![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
|
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
dzirdēju baumas, ka AnimeCons nebūs.. kāds kaut ko par to zin?
-------------------- ![]() |
lastguru |
![]()
|
![]() The one who knows ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) ![]() |
buus... nebuus... tas atkariigs no taa vai kaads kko dariis. ja kko dariis tikai Ha-san, Aleks un lastguru, nekas dizhs nesanaaks, vajag vairaak daliibnieku.
-------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
līdz šim ar alexu un Ha-sanu pietika.
![]() -------------------- ![]() |
lastguru |
![]()
|
![]() The one who knows ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) ![]() |
jaa, protams, un vinjiem nav ko dariit laikam cauraam dienaam, jaa? cilveeki, hallo, juus tik gaidat kad jums visu noorganizees, un peec tam kritizeejat (a to i vispaar neatnaakat... man te saka ka uz animenakts tik 6 no shii foruma atnaaca
![]() -------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
pa, pa, pa... nesac tagad paarmest cilveekiem ka vinji neieradaas uz animenakti. kaads bija apzveereejies atnaakt un neieradaas? vari to cilveeku vainot. Paareejiem gan liec mieru. Katrs var pats noveerteet pasaakuma potenciaalo crapiigumu un savu veelmi to apmekleet. taa nu sanaaca ka 6 cilveeki noleema ka apmekleet vinji t grib, paareejie atrada interesantaakas/noderiigaakas nodarbes.
Pie kam 8 (es driikstu rakstiit 8, vai man buutu jaaliek vinju plusinjos kaa +8+?) noraadiija ka shie divi cilveeki ir veikushi daudz labu darbu un liidz shim ir organizeejushi pasaakumus vieni, bez paliidziibas. kaapeeec shaada uzslava buutu jaauztver tik negatiivi? Un galu galaa: pat ja kaads gribeetu paliidzeet, neviens jau nesaka ko vajaadzeetu dariit un kaada veida paliidziiba buutu nepiecieshama. Tikpat labi es varu suudzeeties ka neviens man nepaliidz atrast kur formai iekodeta kvalitaates paarbaude, bet nevienam kas to vareetu zinaat neprasiit paliidziibu. Kaadaa veidaa tu grasies no cilveekiem sanjemt atsauciibu, ja neviens nezina pat vai tas viss tiek plaanots? -------------------- Because i can!
|
lastguru |
![]()
|
pasaakuma potenciaalais crappigums, saki? visiem teica: nepatiik, piedaavaajiet ko citu. vai kaads teica ko tieshi grib redzeet? nee...
-------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
Noriass Gato |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 68 Joined: 17-September 05 ![]() |
Eh, nu bet tauta, nekad nebūs vis appmierina'ti. Citiem vajag Naruto, citiem Scenes from Exxibition. Nebūtu man personiska'dzīve pakaļā, doim'es nebūtu skriešus aiznesies uz iespēu skat'tiies to visu veko Tezukas darbu izlasui?
-------------------- Vēl novērots, ka itkā bērnišķīgas anime filmas piesaista ar diezgan sarežģītiem personāžu raksturiem, domām par labā uzvaru jebkādiem līdzekļiem, ("mērķis attaisno līdzekljus") un patiesu cilvēcību, labā un ļaunā relativitāti.
Uzvarēt par katru cenu? Bet vai tā pašam varonim neizrādīsies par augstu? Tas, ka ļaunumu nav iespējams iznīcināt uz mūžīgiem laikiem, bet tikai ierobežot, bet tāpat arī uzvarot ļaunumam labo neizdodas iznīcināt pilnībā. "As long as stars continue to be born, war wil not end. The darkness calls to the light, and the light calls again to the darkness. ...but along with death... there is always hope and rebirth..." |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Vēlreiz saku, ka varu palīdzēt, ja vajadzīgs!!!
