![]() |
![]() ![]() |
![]() |
vampire_kiss |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 71 Joined: 6-March 05 From: everywhere i want.... ![]() |
QUOTE(Marron @ Jan 4 2006, 20:46) waaaaaaaaaaaaaaau! tavi darbi ir vienkaarshi kolasaali. es pat iisti nezinu ko teikt. man patiik tas peedeejais ziimeejums tas ir forsh. ![]() bet tieshaam tie ziimeejumi ir pelnijushi velreiz wau! Man jau nepatiik kritizeet tapeec es nekritizeeshu bet gan abriinoshu ![]() paldies...jauki dzirdeet tikai labus vaardus bet dazreiz jau neoder arii kritika..tad tu zini pie kaa tev veel jaapiestraadaa... ![]() |
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
patika pirmais... dzekins taads taustaams... krutas eenas...veiksmiigas kraasas!!!!!!!!!
-------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
davio |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 184 Joined: 19-December 05 ![]() |
Stilaa tas zakis ir vienkaarshi superiigs! Un tik labi uzziimeets. Gaidu naakoshos ziimeejumus.
-------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Super super! ^_^
Tas zaķītis stilīgs! Tikai raksta "halloween", bet tas tā vienalga - no tā jau zīmējums nepaliek sliktāks. Un Bleach fanarts arī rullz - abi galīgi apdauzīti, hī hī... :B Velns, ja es šitig labi mācētu krāsot... |
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
![]() QUOTE(Kikyou @ Jan 5 2006, 21:24) Velns, ja es šitig labi mācētu krāsot... loool es vispaar neprotu kraasot XDDDDDDDD -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
Kikumi |
![]()
|
![]() Ecchi-san ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1286 Joined: 3-May 04 From: Rīga ![]() |
QUOTE(vampire_kiss @ Jan 3 2006, 18:06) @Kikumi:ooo..paldies....gan jau veel ko ielikshu....tikai nezinu vai sheit pat klaat vai citu veidot...interesanti kaa var panaakt ka tie tur pa visu ekraanu nevis taadi maziitini.... ![]() Kad atbildi ir tāda poga kā Upload IMG... Tikai skaties, lai bildes dubultā neliekas! ![]() Btw, pēdējie divi darbi ir labie! XD Smieklīgi! -------------------- Go and die, please.
|
dzeerveniite |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 87 Joined: 1-December 05 From: Juurmala ![]() |
Patieshaam superiigi ziimeejumi!!!
Pirmais man patiik visvairaak ![]() |
vampire_kiss |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 71 Joined: 6-March 05 From: everywhere i want.... ![]() |
![]() saucaas nebija ko dariit .... This post has been edited by Yume: Mar 7 2006, 22:13 |
LeoR |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Wow, satriecoshi, patiik man kaa tu ziimee. Peedeejais darbs ir vienkaarshi SUPERRRR!!!
|
Lii |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 83 Joined: 14-September 05 From: here... and there... and.. ![]() |
Manupraat visi darbi ir baigi forshie!
![]() ![]() |
Rufucis |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 75 Joined: 30-January 06 From: Tu tāpat nezini kur tas ir :) Rūjiena ![]() |
pēdējais darbs ļoti labs
![]() -------------------- Practise makes perfect :)
aaa un vel hate broken wings. |
vampire_kiss |
![]()
|
jaa..paldies..bet nevarat pateikt kaapeec man paraadaas 2vienaadi blakus..vai varbuut man tikai raaadaas.???
|
rebel |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 447 Joined: 7-February 05 From: artifical life ![]() |
uii,tas zachiic ir vnk uuber. un shitais peedeejais labs. zinu,cik ilgs laiks paiet ar ziimuljiem kaartiigi kraasojot,taa ka..respect.
-------------------- it's never too late to start wasting your life...
|
vampire_kiss |
![]()
|
![]() viens mana staasta varonis... This post has been edited by Yume: Mar 7 2006, 22:14 |
vampire_kiss |
![]()
|
![]() aizmirsu....veel shis tas .... ![]() This post has been edited by Yume: Mar 7 2006, 22:12 |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:57 |