biedriibai ''melnuminji'' un no manis sanaaks labs shovs, tikai neviens nenojautiis, ka taa esmu es. ![]() -------------------- |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Pietiks chatot.
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Blackout |
![]()
|
![]() Gimme More ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 294 Joined: 4-November 05 From: Riga ![]() |
nu labi, uzlikshu lock..... vispaar neviens nebij taa kaartiigi atbildeejis...
-------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 19:02 |