Visi pūšas, ka neviens palīdzēt negrib, a gribošos pat neievēro, fu kādi ![]() Ja man pilntiesīgi atļauj, varu rīkot, vadīt pus-karaoke, dziesmas japāņu valodā, kas tiek izpildītas ar mūziku, bet bez jebkādiem ekrāniņiem un vārdiņiem(pašam jādabon) lai taupītu resursus(šajā gadījumā aparatūru, kuru diezinvai dabūšu) (Vo, rebel, varēsi tsuki no cursu dziedāt) un citus jaunrades pasākumus, tādus kā geišu dejas un citas animiskas dejas (gan jau kāds saskatīsies Memoirs of Geisha un mēģinās atkārtot ![]() -------------------- |
+Chibi+ |
![]()
|
QUOTE(ETM @ May 9 2006, 20:40) Pie kam 8 (es driikstu rakstiit 8, vai man buutu jaaliek vinju plusinjos kaa +8+?) noraadiija ka shie divi cilveeki ir veikushi daudz labu darbu un liidz shim ir organizeejushi pasaakumus vieni, bez paliidziibas. kaapeeec shaada uzslava buutu jaauztver tik negatiivi? Un galu galaa: pat ja kaads gribeetu paliidzeet, neviens jau nesaka ko vajaadzeetu dariit un kaada veida paliidziiba buutu nepiecieshama. ![]() Lūdzu, es tikšu galā ar sesiju, un varu kaudzēm darba Animecon labā darīt. Tikai jātiek galā ar universitāti. Un uz anime nakti es netiku, kaut arī ļoti centos. Tācu man nebija, ar ko darbā samainīties, neviena paša brīva cilvēka. Un tie,kas bija brīvi, hokeja dēļ i nemaz netaisījās mainīties. ![]() -------------------- ![]() |
minta |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 120 Joined: 12-April 06 ![]() |
es jau gribeetu paliidzeet, bet tik tieshaam nezinu kaa es to vareetu... un uz anime nakti biju arii es un mani noteikti nepieskaitiija pie tiem 6... taa ka bija 7 cilveeki ieradushies
-------------------- ![]() |
Lija |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 761 Joined: 22-March 04 From: look behind you... maybe i`m there? ![]() |
wooow...
![]() ja godiigi tad biju pilniigi paarliecinata ka cona ideja jau sen ir noziedeejusi taalees zilajaas... un pat ir cilveeki kas patieshaam tic ka kaut kas izdosies.. ![]() kaa arii bija patiikams paarsteigums, par anime nakti... liekas vinja tiesaam notika.. woow... ![]() |
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
QUOTE(Tigra2 @ May 10 2006, 00:28) un kādu lugu domāju uzvest, gan jau dabūsu pāris upurus no otaku, kuri būs aktieri. (man jau ir padomā cilvēki - Kagome, Bijusī pinksakura, Ayumi(gan jau piekritīs), Isa(ja vien viņai piedāvās asiņaina slepkavas lomu ar austiņām) un vēl kādu) Hmmm, man jau nebūtu nekas pretī uztaisīt Live action, bet nezinu kā būs ar pārējiem taviem upuriem ![]() Well, ja kāds grib lai šinī pasākumā ko palīdzu, tad ziņojiet XDD Pašai man ir viena duma ideja ![]() -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
pinksakura |
![]()
|
![]() Hentai-chan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 604 Joined: 23-July 05 From: :D ![]() |
QUOTE(Tigra2 @ May 9 2006, 21:28) Bijusī pinksakura, emmm...mani jau par mirushu uzskata ![]() nju ja vajag paliidziibu kaut vai mazu paliidziibu varu megjinaat paliidzeet cik nu es vareeshu ![]() -------------------- Agent Smith: We're willing to wipe the slate clean, give you a fresh start. All that we're asking in return is your cooperation in bringing a known terrorist to justice.
Neo: Yeah. Well, that sounds like a pretty good deal. But I think I may have a better one. How about, I give you the finger [He does.] Neo: ...and you give me my phone call. |
gramozeks |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 352 Joined: 23-May 05 From: Riiga, Latvija. ![]() |
lastguru pasaki visiem atklaati, kas ir nepiecie6ams vai kas ir jaaatrod (pastaasti plašaak, izgliitotaak), tad jau cilveeki noteikti zinaas uz ko vinji ir speejigi un ar ko vinji spees paliidzeet.
Piem. Nepieciešamas darba rokas, lai veikt "melnos darbus". (kaut kaa pušķošanai) - manupraat visi to varees. vai ko gruutaaku, ar ko tu pats vareetu nodarboties, taču tev neatliek laika to izdariit (noteikti buus arii taads, kurš spees paliidzeet) neviens iistii nezin ar ko vinjš vai vinja tagad var paliidzeet, tad ieraadi "gaismas ceļu" un vadi tautu! taa prasa peec vadiitaaja! ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 25 July 2025 - 17:58 |